Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 … 10 11 12
Dzięki za odpowiedź
Mógłby ktoś to uaktualnić, bo masakra ^^
Ostatnio edytowany przez Gamedor (2015-07-17 14:03:20)
Tego już nikt praktycznie nie używa, tylko jacyś nowi.
Witam
Mam pewien problem z "Listą życzeń", oczywiście normalnie na nią wchodzę, ale nie mogę głosować na swoje wybrane (Oczekujące,Porzucone) napisy. Naciskam na zielony (+) i nic się nie dzieje, nie mogę zagłosować i tak jest też w drugą stronę. Niestety "moje głosy", na które już zagłosowałam również są tak samo zablokowane. Już od dłuższego czasu tak jest i nie wiem co się stało. Bardzo proszę o pomoc
Pozdrawiam Serdecznie
Ostatnio edytowany przez Basia040690 (2016-01-09 16:06:48)
[...]nie mogę głosować na swoje wybrane (Oczekujące,Porzucone) napisy. Naciskam na zielony (+) i nic się nie dzieje, nie mogę zagłosować i tak jest też w drugą stronę.[...]
U mnie działa
Na pewno jesteś zalogowany?
Jaka przeglądarka?
Imperare sibi maximum est imperium
Każdy może oznaczyć tytuł jako przetłumaczony, a wtedy znika on z listy. Zrobiłem tak, gdy wrzuciłem suby do Tetsuwan birdy Decode - The Cipher.
"Nie wiem o co w tym chodzi bo to nie ma najmniejszego sensu." - Ken-chan
Basia040690 napisał:[...]nie mogę głosować na swoje wybrane (Oczekujące,Porzucone) napisy. Naciskam na zielony (+) i nic się nie dzieje, nie mogę zagłosować i tak jest też w drugą stronę.[...]
U mnie działa
Na pewno jesteś zalogowany?
Jaka przeglądarka?
Na 100% jestem zalogowana Używam "Google Chrome".
Dzisiaj ponownie prawidłowo się zalogowałam a następnie wybrałam sobie anime "Wolf Girl and Black Prince", które jest porzucone i nacisnęłam (+). Niestety żadnej reakcji nie uzyskałam. Nie wiem dlaczego ?
Przez bardzo długi okres nie było problemu a teraz nie reaguje.
Ostatnio edytowany przez Basia040690 (2016-02-06 19:51:49)
Przecież do tej serii są hardki na forum.
Witam
Jest to tylko jeden z przykładowych tytułów na które nie jestem w stanie zagłosować. Mam niestety problem z głosowaniem na wybrane przez siebie tytuły. Bardzo proszę o pomoc.
Pozdrawiam Serdecznie
Przecież na tę wishlistę praktycznie nikt nie patrzy. Od dawna jest nieaktualizowana.
Nie daje się dodać głosu do poszukiwanych oczekiwanych serii. Klikanie tego zielonego kółka nawet wielokrotnie nic nie daje. Przeglądarka Firefox.
Ostatnio edytowany przez iva (2022-03-19 02:25:05)
Strony Poprzednia 1 … 10 11 12