#21 2006-03-22 01:28:39

Wanderer
Użytkownik

Odp: Komu DREADY??? xD

Taaaa... Tekst z "Pożycz" zna chyba każdy.
To pewnie takie psychologiczne podejście. Jak powiem mu "pożycz" to pewnie da. A jak powie że nie ma? Następuje chwila zastanowienia, po czym go głowy przychodzi niesłychanie oryginalne rozwiązanie = A w mordę chcesz?

"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats

#22 2006-03-22 01:40:40

RiXeD
Użytkownik

Wanderer napisał:

Taaaa... Tekst z "Pożycz" zna chyba każdy.
To pewnie takie psychologiczne podejście. Jak powiem mu "pożycz" to pewnie da. A jak powie że nie ma? Następuje chwila zastanowienia, po czym go głowy przychodzi niesłychanie oryginalne rozwiązanie = A w mordę chcesz?

Piękna analiza.

#23 2006-03-22 02:24:07

Psychopata
Użytkownik

Widze, ze nie tylko ja mam dlugie wlosy. okej

#24 2006-03-22 03:03:50

RiXeD
Użytkownik

Ja tam mam włosy dosyć krótkie, ale na ukrucie wzroku pod czarnymi kosmykami starczają xD

#25 2006-03-22 05:13:50

Kilgur
Użytkownik

ja mam irokeza yahoo niedlugo jade do Kaczogrodu znaczy Polski na swieta smile_lol umnie w miescie raczej wpierdol nie dostane szpan, ale we wrocku bede musial uwazac, bo inaczej rip, a dredy sa spoko, zreszta co kto nosi na glowie to jego sprawa i tylko w polsce mozna za to wpierdziel zwinac, chory ten kraj cenzura

ara ara...

#26 2006-03-22 05:57:34

szefu
Zbanowany

no fajnie ze jak patrzycie na dredy yto wam sie to podoba przecierz dredy sa z brudy wg mnie poniewaz nie wolno myc glowy a co sie za tym kryje jeden wielki brud albo wyobrazcie kogos kto ma dlugie wlosy(nie wspominam o dredach[blee]) np jak ktoś pracuje w przemyśle gastronomiczny jak wlosy spadaja do jedzenia itp.. a znam takich ludzi i mnie t brzydzi was nie musi po to jest forum zeby kazdy wypowiedzial swoje zdanie

ps. irokezy mi sie kojarza z punkami a co slowo punk znaczy przetlumaczcie sobie samii
                            (TAKA CIEKAWOSTKA):P

#27 2006-03-22 07:52:32

Cwistak
Użytkownik

Ale pracujac w przemysle spozywczym, zakladasz na glowe rozne 'stuffy' ochronne, aby te wlosy wlasnie sie nigdzie nie 'zaplaaly'. Ech...

papaja111: rozumiem, ze dla Ciebie najlepiej byc lysym?

#28 2006-03-22 08:08:01

teusz
Użytkownik

Z rozmowy wynika że spora część fanów anime ma długie włosy[respekt]

#29 2006-03-22 08:43:46

n0need
Użytkownik

RiXeD napisał:

"Dready" kojarzą mi się tylko z Dread Lord... xD

Hehe, RiXeD rozumiem, ze Dread Lord z wc3 smile? Gralem troche umarlakami to DL jako 2-3 hero dopiero zawsze byl robiony smile Wpierw Licha z Nova robilem ;d Ale tez zalezy od takty, czy mass ghul i szybki atak czy cosik innego smile TO byly czasy... (sorx za offtop, ponosi mnie)

Co to dresow i ich bicia etc., widzicie jakie jest spoleczenstwo, nic nie poradzicie, coraz bardziej sie ono szerzy, nie mozecie zaczac cwiczyc jakis sztuk walk czy co? Wy nie wygracie z nimi, oni wygraja, wiec....
No ale i tak nie myslcie, ze dresy sa najokrutniejsi.. Jak spotkacie paczke "rockerow" czyli ostrzy metalowcy ;] Jak beda negatywnie nastawieni z lancuchami i baseball'ami to powodzenia, ja juz duzo do czynienia mialem i nadal mam z tutejszza z miasta paczka...

#30 2006-03-22 10:13:18

Wersus
Użytkownik

papaja111 napisał:

ps. irokezy mi sie kojarza z punkami a co slowo punk znaczy przetlumaczcie sobie samii (TAKA CIEKAWOSTKA):P

Punk jest głupi,
punk to śmieć,
punk nie zginie,
PUNK NOT DEAD!!!

Z moim buntowniczym charakterem bliżej mi jest właśnie do punka niż metala:D. Punk rock to jest to! Uwielbiam ten typ muzyki. I chociaż noszę długie włosy, noszę glany i ubieram się na czarno to nigdy nie uważałem się za metala. Ja po prostu sympatyzuję z nimi:).

papaja111 napisał:

np jak ktoś pracuje w przemyśle gastronomiczny jak wlosy spadaja do jedzenia itp.. a znam takich ludzi i mnie t brzydzi

~Cwistak ci dobrze napisał. Sanepid wymaga od ludzi pracujących w przemyśle spożywczym właśnie nakrycia ochronne, np piekarze etc.

PS. #gracol zobaczyłem na własną odpowiedzialniść:D

#31 2006-03-22 10:56:29

makrunia
Użytkownik

Mój brat chce sobie zrobić dready i zapuszcza teraz włosy. Jest obecnie w fazie wyglądania jak głupek/wieśniak *niepotrzebne skreślić*.
Co do długich włosów u chłopaka - zdecydowanie TAK XD Jeżeli chłopak ma długie włosy i jeszcze o nie dba to jest bosko XD

[cytuj]Uwielbiam ten typ muzyki. I chociaż noszę długie włosy, noszę glany i ubieram się na czarno to nigdy nie uważałem się za metala. [/quote]

Dokładnie tak jak ja XD Tylko że u mnie w szkole jak jesteś dziewczyną i nie ubierasz się na różowo to jesteś wyrzutkiem -.- I jeszcze te komentarze "SZatanista" -.- Jak takie stare moherowe berety XD
Ale metal też lubię *a owszem XD*

#32 2006-03-22 11:00:13

Winged
Użytkownik

makrunia napisał:

-.- I jeszcze te komentarze "SZatanista" -.-

Kto to jest szatanista?
Człowiek, który nosi w plecaku kaustę i szatkownicę, no i szatkuje tą kapustę.
Zawsze jak ktoś mówi SZatanista to to mi się nasuwa na myśl.

Nie wiem, czy tylko ja, ale nie cierpię dziewczyn w różowym, bynajmniej tych, które znam. Są takie nijakie i bez charakteru. Takie wytwory kultury masowej. Oczywiście są pewnie wyjątki, ale ja nie znam. smile

"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"

#33 2006-03-22 11:34:19

pa3cja
Użytkownik

taki mały offtopic ^^

ZAWSZE CHCIALAM MIEC CHLOPAKA W GLANACH I Z DLUGIMI,CZARNYMI WLOSAMI! szpan papa

#34 2006-03-22 11:53:28

Wersus
Użytkownik

makrunia napisał:

Dokładnie tak jak ja XD Tylko że u mnie w szkole jak jesteś dziewczyną i nie ubierasz się na różowo to jesteś wyrzutkiem -.- I jeszcze te komentarze "SZatanista" -.- Jak takie stare moherowe berety XD
Ale metal też lubię *a owszem XD*

Ja miałem w technikum zaj**** klasę. 3/4 słuchało rocka i cięższych odmian:D, połowa chodziła w glanach, a 1/3 miała długie włosy. Nie mieliśmy żadnych dresów czy innych cenzura. Eh... To były czasy... A jeszcze sprawa "szatanistów". Przypomniała mi się historia z kumplem(też długie włosy, glany etc.). Jechał 3 lata temu autobusem i siadł obok starszej pani. Ona się tylko na niego popatrzyła, przeżegnała się, wstała i stanęła kilka metrów dalej. Dodam, że kumpel nie nosi żadnych koszulek z "koziołkami matołkami" i ogólnie ma miłą aparycję. Ach te stereotypy... A tu ich zbiór.
A co do różowych ciuchów to ej(ale bielizna w takim kolorze może być:D)

#35 2006-03-22 11:53:54

Quithe
Użytkownik

Papaja111 - jesteś w błędzie, dready normalnie się myje. Fakt, że lepiej tego nie robić dla ich dobra. Jednak gdybyś zobaczył moje po 4 miechach niemycia, nie mógłbyś powiedziedzieć, że mam syf na głowie. Kumpela, np. myje swoje dready co miesiąc.

A propo dresów i innych takich przypałowców. Jadę raz tramwajem i widzę, że wsiada kilku polonistów (kolesi będących za lokalną drużyną piłkarską). Wiem, że mnie spostrzegli, bo trudno byłoby nie:P Po jakiejś chwili słyszę tekst:
- Ty, patrz, on ma dredy.
- Zostaw, niech ma.
Nieźle mi się wtedy upiekło;)
Trzeba też przyznać, ze dość często spotykałem się z wyrazami aprobaty. Ludzie zaczepiają w sklepie, czy na ulicy i pytają o dready. Jedna kobieta na dworcu w Bytomiu mnie rozwaliła. Idę z dziewczyną, a ona mnie zaczepia i zaczyna się pytać o fryz, i mówić jak to jej się podoba jak młodzież się teraz nosi. Laska mnie odciąga, a baba się nie chce odczepić jezor

myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA smile

#36 2006-03-22 12:26:16

Rekid
Użytkownik

[cytuj]Ach te stereotypy... A tu ich zbiór. [/quote]
Slabo <lol> Przeczytalem i sie posikalem ze smiechu buhehehe smile_big

SZUKASZ INNYCH SPOSOBÓW ZARABIANIA PIENIĘDZY, ZGŁOŚ SIĘ DO MNIE !

rekid.gif >>> ANIME I KOMIKSY

#37 2006-03-22 13:05:17

fef212
Użytkownik

A ja jestem przewaznie lysy jezor Dokladnie mowiac, scinam wlosy raz na miecha maszynka bez zadnych nakladek i potem sobie rosna do nastepnego razu. Kiedys w liceum mialem fryz ala Billy Idol tzn biale kudly postawione na jeza na calej bani. Ilez to sie nasluchalem od dyrektorki....

Co do dredow i subkultur, to obracam sie w kregu ciezkiej, czesto experymentalno - andergrandowej elektroniki. Na takich spedach mozna spotkac i lysych ludzi (nie dresow!) i dlugowlosych i dredowlosych, a kazdemu zwisa jak inni wygladaja. smile

A bym zapomnial, ze na moim kierunku studiow jest podobnie smile_big

Ostatnio edytowany przez fef212 (2006-03-22 13:06:18)

#38 2006-03-22 14:04:09

RiXeD
Użytkownik

Moim marzeniem jest mieć włosy jak Cloud ^^

#39 2006-03-22 15:06:55

gracol
Użytkownik

Wersus napisał:

Ach te stereotypy... A tu ich zbiór.

O kurcze, rozłożyło mnie to na lopatki. Chyba zgłoszę się na komisariat, żeby mnie odizolowali od "normalnego" społeczeństwa jezor ROTFL!

#40 2006-03-22 15:14:34

pa3cja
Użytkownik

nie no.. pierwsze slysze ze Myslovitz i Wilki to zespoly ktore maja ukryte przesłania satanistyczne w utworach [roftl][roftl][roftl][roftl] Przeciez Gawlinski najczesciej spiewa o MILOSCI! Ludzie...[deprecha] ktory metalowiec zaprosi mnie dzisiaj na "CZARNA MSZE"? smile

Stopka forum

© Animesub.info 2024