Nie jesteś zalogowany.
Też bym się zgłosił o wpisanie na listę, ale to jak pisałeś prawdopodobnie po świętach.
Btw. jeśli nikt się nie zgłosi w sprawie przerzucenia odcinków to mogę to zrobić ale zajmie mi to te 2-3 dni (2 mb upload :[ )
Ostatnio edytowany przez Folko (2013-12-24 13:06:04)
Jeśli jest jeszcze taka możliwość to też bym chętnie dostał się na ta listę:)
Witam ja również chciał bym się dostać na tę listę szczęśliwców który otrzymali link do 1 i 2 s tego anime.
Dziękuje i pozdrawiam.
Także byłbym zainteresowany wstąpienia do tego grona tylko nic z tego nie rozumiem o co w ogóle chodzi z tymi"wybrańcami losu i fortuny"
Czyli jakieś interview będzie mnie czekać czy nadaje się na użytkowanie waszego tłumaczenia ?
Jeśli istnieje taka możliwość także byłbym chętny na dołączenie do grona szczęśliwców którzy mogą pobrać od was tłumaczenie
Przestańcie się prosić. Ludzie, ciągle się prosząc o bycie szczęśliwcami karmicie ich obniżone ego. A oni czują się w ten sposób dowartościowani jak jakieś niespełnione dzieci.
Ktoś kiedyś to przetłumaczy. Cierpliwości.
A byłaby możliwość dostania napisów do tego obu sezonów w formacie ansi?
A byłaby możliwość dostania napisów do tego obu sezonów w formacie ansi?
Bardzo mi przykro, ale nie ma takiej możliwości.
Witam, chciałbym nakarmić wasze ego jeśli ktoś posiada napisy i władzę w wysyłaniu ich prosiłbym na pw oba sezony.
Witam, chciałbym nakarmić wasze ego jeśli ktoś posiada napisy i władzę w wysyłaniu ich prosiłbym na pw oba sezony.
Raczej wątpię, że wysłuchają twojej prośby, skoro tylko wybrańcy mogli otrzymać te ich subki.
Odcinki mogę wrzucić na inny wybrany przez siebie hosting ale pod jednym warunkiem tylko do użytku prywatnego dla ograniczonego grona odbiorców. W razie pytań pisz na pw. Tak wyrobię się w 3 dni. Oglądałem po eng, ale jednak po polsku lepiej. Co do samego 1 posta pisanie że się ma suby których nie ma w sieci i że się ich nie da, tylko wybrani je mają jest trochę nielogiczne, tłumaczyć dla kilku osób - pytanie po co ?
Choć z drugiej strony przychodzi mi na myśl takie coś, skoro ktoś poświęca swój czas na tłumaczenie i robi to bo lubi, czy też jakoś go to dokształca a nie chce by strony z online wzięły jego suby i zarobiły hajs na jego ciężko zrobionych subach nic mu w zamian nie dając to coś w tym jest. Ma to więc pewien sens, ale tylko gdy weżniemy pod uwagę wkład autora subów, jego pracę i obawę przed jej kradzieżą w celach zarobkowych.
Błędy są po to by iść do przodu, determinacja to twoja siła.
Temat wałkowany dziesiątki razy. W skrócie : od fanów dla fanów umarło. Wielu ludzi tłumaczy animu dla zwykłej przyjemności, bo wielu potencjalnych widzów nie jest wartych jakiegokolwiek wysiłku. W dzisiejszych czasach angielskiego nie znają tylko "chore antylopy". Temat powstał między innymi po to, żeby osoby uprawnione miały możliwość podyskutowania o wydaniu. Podejrzewam, że pomoc w uploadowaniu nie jest potrzebna.
Ma3y napisał:Witam, chciałbym nakarmić wasze ego jeśli ktoś posiada napisy i władzę w wysyłaniu ich prosiłbym na pw oba sezony.
Raczej wątpię, że wysłuchają twojej prośby, skoro tylko wybrańcy mogli otrzymać te ich subki.
Zawsze warto spróbować, a nożyczki jakaś dobrotliwa duszyczka się znajdzie.
Posiadacie może oba sezony tego anime, ale w formie samych napisów?
Hardy mp4 widziałem, ale to niestety oglądanie wersji TV i w niskiej jakości.
Ostatnio edytowany przez Kenshiro (2015-12-20 19:18:19)
I tak nie dostaniesz
Ty dulowaty userze!
Odcinki wciąż dostępne tylko dla wybrańców?? Toż to dwa lata minęły jak to leciało.
Odcinki są dostępne na chomikuj, ale to wersja TV mp4 i co chwilę lecą napisy "Od fanów dla fanów! Precz z anime online! Shinden ssie!".
Ostatnio edytowany przez Kenshiro (2015-12-20 19:33:21)
Daj no linka
Ty dulowaty userze!
Odcinki są dostępne na chomikuj, ale to wersja TV mp4 i co chwilę lecą napisy "Od fanów dla fanów! Precz z anime online! Shinden ssie!".
A jakaś wersja bez wstawek istnieje??
Kenshiro napisał:Odcinki są dostępne na chomikuj, ale to wersja TV mp4 i co chwilę lecą napisy "Od fanów dla fanów! Precz z anime online! Shinden ssie!".
A jakaś wersja bez wstawek istnieje??
To jakaś wersja istnieje?