Nie jesteś zalogowany.
To nie jest guro!
Chcę zjeść twoją trzustkę (ang. I Want to Eat Your Pancreas)
MAL
Zapraszam do lektury pierwszego rozdziału tej poruszającej historii. Uprzedzam, że jest to moje pierwsze podejście do tematu tłumaczenia mang, więc proszę o wyrozumiałość i wskazanie błędów. Jeśli wyrazicie swoje zainteresowanie tym tytułem, to będę tłumaczył kolejne rozdziały, po ukazaniu się ich w języku angielskim.
Manga zostanie wydana w naszym kraju przez Wydawncitwo Dango.
Pre-ordery można składać w sklepiku wydawnictwa.
Ostatnio edytowany przez paweloszu (2017-12-01 20:53:30)
Protip - dopóki nie jest to nazwa własna, w tytułach tylko pierwsza litera pierwszego słowa jest pisana wielką. Angielski rządzi się innymi prawami.
@up Dzięki, poprawione. Po pięciu godzinach siedzenia nad tym odwaliłem takie coś.
Dodaj też jak możesz japoński tytuł i najlepiej jakiś dopisek po polsku czy PL żeby gogle to jakoś dało rade zindeksować. Łatwiej będzie ludziom znaleźć.
Oddaję w Wasze ręce tłumaczenie drugiego rozdziału, w którym to, nasi bohaterowie udają się na randkę na miasto. Długa przerwa była podyktowana niedostępnością angielskiego tłumaczenia. Miejmy nadzieję, że na następne rozdziały nie będziemy musieli tyle czekać. Jak poprzednio zapraszam Was do komentowania zarówno treści, jak i mojego tłumaczenia, mam nadzieję, że jego poziom Was nie zawiedzie.
Link do pobrania rozdziału w pierwszym poście.
Wydawnictwo Dango zapowiedziało wydanie mangu.
https://www.facebook.com/WydawnictwoDan … 3836842957
Pre-order złożony.