Nie jesteś zalogowany.
Ile ja kasy musiałem przepieprzyć na ten szajs...
Konto main:
KLIK
Drugie konto, unranked:
KLIK
Na głównym zagrałem placementy, wywaliło mnie do s5, gdzie wygrałem jedną grę, a potem przegrałem 4 i miałem -4 punkty! Pech chciał, że nie trafiłem do najlepszej ligi we wszechświecie... Wróciłem do pickowania dżungli/topa, aktualnie mało gram i na razie jestem w s4. Kiedyś się do tego golda doczołgam xD
Fajnie dziękujesz koledze :^
Wazzin curry
"Late jest nasz"
No w końcu powrót
Ludzie się tu tylko chwalą albo żalą... A ja mam inne pytanie do społeczności LoLa. Jaka jest geneza nowej fali hejtu na Disa?
Widziałem kiedyś filmik u Nervariena o "JD" w banach na jakimś turnieju i że w ogóle chyba grali o pieniądze, a odstawiali maniane nawet w trakcie meczu, nie traktując go poważnie. To było bardzo słabe według mnie. Niektórzy gracze z tej polskiej sceny LoLa to trochę za dużo w tyłkach mają chyba...
Mniejsza z tym, chodzi mi o genezę. Dlaczego jakaś tam grupka graczy/streamerów wiesza psy na Disie? Czym im zawinił? Powiedzieli to gimbom i dzieciakom z podstawówki, czy tylko wydali rozkaz swoim armiom, a one od tamtej pory nienawidzą Disa?
Streamów nie oglądam, może raz na miesiąc pół godziny, ale na nich też się spoko wydawał. Jak co jakiś czas przeglądam jego kanał na YT to znajduję ciekawe materiały, a nawet jak nie za bardzo porywające, to widać, że przygotowane z głową.
Ludzie się tu tylko chwalą albo żalą... A ja mam inne pytanie do społeczności LoLa. Jaka jest geneza nowej fali hejtu na Disa?
Widziałem kiedyś filmik u Nervariena o "JD" w banach na jakimś turnieju i że w ogóle chyba grali o pieniądze, a odstawiali maniane nawet w trakcie meczu, nie traktując go poważnie. To było bardzo słabe według mnie. Niektórzy gracze z tej polskiej sceny LoLa to trochę za dużo w tyłkach mają chyba...
Mniejsza z tym, chodzi mi o genezę. Dlaczego jakaś tam grupka graczy/streamerów wiesza psy na Disie? Czym im zawinił? Powiedzieli to gimbom i dzieciakom z podstawówki, czy tylko wydali rozkaz swoim armiom, a one od tamtej pory nienawidzą Disa?Streamów nie oglądam, może raz na miesiąc pół godziny, ale na nich też się spoko wydawał. Jak co jakiś czas przeglądam jego kanał na YT to znajduję ciekawe materiały, a nawet jak nie za bardzo porywające, to widać, że przygotowane z głową.
Nie mam bladego pojęcia. Osobiście widziałem kilka jego filmików, raz byłem na strimie i oprócz tego, że wygląda paskudnie, to nic nie wydawało się dziwne. Przekleństwa, czasami akcje typu drewno10 zdarzają się każdemu, więc jeśli to z tego powodu, to naprawdę wstydziłyby się ludziki. :S
Ostatnio edytowany przez senami (2016-03-02 22:08:48)
Oł yea! Dyrektorka Fiora. Kumpel się mocno wkurzył, gdy to usłyszał, bo poluje na tę skórkę od dawna. xD
Jestem słodki jak miód, człowiek - ciacho; genetyczny cud! xD
Akurat mam Dyrektorkę Fiore, z tego co pamiętam można ja kupić jakoś pod koniec roku.
Tak, co jakiś czas się pojawia, ale on zawsze ją przegapi.
Jestem słodki jak miód, człowiek - ciacho; genetyczny cud! xD
Z tej darmowej skrzynki to dostałem Obsydianowego Malphita i totem Pancerznika, jeszcze nic nie wymieniłem. Zakupiłem jeszcze dwie skrzynie i wypadł mi bohater Shen i Bard z Prastarej Kniei. Posiadam zarówno Shena jak i tą skórkę, więc zmarnowane RP... Raz przegrywasz, raz wygrywasz.
Btw. Dzisiaj zrobiłem drugą pentę Vi w tym miesiącu!
Wróciłem do mojej ulubionej Vi, kiedy miałem na koncie -10LP w S4, obecnie jestem w S2, mam nadzieję, że tak jak w tamtym sezonie, wbiję tego golda grając one trick pony Vi