Nie jesteś zalogowany.
Ja również bym bardzo prosił o synchro do Kimi no Na wa ; )
Poszukuję całości Haiyore! Nyaruko-san do wersji BD.
【「能ある鷹爪隠す」 &「A skilled hawk hides its talons」】
Ja również bym bardzo prosił o synchro do Kimi no Na wa ; )
Podpinam się do prośby.
Masz już na ANSI synchro do Ohys-Raws
Poszukuję całości Haiyore! Nyaruko-san do wersji BD.
Wieczorem ci podeślę, bo jeszcze mam na dysku.
KamWi napisał:Ja również bym bardzo prosił o synchro do Kimi no Na wa ; )
Podpinam się do prośby.
Masz już na ANSI synchro do Ohys-Raws
Akurat miałem pod Ohysa robić, ale webrip, do którego pasowały miał inne wykresy audio i nie wychodziło. Dajcie znać, czy dobrze pasują, jak nie, to będę męczył dalej timing pod Beatrice.
Proszę wszystkich użytkowników o przesyłanie mi nieudostępnionych synchronizacji.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Pod Ohysa prawie ok(akurat ta była na dysku), niektóre kwestie za szybko, inne za wolno, kwestia milisekund, ale troszkę drażni. Jak zrobisz coś dokładniejszego, to z chęcią ściągnę pod napki inną wersję.
Ostatnio edytowany przez hazael (2017-08-07 19:29:07)
Poszukuję napisów do Full Metal Panic najlepiej wszystkie serie do wersji bd od db.
Sezon pierwszy i Fumoffu były wydane przez anfo-event.
Szukam synchro do BD Grisaia no Rakuen.
Ostatnio edytowany przez Nesbro (2017-08-18 23:04:55)
Szukam synchro do Mousou Dairinin od Cleo
siema, szukam synchro do Death Note pod BD.
Kashi66 napisał:Witam.
Szukam synchro do Tsuki ga Kirei od HorribleSubs.
Byłem pewny że było na ANSI ale jak wpisuje w wyszukiwarkę to nie znajduje mi żadnego tłumaczenia.Jeśli byłyby napisy, to miałbym je na dysku, by zrobić później synchronizację pod BD. Jakby jednak ktoś znalazł, to też poproszę.
http://subtitle.vipsky.in/subtitles/tsu … sh/1585991
Tutaj angielskie napisy do tej serii, czy ktos moze wie gdzie znajde polskie? AO-sub nie udostepnia samych napisow niestety;/
Demonis Angel napisał:Kashi66 napisał:Witam.
Szukam synchro do Tsuki ga Kirei od HorribleSubs.
Byłem pewny że było na ANSI ale jak wpisuje w wyszukiwarkę to nie znajduje mi żadnego tłumaczenia.Jeśli byłyby napisy, to miałbym je na dysku, by zrobić później synchronizację pod BD. Jakby jednak ktoś znalazł, to też poproszę.
http://subtitle.vipsky.in/subtitles/tsu … sh/1585991
Tutaj angielskie napisy do tej serii, czy ktos moze wie gdzie znajde polskie? AO-sub nie udostepnia samych napisow niestety;/
Polskie powstały tylko na online. Nie pamiętam dokładnie, ale wydaje mi się, że ktoś planował tłumaczenie.
Proszę wszystkich użytkowników o przesyłanie mi nieudostępnionych synchronizacji.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Szukam synchro do obu filmów Gurren Lagann w jakości BD 1080p. Najlepiej w wersjach BSS-Commie i Commie. Ewentualnie 720p BD ale wtedy poprosiłbym też o linki do żywych torrentów tych wersji bo trudno znaleźć. Pozdrawiam.
PS. Już nieaktualne. Demonis dzięki za pomoc.
Ostatnio edytowany przez sebaxo1995 (2017-09-16 13:23:41)
Posiada ktoś może synchro do Date A Live II BD?
Na stronie jest tylko do wersji TV. W wersji BD jest w każdym odcinku kilka nowych scen.
Posiada ktoś może synchro do Date A Live II BD?
Na stronie jest tylko do wersji TV. W wersji BD jest w każdym odcinku kilka nowych scen.
Hm?? z tego co kojarzę to nowych scen nie ma, po prostu w wersji tv nie było op a w bd je dodali dla tego odcinki są dłuższe.
PS.
Porównałem odcinek 1 i 4 tv z bd i tak jak mówiłem wyżej.
Ostatnio edytowany przez XxBhaalxX (2017-09-17 11:27:30)
W wersji BD jest sporo nowych scen. Nie bez powodu trwają nawet 30 min.
Nie da się niestety oglądać bo jest to średnio 4-5 min na odcinek :/
A tutaj różnica w długości. HS - TV, FFF - BD
Ostatnio edytowany przez PawlikPP (2017-09-17 12:35:04)