Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Witam! Poszukuje informacji na temat obecnych tłumaczy pracujacych na stronie Baku-Tsuki nad tłumaczeniem High School DxD tom 20, chciałbym wiedziec czy dalej tłumaczą/ jak sie z nimi skontaktówac a głownie z Nightwingiem/ lub ew znaleść kogoś kto moze przetłumaczyć tom 20 i ew 21 gdyż ma sie taki pojawić jak tylko pojawi sie w wersji anigielskiej. Pozdrawiam
Przecież 20 tomu nie ma nawet w całości po angielsku, więc czego oczekujesz?
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2015-12-21 19:33:10)
Przecież 20 tomu nie ma nawet w całości po angielsku, więc czego oczekujesz?
Ekipa tłumaczy to cały czas, nie wymagaj, że porzucą wszystko i polecą tłumaczyć. Jak pojawi się angielskie tłumaczenie, to po jakimś czasie na pewno będzie i po polsku. Cierpliwość, parę pokłonów w stronę tłumaczy i poczytasz w ojczystym języku.
Spokojnie wiem że nie jest w całości po angielsku i wiem że pracują nad tym tyle, że nie do końca bo ostatnio liczba osób pracująca na Baku zmalała. Mam z jedna obecnie kontakt lecz potrzebuje porozmawiać z główny tłumaczem, który żadko jest dostepny, chce mu pomóc, ale wcześniej muszę z nim pogadać i dowiedzieć sie jaki jest jego "status"
Ostatnio edytowany przez Apssik (2015-12-21 19:57:09)
Spokojnie wiem że nie jest w całości po angielsku i wiem że pracują z tym że nie do konća bo ostatnio liczba osob pracujaca na Baku zmalała mam z jedna kontakt lecz głowny tłumacz jest żadko dostepny a własnie z nim chce złapać kontakt bo w pewnym sesnsie chce mu pomóc ale wczesniej chce z nim pogadać i dowiedziec sie jaki jest jego "status"
Polecam słownik zakupić.
Spokojnie wiem że nie jest w całości po angielsku i wiem że pracują z tym że nie do konća bo ostatnio liczba osob pracujaca na Baku zmalała mam z jedna kontakt lecz głowny tłumacz jest żadko dostepny a własnie z nim chce złapać kontakt bo w pewnym sesnsie chce mu pomóc ale wczesniej chce z nim pogadać i dowiedziec sie jaki jest jego "status"
Przecinki mi oczy wykuły, nic nie zrozumiałem
Ostatnio edytowany przez hazael (2015-12-21 19:51:15)
No sorka tak już mam jak szybko piszę Przepraszam.
https://www.baka-tsuki.org/project/inde … :Reddocksw
Szybciej by ci poszło, gdybyś porządnie popatrzył.
Jak coś to poprawiłem poprzedniego posta, sorka
A co do tego to z nim właśnie rozmawiałem i dzięki niemu wiem jaka jest obecnie sytuacja na stronie, i oprócz niego który ostatnio nie jest odpowiedzialny za bezpośrednie tłumaczenie tylko korekty i rekrutacje. Głównym i jak narazie jednym tłumaczem jest Nightwing i to z nim muszę pogadać Spokojnie nie pisał bym tu gdybym wcześniej nie zbadał sytuacji.
Pisząc tu liczę, że dzięki temu natrafię na osobę posiadająca większe informacje na ten temat, ew. kontakt z tą osobą.
Ostatnio edytowany przez Apssik (2015-12-21 20:03:18)
A to on nie ma kontaktu z tłumaczem jako administrator projektu?
Ma ale słaby, czyli w tym momencie taki sam jak ja. Na maila nie odpowiada więc narzazie czekamy, ale może jest ktoś jeszcze i może się ujawni, Na to liczę Na to wygląda że poza tą dwójka reszta porzuciła już prace
Ostatnio edytowany przez Apssik (2015-12-21 20:14:40)
Strony 1