Nie jesteś zalogowany.
To znowu ja i znowu z zapytaniem o animca: ēlDLIVE ktoś będzie wałkował czy raczej nie wasz klimat?
My będziemy przerabiać jakoś od weekendu - o ile nie będzie do tego czasu innych subów.
Innostian napisał:Witax napisał:Myśli ktoś o tłumaczeniu Idol Jihen?
Łoo, ty już chyba naprawdę nie masz co oglądać.
Ja nie wchodzę z butami do twoich bajek.
Bo wszystko obejrzałeś, więc nie musisz.
Witax napisał:Innostian napisał:Łoo, ty już chyba naprawdę nie masz co oglądać.
Ja nie wchodzę z butami do twoich bajek.
Bo wszystko obejrzałeś, więc nie musisz.
E tam, jakby hurtowo hentaie zaczął oglądać, wtedy mógłbyś się martwić o jego zdrowie psychiczne
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Witam. Kto przetłumaczy i wrzuci na portal polskie napisy do bajki pt. Youjo Senki (Saga of Tanya the Evil)?
Witam. Kto przetłumaczy i wrzuci na portal polskie napisy do bajki pt. Youjo Senki (Saga of Tanya the Evil)?
Nie wiem czy cię to zainteresuje, ale Raziz ma w planach zrobić do tego tłumaczenie.
LordCrane napisał:Witam. Kto przetłumaczy i wrzuci na portal polskie napisy do bajki pt. Youjo Senki (Saga of Tanya the Evil)?
Nie wiem czy cię to zainteresuje, ale Raziz ma w planach zrobić do tego tłumaczenie.
Oczywiście, ze interesuje, inaczej bym nie pytał. Zatem niech się postara, bo będę przeglądał polskie napisy, żeby sprawdzić, czy jest potrzeba, żebym sam to przetłumaczył, a bardzo bym jednak nie chciał, aby była . Dzięki za odpowiedź.
Fin04 napisał:To znowu ja i znowu z zapytaniem o animca: ēlDLIVE ktoś będzie wałkował czy raczej nie wasz klimat?
My będziemy przerabiać jakoś od weekendu - o ile nie będzie do tego czasu innych subów.
OOO! Dziękować dobra duszo!
To jeszcze jedno pytango o animango: Hand Shakers.
Sacredus napisał:Fin04 napisał:To znowu ja i znowu z zapytaniem o animca: ēlDLIVE ktoś będzie wałkował czy raczej nie wasz klimat?
OOO! Dziękować dobra duszo!
Polecam zajrzeć tutaj: http://animesub.info/forum/viewtopic.php?id=259936
Następnym razem patrz do podanego wyżej tematu przed napisaniem tutaj.
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2017-01-10 20:42:53)
Oh faktycznie, przeoczyłam ten wpis. Dzięki.
max-kun napisał:LordCrane napisał:Witam. Kto przetłumaczy i wrzuci na portal polskie napisy do bajki pt. Youjo Senki (Saga of Tanya the Evil)?
Oczywiście, ze interesuje, inaczej bym nie pytał. Zatem niech się postara, bo będę przeglądał polskie napisy, żeby sprawdzić, czy jest potrzeba, żebym sam to przetłumaczył, a bardzo bym jednak nie chciał, aby była . Dzięki za odpowiedź.
Napisy są już w korekcie. Dziewczyna nie miała jeszcze styczności z Aegi, ogarniamy.
Zrobiłby ktoś Yowamushi Pedal: New Generation
Czy ktoś przetłumaczy Gabriel Dropout? Nikt się za to nie wziął więc nie wiem, jest aż tak złe i nie warte tłumaczenia czy co?
Ostatnio edytowany przez Usui-san (2017-02-09 19:53:20)
Czy ktoś przetłumaczy Gabriel Dropout? Nikt się za to nie wziął więc nie wiem, jest aż tak złe i nie warte tłumaczenia czy co?
http://fansubdb.tk/wiki/Zima_2017#Serie
Tłumaczą, ale tylko onlajny. Seria jest taka se, a tekstu jest niemało jak na taką popierdółkę. Pewnie brak chęci.
Złóż zażalenie Prolog Scans, może się zmotywują.
Ktos bedzie tlumaczyl Yowamushi Pedal New Generation ?
ara ara...
Ktos bedzie tlumaczyl Yowamushi Pedal New Generation ?
http://animesub.info/szukaj.php?ID=62734
Edit: Widzę, że skomentowałeś, więc po co to pytanie?
Z listy naszej wynika, że nikt tego nie tłumaczy. Nawet onlajny. Więc jakiegoś parcia na ten tytuł nie ma.
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2017-02-16 20:28:51)
Edit: Widzę, że skomentowałeś, więc po co to pytanie?
Odpowiem pytaniem czy jak wrzuce cos na ansi z gogle translate lekko poprawione, zeby bylo po "polskiemu" to tez bede tlumaczem ?
Co do braku parcia na bajke to pewnie powodem jest ze to trzeci sezon + kolarstwo smieszne jest to ze ma ocene ponad 8 na MAL
Ostatnio edytowany przez Kilgur (2017-02-16 20:59:03)
ara ara...
marek2fgc napisał:Edit: Widzę, że skomentowałeś, więc po co to pytanie?
Odpowiem pytaniem czy jak wrzuce cos na ansi z gogle translate lekko poprawione, zeby bylo po "polskiemu" to tez bede tlumaczem ?
Jeżeli masz dowód, że to napisy z translatora, to się zgłasza takie cuda i po uznaniu racji zostają usunięte.
Nie wiem czy ktoś pytał już, czy będzie ktoś tłumaczył anime BanG Dream!?
Ostatnio edytowany przez PawlikPP (2017-03-10 13:36:52)
Nie wiem czy ktoś pytał już, czy będzie ktoś tłumaczył anime BanG Dream!?
Nie. Nawet online'y tego nie tłumaczą.