Nie jesteś zalogowany.
Kurcze, nie wiem czy to dobry temat. (jeśli nie, to poprosiłbym o przeniesienie)
Posiada ktoś może napisy do 3 sezonu Bakuman (2012)?
Na portalu są całe 2 sezony a 3 lipka.
Bo nie ma. Tylko onlajny przetłumaczyły. Butazaru się zgłosiło do tłumaczenia tuż przed tym, jak przeszli na emeryturę.
I następnym razem tu:
http://animesub.info/forum/viewtopic.php?id=1883&p=379
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2017-05-15 12:21:04)
Posiada ktoś może napisy do 3 sezonu Bakuman (2012)?
Mam bodajże do 18-go. Później miałem hardki.
Przygarnę synchro do Ore ga Ojousama Gakkou ni "Shomin Sample" Toshite Gets-Sareta Ken najlepiej pod napisy JT
i5-8600K OC 4.8Ghz, MSI Z370 Tomahawk, HyperX Predator 16GB 3000MHz/3333Mhz, Samsung 960 EVO 250GB.
Headphones: AKG K712 PRO, AKG K612 PRO, Beyerdynamic DT-990 Edition 250ohm
DAC: SMSL SD-650+mod by mikolaj612+Muses 8820 + ad797AR SMSL M8 | AMP: Rapture by mikolaj612
Przygarnę synchro do Ore ga Ojousama Gakkou ni "Shomin Sample" Toshite Gets-Sareta Ken najlepiej pod napisy JT
Też bym z chęcią przygarnął, jeśli ktoś ma
PawlikPP napisał:Posiada ktoś może napisy do 3 sezonu Bakuman (2012)?
Mam bodajże do 18-go. Później miałem hardki.
Oo super! Poszło pw na portalu
Witax napisał:Przygarnę synchro do Ore ga Ojousama Gakkou ni "Shomin Sample" Toshite Gets-Sareta Ken najlepiej pod napisy JT
Leży u mnie w synchronizacjach.
Proszę wszystkich użytkowników o przesyłanie mi nieudostępnionych synchronizacji.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Dzięki za udostępnienie
GCx1 napisał:Witax napisał:Przygarnę synchro do Ore ga Ojousama Gakkou ni "Shomin Sample" Toshite Gets-Sareta Ken najlepiej pod napisy JT
Leży u mnie w synchronizacjach.
Na MEGA nie ma
Ostatnio edytowany przez Witax (2017-05-17 04:32:00)
i5-8600K OC 4.8Ghz, MSI Z370 Tomahawk, HyperX Predator 16GB 3000MHz/3333Mhz, Samsung 960 EVO 250GB.
DAC: SMSL SD-650+mod by mikolaj612+Muses 8820 + ad797AR SMSL M8 | AMP: Rapture by mikolaj612
Witax, masz chyba starego linka. Na nowym wszystko jest.
Witax, masz chyba starego linka. Na nowym wszystko jest.
Wiem, Demonis już podesłał
Poszukuj synchro do:
Aishiteru ze Baby wersja raw
Princess Lover! BD
Poszukuj synchro do:
Princess Lover! BD
Pisz do Demonis Angel.
Poszukuj synchro do:
Princess Lover! BD
Link wysłany.
Proszę wszystkich użytkowników o przesyłanie mi nieudostępnionych synchronizacji.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Bardzo dziękuje za synchro
Szukam soft-subów w dowolnym języki do dowolnego, przyzwoitego, wydania bd.
Szukam soft-subów w dowolnym języki do dowolnego, przyzwoitego, wydania bd.
Czego?
Animazon napisał:Szukam soft-subów w dowolnym języki do dowolnego, przyzwoitego, wydania bd.
Czego?
Heh, zapomniałem podać do czego...
Softsubów do Prison School.
meowchin napisał:Animazon napisał:Szukam soft-subów w dowolnym języki do dowolnego, przyzwoitego, wydania bd.
Czego?
Softsubów do Prison School.
Dowolny język, dowolne wszystko oraz Softy? Raczej nie ten temat, po za tym google ci pomoże, praktycznie na każdej stronie torrent z anime (anidex, Tosho) masz ... A jakie bd jest porządne? kto wie każdy woli inne a większość i tak zasysa rawy.
Ostatnio edytowany przez XxBhaalxX (2017-05-20 08:04:04)
Animazon napisał:meowchin napisał:Czego?
Softsubów do Prison School.Dowolny język, dowolne wszystko oraz Softy? Raczej nie ten temat, po za tym google ci pomoże, praktycznie na każdej stronie torrent z anime (anidex, ) masz ... A jakie bd jest porządne? kto wie każdy woli inne a większość i tak zasysa rawy.
Właśnie zaskakująco ciężko mi zaleźć. Do tej pory jeżeli potrzebowałem coś z angielskimi subami (bo np. nie było polskich) to pobierałem mkv z napisami w ścieżce. Nigdy do tej pory nie potrzebowałem samych napisów. NAwet nie wiedziałem, ze można takowe znaleźć na torrentowniach - szukałem raczej zagranicznych odpowiedników animesub.