Nie jesteś zalogowany.
Mam nadzieję, że chociaż wydadzą jakieś OVA uzupełniające historię, bo ostatnie 3 epy są wykastrowane.
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2016-03-16 22:22:35)
Mam nadzieję, że chociaż wydadzą jakieś OVA uzupełniające historię, bo ostatnie 3 epy są wykastrowane.
An original video anime on Blu-ray Disc will ship with the limited edition of the ninth volume of the original light novels in June.
Whenever you find yourself on the side of the majority, it is time to pause and reflect.
marek2fgc napisał:Mam nadzieję, że chociaż wydadzą jakieś OVA uzupełniające historię, bo ostatnie 3 epy są wykastrowane.
An original video anime on Blu-ray Disc will ship with the limited edition of the ninth volume of the original light novels in June.
Pokaż spoilerChociaż to zawsze może być odcinek na plaży/basenie/w łaźni.
i5-8600K OC 4.8Ghz, MSI Z370 Tomahawk, HyperX Predator 16GB 3000MHz/3333Mhz, Samsung 960 EVO 250GB.
Headphones: AKG K712 PRO, AKG K612 PRO, Beyerdynamic DT-990 Edition 250ohm
DAC: SMSL SD-650+mod by mikolaj612+Muses 8820 + ad797AR SMSL M8 | AMP: Rapture by mikolaj612
2 sezon Saekano dopiero w kwietniu 2017. http://www.animenewsnetwork.com/news/20 … 017/.99908
Ostatnio edytowany przez max-kun (2016-03-17 16:12:59)
2 sezon Saekano dopiero w kwietniu 2017. http://www.animenewsnetwork.com/news/20 … 017/.99908
A to lipa straszna liczyłem, że będzie jeszcze w tym roku. No cóż pozostaje czekać.
SC II LotV *** "I love it when a plan comes together" -- Hannibal Smith *** Pesymista to dobrze poinformowany optymista *** Punch first ask questions while punching - Vi ***
Nowy zwiastun Koutetsujou no Kabaneri
Kopiuj-wklej "Ataku na Szit" mówimy stanowczo nie. Nawet ten irytujący głos Erena gdzieś tam przewinął się w tle.
Za to endingowi pani Aimer mówimy zdecydowanie tak.
Ostatnio edytowany przez Kamiyan3991 (2016-03-18 23:07:20)
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Kopiuj-wklej "Ataku na Szit" mówimy stanowczo nie. Nawet ten irytujący głos Erena gdzieś tam przewinął się w tle.
Było wiadome od samego początku, Te same studio, ta sama ekipa. Masz spóźniony zapłon
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Mi tam odpowiada, pierwsze PV pojawiło się gdzieś pod koniec sezonu jesiennego zeszłego roku i jestem faktycznie zainteresowany tą serią. Setting faktycznie podobny nieco do SnK, ale w sumie mi to aż tak bardzo nie przeszkadza byle by fabuła się choć trochę wyróżniała. Wygląda cudnie - mała wariacja na temat klasycznej kreski i przyzwoita animacja scen z trailera. Widać, że będzie brutalnie ale sami bohaterowie nie wzbudzają jakoś mojego zainteresowania po tej prezentacji. Za produkcję odpowiadają znane nazwiska jak Tetsurou Araki oraz Ichiro Okouchi więc można mieć spore oczekiwania.
Za produkcję odpowiadają znane nazwiska jak Tetsurou Araki oraz Ichiro Okouchi więc można mieć spore oczekiwania.
A co mi tam, sprawdzę pierwsze odcinki. Ale jak będzie słabe, to pogrążyłeś panów swoim postem. Swoją drogą – to PV powinno być na dniach przetłumaczone, bo dostałem cynk, że DDY już nad tym pracuje.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
>Koutetsujou no Kabaneri
DameDesuYo
Simulcast: Amazon Prime Video
Swoją drogą, ciekawe, czy w ogóle zobaczymy rip Horribla. Podobno (a to było info od ogarniętego gościa) Amazonu nie da się ripować inaczej niż przez nagrywanie ekranu.
Ostatnio edytowany przez Kamiyan3991 (2016-03-23 22:36:08)
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
>Koutetsujou no Kabaneri
DameDesuYo
Simulcast: Amazon Prime VideoSwoją drogą, ciekawe, czy w ogóle zobaczymy rip Horribla. Podobno (a to było info od ogarniętego gościa) Amazonu nie da się ripować inaczej niż przez nagrywanie ekranu.
Szczerze w to wątpię.
>Koutetsujou no Kabaneri
DameDesuYo
Simulcast: Amazon Prime VideoSwoją drogą, ciekawe, czy w ogóle zobaczymy rip Horribla. Podobno (a to było info od ogarniętego gościa) Amazonu nie da się ripować inaczej niż przez nagrywanie ekranu.
Ale skoro DDY robi, to po co komu Amazon?
>Koutetsujou no Kabaneri
DameDesuYo
W takim razie jak są robione ripy ich produkcji jakie można pobrać niedługo po premierze?
GG: 1677958
Może nagrywają ekran jak mówił. Choć wydaje mi się, że są też inne opcje. HS mówi, że może będą ripować.
Kamiyan3991 napisał:>Koutetsujou no Kabaneri
DameDesuYo
W takim razie jak są robione ripy ich produkcji jakie można pobrać niedługo po premierze?
Tak samo jak ripy z Netflixa .
I zamiast nagrywać ekran, lepiej po prostu przechwycić obraz z hdmi .
Mob Psycho 100 w lipcu! - Bones
>> PV <<
Amanchu! w lipcu! - J.C.STAFF
>> PV <<
Mahou Shoujo Ikusei Keikaku w tym roku! - Lerche
>> PV <<
Pojawił się key visual 3-gatsu no Lion - Shaft
Pojawił się nowy key visual filmu Kimi no Na wa.
Ostatnio edytowany przez FAiM (2016-03-24 21:30:46)