Nie jesteś zalogowany.
Demonis lub ja. Ja potrzebuję towjego maila na pw. Podsyłałem swoje synchro demonisowi tylko musiał byś się zapytać czy je wrzucił na dysk.
Demonis lub ja. Ja potrzebuję towjego maila na pw. Podsyłałem swoje synchro demonisowi tylko musiał byś się zapytać czy je wrzucił na dysk.
Już Demonis podrzucił, ale dzięki za chęci.
[ReinForce] Mirai Nikki (BD uncut)
Lub jakiekolwiek inne wydanie "uncut" - konkretnie chodzi mi o 5 i 10 odcinek, ponieważ są to wersje nieocenzurowane i dialogi są pozmieniane
Szukam napisów do ReLife. Ktoś widział, ktoś słyszał?
Z aktualnych poszukiwań: ansi:1odc, Forum Hard/Soft: 1,2 odc, i bodajże do obejrzenia wszystkie na anime odcinki.
Witam.
Jestem w potrzebie.
Szukam synchro do Infinite Stratos 2 BD (1080p) Uncensored
Grupa [FFF]
Witam.
Jestem w potrzebie.
Szukam synchro do Infinite Stratos 2 BD (1080p) Uncensored
Grupa [FFF]
Demonis ma w swoich zasobach.
Nieaktualne. Właśnie dostałem od ~v1r00z.
Udostępniajcie te napisy. Nie fajnie tak trzymać dla siebie
Ostatnio edytowany przez MrRonin (2017-03-01 20:16:45)
Tak a propos, moim zdaniem ta zasada jest bez sensu:
1. Synchra należy przesyłać proszącym na maila, przesyłać link na PW czy jakkolwiek inaczej bez podawania na forum
Po co pytać się za każdym razem o te same synchro, jak wystarczyłoby se wklepać tytuł do wyszukiwarki i ściągnąć bez czekania? To takie niepotrzebne nabijanie postów.
Forum ANSI to generalnie jeden wielki burdel
Tak a propos, moim zdaniem ta zasada jest bez sensu:
1. Synchra należy przesyłać proszącym na maila, przesyłać link na PW czy jakkolwiek inaczej bez podawania na forum
Po co pytać się za każdym razem o te same synchro, jak wystarczyłoby se wklepać tytuł do wyszukiwarki i ściągnąć bez czekania? To takie niepotrzebne nabijanie postów.
Bez powodu się tam nie znalazła. Napisami zarządzają ich autorzy i mogą nie chcieć, żeby ich napisy edytowane przez osoby trzecie były publicznie udostępniane. W ten sposób unika się ewentualnych niesnasek.
~Shounen . DBNao.net . Grupa Mirai . Cytaty z anime
Tak, ale są 2 różne wersje tych odcinków na BD. Napisy są wykonane na podstawie grupy Zero-Raws, a tamci wypuścili jedynie wersję "censored".
NWW_Station napisał:Tak, ale są 2 różne wersje tych odcinków na BD. Napisy są wykonane na podstawie grupy Zero-Raws, a tamci wypuścili jedynie wersję "censored".
Podaj czasy gdzie się to rożni bo nie widzę nic takiego, odcinek zwykły trwa 23,48 a uc 23,53 różnica 5 sekund, gdzie na początku jest napis w drugim a w pierwszym go nie ma, wiec napisy powinny pasować po delikatnym przesunięciu.
Ostatnio edytowany przez XxBhaalxX (2017-03-04 05:30:18)
KarwaszTwarz napisał:Podaj czasy gdzie się to rożni bo nie widzę nic takiego, odcinek zwykły trwa 23,48 a uc 23,53 różnica 5 sekund, gdzie na początku jest napis w drugim a w pierwszym go nie ma, wiec napisy powinny pasować po delikatnym przesunięciu.
Przykład z odcinka 10: czas 3:30 - zwykła vs. uncut. W wersji "zwykłej" Muru Muru wchodzi swoimi tekstami z mangi na dialog Minene i Nishijimy.
Szukam napisów do Love Lab.
Szukam napisów do Love Lab.
Same napisy znajdziesz na napiprojekt, ale do jakiego wydania pasują, to już nie wiem, ciężko je dopasować do czegokolwiek.
Proszę wszystkich użytkowników o przesyłanie mi nieudostępnionych synchronizacji.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Czyli rozumiem, że na Ansi takowych nie ma albo znowu dostępne dla wybrańców. Niby szukajka mówi, że jakieś grupy się za to anime brały.
XxBhaalxX napisał:KarwaszTwarz napisał:Tak, ale są 2 różne wersje tych odcinków na BD. Napisy są wykonane na podstawie grupy Zero-Raws, a tamci wypuścili jedynie wersję "censored".
Podaj czasy gdzie się to rożni bo nie widzę nic takiego, odcinek zwykły trwa 23,48 a uc 23,53 różnica 5 sekund, gdzie na początku jest napis w drugim a w pierwszym go nie ma, wiec napisy powinny pasować po delikatnym przesunięciu.
Przykład z odcinka 10: czas 3:30 - zwykła vs. uncut. W wersji "zwykłej" Muru Muru wchodzi swoimi tekstami z mangi na dialog Minene i Nishijimy.
w zwykłym tez to jest ale na drugim planie wiec jeżeli tłumacz nie przetłumaczył to trzeba samemu. z tego co pamiętam to jakiej różnicy którą wyolbrzymiłeś to nie ma. A te parę sekund tekstu to tylko chęci może ktoś do tłumaczy z tego co kojarzę pisałem o tym jak wyszło bd.
Witam wszystkich szukam napisów do Naruto Shippuuden (horriblesubs) bo zauważyłem, że na animesub skończyło się to na ep 405 a nigdzie nie ma napisów do wersji 1080p a i żadna polska strona nie oferuje anime w 1080p.
Witam wszystkich szukam napisów do Naruto Shippuuden (horriblesubs) bo zauważyłem, że na animesub skończyło się to na ep 405 a nigdzie nie ma napisów do wersji 1080p a i żadna polska strona nie oferuje anime w 1080p.
Gdybyś tylko jeszcze taką samą uwagę przykładał do czytania FAQ, to byłoby miło. To nie jest temat do zadawania takich pytań (zresztą żaden nie jest, bo pytanie o Naruto jest be). Żadna nie oferuje, bo Naruto nawet w 720p nie jest robione. To po prostu upscale.