Nie jesteś zalogowany.
Ostatnio grałem urfa, zostałem zwyzywany i chyba zreportowany przez typa, trafiłem mundo i chyba o to spina bo nic nie mogłem w późniejszym etapie gry. Poza tym to prawda Polacy są najbardziej toksyczni w większości gier, nie lubię takiej spiny w grach, a większość zachowuje się jakby grała o złote gacie.
Ostatnio grałem urfa, zostałem zwyzywany i chyba zreportowany przez typa, trafiłem mundo i chyba o to spina bo nic nie mogłem w późniejszym etapie gry. Poza tym to prawda Polacy są najbardziej toksyczni w większości gier, nie lubię takiej spiny w grach, a większość zachowuje się jakby grała o złote gacie.
Pie . A gdy ktoś cię zacznie wyzywać w lidzie troli, to masz taki magiczny guzik władzy - "ignoruj". It's super effective! Ty nie dostajesz raka od czyjegoś gadania, a on się jeszcze bardziej wpienia, bo gada do ściany.
Pie . A gdy ktoś cię zacznie wyzywać w lidzie troli, to masz taki magiczny guzik władzy - "ignoruj". It's super effective! Ty nie dostajesz raka od czyjegoś gadania, a on się jeszcze bardziej wpienia, bo gada do ściany.
Właściwie to zapominam o tej magicznej opcji, w sumie wiem dlaczego to nie cs więc ich nie słyszę co składa się na nie mutowanie ich w grze.
Mam od wczoraj.
Też już posiadam
"Late jest nasz"
Przez tą grę karmie tylko swojego raka, człowiek awansuje wyżej a tam tylko gorzej. A idź pan w huk z tą grą.
Chce się komuś pograć w srebrze do złota 5? Ta skórka byłaby fajna w kolekcji.
Jestem słodki jak miód, człowiek - ciacho; genetyczny cud! xD
Jeśli na eune to mogę ja, tak tak gram na eune, nie pytajcie o powody po prostu tak wyszło. Jak coś to jestem w g3. A w flexach g5.
Ostatnio edytowany przez Grucha00 (2017-10-31 19:10:52)
No spoko. Skończę tę grę co zacząłem i wyślę ci passy w wiadomości.
Ja mogę się też pobawić, lubię wbijać golda
"Late jest nasz"
UHH pierwsza walka i przegrana ale to było dobre. Zdecydowałem, że idę do lasu.
Nie przejmuj się tym. Ja dzisiaj skończyłem 10 meczy rozstawiających i zgadnij ile przegrałem. 8 przegranych meczy z czego tylko w jednym poszło mi naprawdę źle i można by mnie winić. Ale i tak nie można bo wszystkie linie wtedy przegrały. A tak to na zmianę afk, feeder, troll. Oczy mi krwawią i nóż którego nie mam w kieszeni się otwiera.
Właśnie przez to przez prawie cały rok nie grałem rankingowych.
Ostatnio edytowany przez kostek00 (2017-10-31 22:48:49)