Nie jesteś zalogowany.
MEGA - obydwie wersje smile
Dzięki za epek
Ostatnio edytowany przez matiasmovie (2016-02-28 18:48:10)
Szybsze łącze zaowocowało lepszymi możliwościami wrzucania plików i jesteśmy obecnie w trakcie uploadowania naszej kolekcji na chomika, jeśli ktoś jest zainteresowany udostępnieniem znajdujących się tam fansubów na innym hostingu to proszę zgłaszać się na pw.
GG: 1677958
A co spowodowało wybór tak tragicznego hostingu?
Bo jako osobista chmura w zasadzie nie ma konkurencji?
Faktycznie, jako kanał dystrybucji jest do niczego, ale dlatego napisałem, że jeśli ktoś jest zainteresowany, to możemy udostępnić gdzieś indziej.
Ostatnio edytowany przez ill (2016-03-06 13:48:24)
Może spróbować uploadu na p2m? Niedawno główne hosty (gmail i inne oparte na tym) padły, ale wciąż jest dużo uploadów np z 2008, które działają. Aktualnie używane konta muszą być logowane raz na jakiś czas (jedne raz na 90 dni, a inne raz na pół roku). Nie jest to tak wygodne jak chmury czy chomiki, ale jest darmowe i szybko ściąga, niestety pliki muszą być podzielone na segmenty (wiadomości) ~20MB. Nie chcę na siłę reklamować, ale zapraszam na pw, jeśli chcecie spróbować - chętnie wytłumaczę.
@kst
Kiedyś próbowałem p2m i prawdę powiedziawszy nie był to najwygodniejszy sposób dystrybucji, no i przede wszystkim przy tysiącach plików jakie wrzucamy dzielenie ich jeszcze na części mija się z sensem.
Ostatnio edytowany przez ill (2016-03-14 16:48:43)
Wrzuci ktoś na hosting [Animowcy] Zan Sayonara Zetsubou Sensei Bangaichi?
Edit: Dzięki za wrzutkę ill.
Ostatnio edytowany przez Uvo (2016-03-14 22:25:42)
Siemka,
Da radę ktoś wrzucić Bakemonogotari 1-15?
Byłbym bardzo wdzięczny
Bakemonogatari 1-8 jest tutaj:
MEGA
Dzięki wielkie
A czy ktoś z Was trzyma jeszcze To Love-Ru: Trouble (2009) OVA od KS?
Wg anidb wydali 3 z 6 odcinków.
Z góry dzięki!
Anime makes you stupid
Jeśli faktycznie nie ma na żadnym z sensownych hostingów, to upniemy dzisiaj pod wieczór.
Dzięki, możliwe, że walnie przyczyniliście do poprawy życia na świecie!
Anime makes you stupid
Dzięki, możliwe, że walnie przyczyniliście do poprawy życia na świecie!
Wersja BDrip poszła na pw.
To i ja bym przytulił jeśli można.
koni napisał:Dzięki, możliwe, że walnie przyczyniliście do poprawy życia na świecie!
Wersja BDrip poszła na pw.
Wersją BDrip i ja bym nie pogardził.