Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Taaaa... Tekst z "Pożycz" zna chyba każdy.
To pewnie takie psychologiczne podejście. Jak powiem mu "pożycz" to pewnie da. A jak powie że nie ma? Następuje chwila zastanowienia, po czym go głowy przychodzi niesłychanie oryginalne rozwiązanie = A w mordę chcesz?
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
Taaaa... Tekst z "Pożycz" zna chyba każdy.
To pewnie takie psychologiczne podejście. Jak powiem mu "pożycz" to pewnie da. A jak powie że nie ma? Następuje chwila zastanowienia, po czym go głowy przychodzi niesłychanie oryginalne rozwiązanie = A w mordę chcesz?
Piękna analiza.
Widze, ze nie tylko ja mam dlugie wlosy.
Ja tam mam włosy dosyć krótkie, ale na ukrucie wzroku pod czarnymi kosmykami starczają xD
ja mam irokeza niedlugo jade do Kaczogrodu znaczy Polski na swieta umnie w miescie raczej wpierdol nie dostane , ale we wrocku bede musial uwazac, bo inaczej , a dredy sa spoko, zreszta co kto nosi na glowie to jego sprawa i tylko w polsce mozna za to wpierdziel zwinac, chory ten kraj
ara ara...
no fajnie ze jak patrzycie na dredy yto wam sie to podoba przecierz dredy sa z brudy wg mnie poniewaz nie wolno myc glowy a co sie za tym kryje jeden wielki brud albo wyobrazcie kogos kto ma dlugie wlosy(nie wspominam o dredach[blee]) np jak ktoś pracuje w przemyśle gastronomiczny jak wlosy spadaja do jedzenia itp.. a znam takich ludzi i mnie t brzydzi was nie musi po to jest forum zeby kazdy wypowiedzial swoje zdanie
ps. irokezy mi sie kojarza z punkami a co slowo punk znaczy przetlumaczcie sobie samii
(TAKA CIEKAWOSTKA):P
Ale pracujac w przemysle spozywczym, zakladasz na glowe rozne 'stuffy' ochronne, aby te wlosy wlasnie sie nigdzie nie 'zaplaaly'. Ech...
papaja111: rozumiem, ze dla Ciebie najlepiej byc lysym?
Z rozmowy wynika że spora część fanów anime ma długie włosy[respekt]
"Dready" kojarzą mi się tylko z Dread Lord... xD
Hehe, RiXeD rozumiem, ze Dread Lord z wc3 ? Gralem troche umarlakami to DL jako 2-3 hero dopiero zawsze byl robiony Wpierw Licha z Nova robilem ;d Ale tez zalezy od takty, czy mass ghul i szybki atak czy cosik innego TO byly czasy... (sorx za offtop, ponosi mnie)
Co to dresow i ich bicia etc., widzicie jakie jest spoleczenstwo, nic nie poradzicie, coraz bardziej sie ono szerzy, nie mozecie zaczac cwiczyc jakis sztuk walk czy co? Wy nie wygracie z nimi, oni wygraja, wiec....
No ale i tak nie myslcie, ze dresy sa najokrutniejsi.. Jak spotkacie paczke "rockerow" czyli ostrzy metalowcy ;] Jak beda negatywnie nastawieni z lancuchami i baseball'ami to powodzenia, ja juz duzo do czynienia mialem i nadal mam z tutejszza z miasta paczka...
ps. irokezy mi sie kojarza z punkami a co slowo punk znaczy przetlumaczcie sobie samii (TAKA CIEKAWOSTKA):P
Punk jest głupi,
punk to śmieć,
punk nie zginie,
PUNK NOT DEAD!!!
Z moim buntowniczym charakterem bliżej mi jest właśnie do punka niż metala:D. Punk rock to jest to! Uwielbiam ten typ muzyki. I chociaż noszę długie włosy, noszę glany i ubieram się na czarno to nigdy nie uważałem się za metala. Ja po prostu sympatyzuję z nimi:).
np jak ktoś pracuje w przemyśle gastronomiczny jak wlosy spadaja do jedzenia itp.. a znam takich ludzi i mnie t brzydzi
~Cwistak ci dobrze napisał. Sanepid wymaga od ludzi pracujących w przemyśle spożywczym właśnie nakrycia ochronne, np piekarze etc.
PS. #gracol zobaczyłem na własną odpowiedzialniść:D
Mój brat chce sobie zrobić dready i zapuszcza teraz włosy. Jest obecnie w fazie wyglądania jak głupek/wieśniak *niepotrzebne skreślić*.
