Nie jesteś zalogowany.
Uroczyście oświadczam, że w momencie zakończenia produkcji napisów do Seto no Hanayome made by seba609, zakupię mu legendarnego skina w LoLu
ROAD TO SPIRIT GUARD UDYR #1
Seto no Hanayome 01, 02.
Pozostałe epki wcześniej przetłumaczonych odcinków, a także tych brakujących, pojawią się w ciągu najbliższych dni.
Ostatnio edytowany przez seba609 (2016-10-28 03:22:40)
Lupin, he's a nice man. Why he's cool, you know, he uses his walther. Yeah, the machine cries, bang bang.
O shit, to się dzieje naprawdę, tutaj, na moich oczach o_O
Mammoth napisał:Uroczyście oświadczam, że w momencie zakończenia produkcji napisów do Seto no Hanayome made by seba609, zakupię mu legendarnego skina w LoLu
ROAD TO SPIRIT GUARD UDYR #1
Seto no Hanayome 01, 02.
Pozostałe epki wcześniej przetłumaczonych odcinków, a także tych brakujących, pojawią się w ciągu najbliższych dni.
Ostatnio edytowany przez senami (2016-10-21 19:12:22)
Nie było mnie w domu od soboty, odwiedziłem miasto rodzinne, dzisiaj wróciłem, brak Seto i Lupina, ale mam coś innego:
Mazinger Z vs Devilman z 1973 roku. Jest to pierwszy crossover w historii Toeizingera. Doktor Hell zawiera sojusz z klanem demonów, by raz na zawsze zniszczyć Mazingera Z i centrum badawcze Foton. Z pomocą bohaterom przychodzi Devilman - demon-zdrajca, który zaznawszy ludzkiego uczucia miłości, postanowił sprzeciwić się swym pobratymcom i chroni ludzkości przed piekielnymi hordami. Film do pobrania z MEGA w jakości blu-ray. Szczególnie przyłożyłem się do piosenek. Myślę, że tłumaczenie się spodoba. Ataki zostawiłem w oryginale.
Space Dandy 02[v2] - skopany timing openingu i kilka poprawek.
Lupin, he's a nice man. Why he's cool, you know, he uses his walther. Yeah, the machine cries, bang bang.
RTT machnelo serię OVA. Został Cyborg 009 vs Devilman oraz seria TV z lat 70. Do tego mnóstwo mangowych spin offow. I mam wrażenie, że ktoś też się brał za Devilman Lady. Cóż, obiecać nie mogę, ale ten drugi crossover pójdzie na pierwszy ogień. Serial dostał nareszcie normalne napisy, więc też można pomyśleć, ale priorytetem są nadal niedokończone projekty. Miło jednak wiedzieć, że ktoś to obejrzał ^^
Ostatnio edytowany przez seba609 (2016-10-28 11:30:59)
Został Cyborg 009 vs Devilman oraz seria TV z lat 70.
O tym myślałem. Najlepsza byłaby seria, ale ma sporo odcinków. Dodatkowo szkoda, że nie doczekała się remastera (przynajmniej na razie).
I mam wrażenie, że ktoś też się brał za Devilman Lady.
Taa.
Miło jednak wiedzieć, że ktoś to obejrzał ^^
Spoko seans.
Seria TV doczekała się wydania na BD. Jest to jednak straszny upscale. Przypuszczam, że wiedziałeś o jego istnieniu, stąd tekst o braku remastera. Na bakabt jest wersja DVD od Discotek - w końcu nie trzeba się męczyć z crabstick subami [przykłady]. To samo tyczy się Mazingera Z oraz Cute Honey [genialne wydawnictwo, szkoda, że u nas możemy o czymś takim pomarzyć ^^].
Też wczoraj obejrzałem, ładny BD względem tego co kiedyś widziałem w jakiejś tragicznej jakości. Piosenki urzekające, dziś już takich sympatycznych nie komponują. Mimo walk robotów i tych wszystkich laserków blasterków, najbardziej dalej rozwala mnie scena jak skacząc motocyklami obracają się i stykają kołami.
Dzięki za wydanie.
Serial dostał nareszcie normalne napisy, więc też można pomyśleć, ale priorytetem są nadal niedokończone projekty.
Pytanie, kiedy znowu zrobisz przerwę. Dzięki za Mazinger Z vs Devilman.
Cyborg 009 vs Devilman znajduje się na Netflixie z polskimi napisami.
seba609 napisał:Serial dostał nareszcie normalne napisy, więc też można pomyśleć, ale priorytetem są nadal niedokończone projekty.
Pytanie, kiedy znowu zrobisz przerwę. Dzięki za Mazinger Z vs Devilman.
Aż tak źle mi życzysz?
Amon - Apocalypse of Devilman z 2000 roku. Obejrzałem sobie dzisiaj ponownie i machnąłem napisy. Macie w komplecie już wszystkie stare OVA Devilmana.
Do pobrania z MEGA w jakości DVD.
Ostatnio edytowany przez seba609 (2016-10-28 20:33:14)
http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?sh … e&aid=3513
Wygląda zacnie.