Nie jesteś zalogowany.
Teoria swoje, a życie swoje. Bronz i silver to osobny świat. Równie dobrze mógłbym grać losową postacią na losowej linii. Gość instalockujący Katarinę, gdy w przeciwnej drużynie jest Cho to norma. Adc ze 100 cs w 30 minucie to norma. Tak samo płacz, że zabierasz farmę mając Relic Shielda. Itd, itp.
"I spend my time by looking out the window
Ignoring everything that the teacher is saying"
Sam jechałem sporo w silverku na suppie w s4 i s5 (w duo z junglerem co po placentach miał silver 4 XD) i się wchodziło do golda w góra 30 gier. Pikowałem alistara i leone i full fokus na najbardziej sfeedowanego przeciwnika. Janny czy lulu nie ma co pikowac jak adc to g####.
Edit: podejrzałem historie i jednak supportami mi nie szło XD
Ostatnio edytowany przez iruel89 (2016-01-25 18:51:20)
Zniszczyłem gierke, hop o 2 dywizje w górę i malfit na lvl 5.
http://eune.op.gg/summoner/userName=senami
Tak samo płacz, że zabierasz farmę mając Relic Shielda. Itd, itp.
Niestety też znam takie raki...
Ostatnio edytowany przez senami (2016-01-26 20:30:20)
Po 10 grach 6 dywizji w dół B1 przywitało mnie. A tak na serio lepiej poczekać z tymi 10 grami bo lipa panie, każdy sobie robi co chce a potem płacz na czacie czemu przegraliśmy. Ziemniak więcej by ogarniał.
Wygrywaj swoje linie przegrywaj gry :V
"Late jest nasz"
Ech, ja to wygrałem najpierw 3 gry, a teraz przegrałem 4. Na szczęście zyskuję po 25+ a tracę po 12-16, więc jeszcze do ogarnięcia. W każdym razie zaczyna mnie denerwować ta gra :E
Chyba się popłaczę ze szczęścia. Wygrałem 2 z 5 rankedów z toksykami w drużynie.
Jestem słodki jak miód, człowiek - ciacho; genetyczny cud! xD
156rp blitz xD
http://s10.ifotos.pl/img/wai676Etm_seprqwe.jpg
W moim sklepie nie ma nic ciekawego :/. Nawet nie ma sensu tego wstawiać. Najlepszy jest 'złoty Alistar' z ceną -30% xD
Ahh, właśnie dla takich meczy warto jest dalej grać w tę grę (choć zdarzają się tak rzadko):
Chyba po raz pierwszy udało mi się WYGRAĆ mecz, który przeciągnął się powyżej godziny...
A najlepsze jest to, że Fiora praktycznie od początku płakała "poddajmy to, marnujemy czas" itp. i faktycznie, ok.30-40 minuty wróg miał po 2 turrety na wszystkich liniach, a my już goły Nexus :V
Choć raz nasze teamowe powiedzonko "Late jest nasz" się sprawdziło xD
A morał z tego taki: NEVER SURRENDER!
Propsy dla Psyche i Kostka rzecz jasna, dzięki za super grę
(Kwestię tego, co dostałem na zniżkach specjalnych, łaskawie przemilczę, poza jednym szczegółem: drugi raz dostałem 60% na boską Sorakę... Nie, RITO, nie kupiłem jej na święta i nie zamierzam kupować teraz )
Ostatnio edytowany przez OromisMasta (2016-01-29 21:35:12)
Nieuchronne % Fiory + Mój BoRK i Dominik + Płacz Amumu i jakoś się ogarniało...
No i Mundo trochę głupi był, bo często sam się pakował na nasz cały team, nie czekając na swój, to też mieliśmy czas go obić.
Ostatnio edytowany przez OromisMasta (2016-01-29 21:50:15)
Oj tak, gdyby Mundo nie pakował się pod łapę za każdym razem to byśmy przegrali, bo cholera była taka przytankowana, że długo go zabijaliśmy. Nigdy więcej nie dam nikomu wybrać Mundo. -.-
Toż to Sraco, nie liczy się xD
"Late jest nasz"
A zasadził ci ktoś kiedyś niekulturalnego kopa?
A takie tam moje pierwsze siedem gier nocturnem <- nie bijcie za cs-y i brak smita
PS Wywala nie na silvery i goldy wiec pewnie stąd takie wyniki.
Ostatnio edytowany przez iruel89 (2016-02-01 22:12:34)
Jeszcze nie kostku xD
"Late jest nasz"