Co do długich włosów u chłopaka - zdecydowanie TAK XD Jeżeli chłopak ma długie włosy i jeszcze o nie dba to jest bosko XD
[cytuj]Uwielbiam ten typ muzyki. I chociaż noszę długie włosy, noszę glany i ubieram się na czarno to nigdy nie uważałem się za metala. [/quote]
Dokładnie tak jak ja XD Tylko że u mnie w szkole jak jesteś dziewczyną i nie ubierasz się na różowo to jesteś wyrzutkiem -.- I jeszcze te komentarze "SZatanista" -.- Jak takie stare moherowe berety XD
Ale metal też lubię *a owszem XD*
-.- I jeszcze te komentarze "SZatanista" -.-
Kto to jest szatanista?
Człowiek, który nosi w plecaku kaustę i szatkownicę, no i szatkuje tą kapustę.
Zawsze jak ktoś mówi SZatanista to to mi się nasuwa na myśl.
Nie wiem, czy tylko ja, ale nie cierpię dziewczyn w różowym, bynajmniej tych, które znam. Są takie nijakie i bez charakteru. Takie wytwory kultury masowej. Oczywiście są pewnie wyjątki, ale ja nie znam.
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
taki mały offtopic ^^
ZAWSZE CHCIALAM MIEC CHLOPAKA W GLANACH I Z DLUGIMI,CZARNYMI WLOSAMI!
Dokładnie tak jak ja XD Tylko że u mnie w szkole jak jesteś dziewczyną i nie ubierasz się na różowo to jesteś wyrzutkiem -.- I jeszcze te komentarze "SZatanista" -.- Jak takie stare moherowe berety XD
Ale metal też lubię *a owszem XD*
Ja miałem w technikum zaj**** klasę. 3/4 słuchało rocka i cięższych odmian:D, połowa chodziła w glanach, a 1/3 miała długie włosy. Nie mieliśmy żadnych dresów czy innych . Eh... To były czasy... A jeszcze sprawa "szatanistów". Przypomniała mi się historia z kumplem(też długie włosy, glany etc.). Jechał 3 lata temu autobusem i siadł obok starszej pani. Ona się tylko na niego popatrzyła, przeżegnała się, wstała i stanęła kilka metrów dalej. Dodam, że kumpel nie nosi żadnych koszulek z "koziołkami matołkami" i ogólnie ma miłą aparycję. Ach te stereotypy... A tu ich zbiór.
A co do różowych ciuchów to (ale bielizna w takim kolorze może być:D)
Papaja111 - jesteś w błędzie, dready normalnie się myje. Fakt, że lepiej tego nie robić dla ich dobra. Jednak gdybyś zobaczył moje po 4 miechach niemycia, nie mógłbyś powiedziedzieć, że mam syf na głowie. Kumpela, np. myje swoje dready co miesiąc.
A propo dresów i innych takich przypałowców. Jadę raz tramwajem i widzę, że wsiada kilku polonistów (kolesi będących za lokalną drużyną piłkarską). Wiem, że mnie spostrzegli, bo trudno byłoby nie:P Po jakiejś chwili słyszę tekst:
- Ty, patrz, on ma dredy.
- Zostaw, niech ma.
Nieźle mi się wtedy upiekło;)
Trzeba też przyznać, ze dość często spotykałem się z wyrazami aprobaty. Ludzie zaczepiają w sklepie, czy na ulicy i pytają o dready. Jedna kobieta na dworcu w Bytomiu mnie rozwaliła. Idę z dziewczyną, a ona mnie zaczepia i zaczyna się pytać o fryz, i mówić jak to jej się podoba jak młodzież się teraz nosi. Laska mnie odciąga, a baba się nie chce odczepić
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
A ja jestem przewaznie lysy Dokladnie mowiac, scinam wlosy raz na miecha maszynka bez zadnych nakladek i potem sobie rosna do nastepnego razu. Kiedys w liceum mialem fryz ala Billy Idol tzn biale kudly postawione na jeza na calej bani. Ilez to sie nasluchalem od dyrektorki....
Co do dredow i subkultur, to obracam sie w kregu ciezkiej, czesto experymentalno - andergrandowej elektroniki. Na takich spedach mozna spotkac i lysych ludzi (nie dresow!) i dlugowlosych i dredowlosych, a kazdemu zwisa jak inni wygladaja.
A bym zapomnial, ze na moim kierunku studiow jest podobnie
Ostatnio edytowany przez fef212 (2006-03-22 13:06:18)
Moim marzeniem jest mieć włosy jak Cloud ^^
nie no.. pierwsze slysze ze Myslovitz i Wilki to zespoly ktore maja ukryte przesłania satanistyczne w utworach [roftl][roftl][roftl][roftl] Przeciez Gawlinski najczesciej spiewa o MILOSCI! Ludzie...[deprecha] ktory metalowiec zaprosi mnie dzisiaj na "CZARNA MSZE"?
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna