Nie jesteś zalogowany.
Ostatnio edytowany przez Mniszek (2016-11-05 20:30:41)
Poszukuję synchro pod [SallySubs] Yahari Ore no Seishun Love Comedy wa Machigatteiru Zoku [BD 1080p FLAC] bądź inny bdrip.
Demonis też miał w bazie...
haitani napisał:Poszukuję synchro pod [SallySubs] Yahari Ore no Seishun Love Comedy wa Machigatteiru Zoku [BD 1080p FLAC] bądź inny bdrip.
Demonis też miał w bazie...
Mam pierwszy sezon, drugi miałem jutro dopasowywać, ale jak już się synchro pojawiło, to tylko je sprawdzę.
Mam jeszcze jakieś 250 synchronizacji, których nie ma na MEGA (i około 100 już dodanych nie ma na liście), ale nie mam czasu na ogarniecie tego, więc aktualka będzie za jakieś 2-3 tygodnie.
Zastanawiam się też nad ogarnięciem listy poszukiwanych synchronizacji, by przywrócić porządek w tym temacie, ale chyba już trochę za późno na to, więc spróbuję coś wykombinować w tej kwestii, ale nie mam jeszcze żadnego planu, więc przy aktualizacji listy się wyjaśni co dalej.
Proszę wszystkich użytkowników o przesyłanie mi nieudostępnionych synchronizacji.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Do usunięcia.
Ostatnio edytowany przez haitani (2016-11-10 01:30:51)
Chętnie przygarnę synchro do [SallySubs] Aldnoah Zero [BD 720p AAC] lub inne pod BD.
Ostatnio edytowany przez max-kun (2016-11-10 22:19:45)
Nieaktualne.
Ostatnio edytowany przez Nidorix (2016-11-13 00:22:55)
Poszukuję synchro do pierwszego filmu Patlabora w wersji Thora.
Do Gate to i ja bym poprosił.
Również bym poprosił o synchro do Gate.
I ja też bym poprosił do Gate synchro.
I ja bym prosił o synchro do Gate.
Ogólnie nie polecam żadnych synchr domowej roboty, bo przy Gejcie jest też sporo roboty z poprawieniem TSu, ujednoliceniem terminologii i samą czasówką od CR, która jest słabiutka, a którą będziemy zastępować przy okazji wydania własnych BDków, radziłbym więc uzbroić się w cierpliwość i czekać na "autorskie" wydanie.
"Nie wiem o co w tym chodzi bo to nie ma najmniejszego sensu." - Ken-chan
Poszukuję synchro pod [ReinForce] Rokka no Yuusha (BDRip 1920x1080 x264 FLAC) bądź inny bdrip.
Poszukuję napisów z synchronizacją do Ansatsu Kyoushitsu 2nd Season BD. Do wersji TV również z chęcią przyjmę.
【「能ある鷹爪隠す」 &「A skilled hawk hides its talons」】
Napisy zrobione do ósmego odcinka, reszta pewnie gdzieś na onlajnach.
Szukam synchro do Gakuen Alice, pod wersję DVD GrimRipper lub inną.
Dysponuje ktoś synchrem pod [Exiled-Destiny] School Rumble (Dual Audio) oba sezony?? Kurde, w zamierzchłej przeszłości (za windowsa xp i subedita) oglądałem to bez problemu a teraz ani pod MPC ani VLC nie chcą się napisy pokrywać albo w ogóle wczytywać.