Nie jesteś zalogowany.
Tłumaczenie: Amored
TLC: Areki-chan
Korekta: Lamarus
Typesetting: Doki (ep 1), Areki-chan (ep 2+)
Timing: Doki (ep 1), Squiggy (ep 2+)
QC: Areki-chan
Opis: Pewien mężczyzna opuszcza więzienne mury, stawiając sobie nowy cel życiowy. Zakochany w tradycyjnym komediowym teatrze rakugo dzięki przedstawieniu pt. „Bóg Śmierci”, postanawia dołączyć do grona bajarzy. Yakumo, jeden z najlepszych, nigdy wcześniej nie przyjmował do siebie uczniów. Teraz jednak, ku zdziwieniu wszystkich, decyduje się spełnić życzenie dawnego więźnia, nadając mu przezwisko „Wesołek”. (źródło: MAL)
Odcinki:
01: ANSI | Nyaa | Magnet
02: Nyaa | Magnet
03: Nyaa | Magnet
04: Nyaa | Magnet
05: Nyaa | Magnet
06: Nyaa | Magnet
07: Nyaa | Magnet
08: Nyaa | Magnet
09: Nyaa | Magnet
10: Nyaa | Magnet
11: Nyaa | Magnet
12: Nyaa | Magnet
13: Nyaa | Magnet
CAŁA SERIA: /MSG HRS|KURISU XDCC BATCH 26,46-47,50-52,54-59,69
#hyouryuusha@irc.rizon.net
Ostatnio edytowany przez Areki-chan (2017-05-03 00:20:45)
Powiem tak - skoro byłam w stanie się za to zabrać, to już nic więcej mnie w tym światku nie złamie.
Nic... Po prostu nic...
A co do samego odcinka, na chwilę obecną znajduje się tylko na ANSI. W związku z problemami technicznymi muks pojawi się później. :v
Ostatnio edytowany przez Amored (2016-02-17 19:18:36)
Myślałem że już ich nie wydacie Dzięki wielkie
Myślałem że już ich nie wydacie Dzięki wielkie
Cuda jednak się zdarzają~! Napisy przeszły przez solidne poprawki, także warto było czekać... chyba.
Proszę bardzo! ^-^
Torrent przybył, tym samym wszystkie pakiety są dostępne. :v
W związku z pewnymi okolicznościami, od dzisiaj przez pewien czas będę wstawiała informacje o odcinkach na kanale~. :v Także powiadamiam, iż pierwszy odcinek jest już dostępny, szczegóły w spoilerze.
Areki zasugerowała pobieranie tą metodą, jako że nyaa ostatnio ma swoje "humorki". ^-^
A czemu nie wrzucacie na google drive czy mega ? Przecież, to obecnie najlepsza i najwygodniejsza metoda. Chyba nawet dla samych grup. Biorąc pod uwagę, że nyaa ma ostatnio ciągły okres i wali fochy?
Ostatnio edytowany przez Luk4S (2016-02-20 15:07:19)
To dlatego, że Areki chce być pr0 i wrzucać wszystko tam, gdzie zagraniczne grupy.
"Nie wiem o co w tym chodzi bo to nie ma najmniejszego sensu." - Ken-chan
To dlatego, że Areki chce być pr0 i wrzucać wszystko tam, gdzie zagraniczne grupy.
Aha...
I chwała jej za to. Automatyczne pobieranie jest super
Po wielu miesiącach bólu, stallowania, tłumaczenia i oczekiwania na doki cud, w końcu nadchodzi wieść - drugi odcinek został wydany~!
Pozwolę sobie dodać, że znudziło nam się czekanie na Doki, zrobiłam więc TS sama i znalazłam nam timera.
Są duże szanse, że reszta odcinków pojawi się w najbliższym czasie.
Im więcej osób napisze, że cały ten czas czekali na nasze suby, tym bardziej zmotywowana się poczuję
Ostatnio edytowany przez Areki-chan (2016-04-17 23:36:25)
Ok. Czekam na... Kamisame.
Ok. Czekam na... Kamisame.
Kamisamą zajmę się w wakacje, teraz mam zbyt wiele innych rzeczy na głowie. Zresztą Lam pisał, że przed sezonem letnim jej nie ruszy.
Czekam na Rakugo
W sumie to też czekam na Shouwa... coś tam.
Pewnie nie tylko ja bym wolał żebyś najpierw skończyła Kamisami i Akagami niż widzieć Twoje nowe projekty
Ale to jest anime Morci, nie moje.
O Kamisamie już pisałam, natomiast Akagami wydamy jak tylko pojawią się BD, bo patrząc na to, jak bardzo GJM jest do tyłu, nie opłaca nam się robić z nimi na bieżąco.
Na ogół staram się to ignorować, ale ludzie... Jeżeli jeszcze raz ktoś pomyli mnie z Areki to zacznę rozważać popełnienie fansubbingowego seppuku... ;___;