Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2
Proponuję się połączyć z Maszynistami. Klimaty macie podobne i pewnie byście razem więcej wydali. U Maszynistów chyba tłumacze niedomagają, a tutaj korekta, he he
Proponuję się połączyć z Maszynistami. Klimaty macie podobne i pewnie byście razem więcej wydali. U Maszynistów chyba tłumacze niedomagają, a tutaj korekta, he he
Dzięki, ale nam odpowiada takie właśnie tempo.
Mam pytanko. Dlaczego nie działa wasza strona www.nedznicy.anidb.pl? Jak próbuję na nią wejść to wyświetla mi się to co pokazałam po przez zrzut ekranu. Jest on poniżej pokazany. Co się z nią dzieje?
[size=1]Anime-Planet.com - anime | manga | watch anime online[/size]
Jak ich strona już ze dwa lata leży :v
"Nie wiem o co w tym chodzi bo to nie ma najmniejszego sensu." - Ken-chan
Jak ich strona już ze dwa lata leży :v
Juuuuuż tyle????? Nie wiedziałam! Dopiero kilka dni temu pierwszy raz chciałam wejść. Nie wiedziałam nic o tym. Jak już tyle lat leży to już ją nie naprawią.
Ostatnio edytowany przez Arisa85 (2018-07-24 01:59:16)
[size=1]Anime-Planet.com - anime | manga | watch anime online[/size]
Lamarus napisał:Jak ich strona już ze dwa lata leży :v
Juuuuuż tyle????? Nie wiedziałam! Dopiero kilka dni temu pierwszy raz chciałam wejść. Nie wiedziałam nic o tym. Jak już tyle lat leży to już ją nie naprawią.
E tam, ANSI 2.0 powstaje już z jakieś 10 lat, ale czuję, że jesteśmy blisko...
Strona leży i kwiczy ale subdomena w anidb.pl wciąż aktywna
Czołem.
Ostatnio próbowałem coś pobrać z waszych starych wydań (w archiwum miałem jakąś chybioną kopię) no i mały zonk wyskoczył, bo wszystkie linki padły wam razem z serwerem RTT. Stąd moje pytanie - czy zamierzacie stworzyć jakieś inne źródło dostępności do waszych wydań?
Ja wiem, że nie są do najnowsze pozycje i sporo dla koneserów, ale tym bardziej wypadałoby dać szansę poznać te tytuły gronu osób, które przejdą przez typowy okres "oczadzenia się anime".
Nie bądź zbyt hardy, życie krótko trwa,
A los twój marny, co przeznaczył, to ci da.
Nie bądź zbyt hardy...
@Iss takiego wtedy mieliśmy świetnego developera
@Iss takiego wtedy mieliśmy świetnego developera
Czyli, że mogę ją usunąć z listy czy pozostawić ku pamięci, a co by prowadziła do nikąd
Czołem.
Ostatnio próbowałem coś pobrać z waszych starych wydań (w archiwum miałem jakąś chybioną kopię) no i mały zonk wyskoczył, bo wszystkie linki padły wam razem z serwerem RTT. Stąd moje pytanie - czy zamierzacie stworzyć jakieś inne źródło dostępności do waszych wydań?
Ja wiem, że nie są do najnowsze pozycje i sporo dla koneserów, ale tym bardziej wypadałoby dać szansę poznać te tytuły gronu osób, które przejdą przez typowy okres "oczadzenia się anime".
Ano serwer siłą rzeczy, z braku życia grupy i sensu utrzymywania, padł. Wszystko co dobre za szybko się kończy...
O nasze nędzne wydania można na przykład członków ASG popytać - udostępnią poprzez mega czy chomika. Jako że grupa już bardziej martwa niż żywa, alternatywnego źródła na tę chwilę niestety nie będzie.
Mexis napisał:@Iss takiego wtedy mieliśmy świetnego developera
Czyli, że mogę ją usunąć z listy czy pozostawić ku pamięci, a co by prowadziła do nikąd
Jeśli jesteś aż tak sentymentalny, to zostaw ku pamięci.
Ja tam hosting też dalej utrzymuje Ogólnie dawno mnie tu nie było Bardzo Dawno
Jeśli jesteś aż tak sentymentalny, to zostaw ku pamięci.
Domenę i tak wciąż utrzymuję 'główną' więc pewnie będzie wisieć dłuuuugi czas
Ja tam hosting też dalej utrzymuje smile_big Ogólnie dawno mnie tu nie było smile_big Bardzo Dawno smile_big
To chociaż zapodajcie jakąś ładną graficzkę żeby było wiadomo, że grupie się już 'umarło'
U mnie ciągle wisi jakaś 'dziewczynka' z 404 not found pod anidb.pl
Też zaglądam z sentymentu w zasadzie patrzę na datę dołączenia i kurdę tyle lat minęło, a ansi dalej takie samo
Ostatnio edytowany przez Isao (2018-09-17 12:32:00)
Strony Poprzednia 1 2