Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3
Gangsta - jest serio świetna
Hehe, nie. Pełno kiepskich plagiatów z Black Lagoon i podobnych serii, ale bajka ogólnie nudna prawie tak samo jak Gate. Chociaż ten ostatni jest jeszcze w miarę strawny.
Z drugiej strony Gate nadal jest mniej overhyped od Overlorda, w którym całkiem nie wiem, co się ludziom podoba.
Ostatnio edytowany przez Kamiyan3991 (2015-09-20 16:03:43)
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Kamiyan słynie z słabego gustu. Krapy wychwala (Czajniki, lh2, prison school... itd.), a dobre serie potrafi zjechać.
Ja dopiero dziś zacząłem, zapowiada się przyzwoicie
Ostatnio edytowany przez Witax (2015-09-20 16:55:36)
i5-8600K OC 4.8Ghz, MSI Z370 Tomahawk, HyperX Predator 16GB 3000MHz/3333Mhz, Samsung 960 EVO 250GB.
Headphones: AKG K712 PRO, AKG K612 PRO, Beyerdynamic DT-990 Edition 250ohm
DAC: SMSL SD-650+mod by mikolaj612+Muses 8820 + ad797AR SMSL M8 | AMP: Rapture by mikolaj612
A nie sądzicie, że o wyławianiu "hitu i kiczu" nie powinien być jakiś osobny temat?
Kamiyan słynie z słabego gustu. Krapy wychwala (Czajniki, lh2, prison school... itd.), a dobre serie potrafi zjechać.
Chyba wstawię to sobie do sygnaturki. xD
"Nie wiem o co w tym chodzi bo to nie ma najmniejszego sensu." - Ken-chan
A nie sądzicie, że o wyławianiu "hitu i kiczu" nie powinien być jakiś osobny temat?
Nie, Lam lubi, jak mu spamią w tematach... O ile to spam na poziomie, posty Kena poleciały.
Podobała mi się ten tytuł, choć miałem go olać po przeczytaniu recenzji. Nie przepadam za militariami, ale zobaczyłem, że duża część akcji dzieje się w świecie fantasy ( magia, smoki etc.). Wybór okazał się strzałem w dziesiątkę, choć pozostaje niedosyt z tym "zakończeniem". Mogli zrobić normalnie 24 odcinki i normalne zakończenie, a nie robić przerwę.
Poza tym, dzięki za napisy, stały na dobrym poziomie. Pozdro.
Cytując klasyka: iks de.
If you know what I mean.
Ostatnio edytowany przez Marsmall (2015-09-20 23:15:35)
Właśnie skończyłem oglądać.
Na bank jest o niebo lepsze od Outbreak Company.
Ale i tak mam sporo zastrzeżeń.
Mało pokazują sensu, przemocy oraz konsekwencji.
Atak na Tokio i nawet nie wiadomo tysięcy poginęło cywilów.
Po obustronnym masowym morderstwie wszyscy się kochają.
Po co innym krajom tak ofen porywać gości? Nie lepiej szpiegów wysłać.
I można tak wymieniać bez końca.
Pomijając głębsze wątki, chciałbym zobaczyć jak torturują Itamiego, przecież specjalnie nadmieniali że w special forcach to chleb powszedni.
To chyba miał być zabieg humorystyczny, ale tylko tu widać jak powinny być widoczne relacje.
Jest szansa na wydanie synchra napisów do wersji z BR ?
Strony Poprzednia 1 2 3