Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3 4
Rekrutacja zakończona.
Witamy w naszych szeregach Paseriego.
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2015-05-08 20:00:25)
Nicole, dzięki za wszystkie napisy, które zrobiłaś. Nawet nie wiesz jak bardzo ceniłem to, że ktoś brał się i dokańczał te porzucone serie. ANSI byłoby lepszym miejscem, gdyby było tu więcej takich ludzi jak Ty.
I nagle Durarara!!x2 Shou trafiła do zakończonych... A myślałem, że walka z jinja-temple, o liczbę porzuconych serii, trochę potrwa...
Wypraszam sobie, my wszystko zamierzamy skończyć. Póki jakaś seria nie leży w porzuconych na naszej stronie, nie jest porzucona.
Gerard napisał:I nagle Durarara!!x2 Shou trafiła do zakończonych... A myślałem, że walka z jinja-temple, o liczbę porzuconych serii, trochę potrwa...
Wypraszam sobie, my wszystko zamierzamy skończyć. Póki jakaś seria nie leży w porzuconych na naszej stronie, nie jest porzucona.
Co nie zmienia faktu, że ma raczej duże szanse, aby tam wylądować.
Gerard napisał:I nagle Durarara!!x2 Shou trafiła do zakończonych... A myślałem, że walka z jinja-temple, o liczbę porzuconych serii, trochę potrwa...
Mogłabyś nie pisać po forach o sobie w liczbie mnogiej? Dziękuję.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Areki-chan napisał:Gerard napisał:I nagle Durarara!!x2 Shou trafiła do zakończonych... A myślałem, że walka z jinja-temple, o liczbę porzuconych serii, trochę potrwa...
Miała na myśli między innymi również mnie, więc to jednak uzasadnione. Proszę bardzo.
"Nie wiem o co w tym chodzi bo to nie ma najmniejszego sensu." - Ken-chan
Areki-chan napisał:Gerard napisał:I nagle Durarara!!x2 Shou trafiła do zakończonych... A myślałem, że walka z jinja-temple, o liczbę porzuconych serii, trochę potrwa...
Pisałam w imieniu swoim, Lama, Amored i Koszutara, a także paru innych osób, bo wiem, że planują serie dokończyć.
Przepraszam w imieniu grupy za spam w tym temacie, można go przeczyścić.
Zniknął bez śladu.
Wiesz, to ciekawe. Nam z kolei KieR zniknął bez śladu mniej więcej w tym samym czasie (Vincent logował się ostatnio na ANSI 10, a KieR ostatni znak życia dał 11 czerwca).
Tylko że Vincu przestał się odzywać już w lutym. Zapewne życie go złapało za smocze kule jak wielu innych z tego półświatka. W każdym razie teorię spiskową można włożyć między bajki, a zbieżność osób i nazwisk jest przypadkowa.
Test za prosty.
A myślałem, że to J-T ma beznadziejny test na korektora.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Strony Poprzednia 1 2 3 4