Nie jesteś zalogowany.
Pod względem artystycznym coś pięknego ale fabuła dupy nie urywa :/
Koe no Katachi było lepsze fabularnie
Hej. Wyszedł już może jakiś dobry, polski harddub Kimi no Na wa?
Nie, ale może gdzieś tam w [Hyouryuusha], [Katakana Subs], [RTT] powstaje takie wydanie. Kto wie...
ara ara...
Dragmaru napisał:Hej. Wyszedł już może jakiś dobry, polski harddub Kimi no Na wa?
A w roli Takiego Jarosław Boberek!
Ok, super, zrobiłem literówkę. Gdy pytalem pół roku temu o to samo, to sugerowaliście poczekać na wydanie DVD, bo żadna z grup nie będzie pracować na słabej jakości video. Rozumiem że nikt przez te dwa miesiące nie wziął się za tłumaczenie tego filmu i zostają tylko napisy od Diablo?
Albo obejrzyj po angielsku. Prosty angielski jest w tej bajce.
Chciałem znajomą zapoznać z anime. Pomyślałem, że ta pozycja będzie najlepsza. Ale skoro nie ma naprawdę dobrych napisów, to dam jej Koe no Katachi.
Ostatnio edytowany przez Dragmaru (2017-09-23 14:26:29)
Będziesz jej bajki pokazywał, daj jej coś innego.
Jakiś polski hardek na nyaa jest, ale nie wiem jak z jakością.
Chciałem znajomą zapoznać z anime. Pomyślałem, że ta pozycja będzie najlepsza. Ale skoro nie ma naprawdę dobrych napisów, to dam jej Koe no Katachi.
Your Name to nie będzie dobry wybór, bo film jest zwyczajnie średni. Autor ma spore problemy (jak zawsze w sumie) z prowadzeniem dłuższej historii. Jego wysokie noty są wystawiane chyba tylko za grafikę. Lepiej jej jakiś film Ghibli pokaż.
@meowchin dzięki, właśnie o to mi chodziło!
@Hunter Killer w sumie to mógłbym jej Death Nota pokazać, poza tym sam bym sobie po 10 latach odświeżył tę serię. Czy, któraś grupa wykonała hardsuby z tłumaczeniem na poziomie Pawła Dybały JPF?
Ostatnio edytowany przez Dragmaru (2017-09-23 18:28:15)
@meowchin dzięki, właśnie o to mi chodziło!
@Hunter Killer w sumie to mógłbym jej Death Nota pokazać, poza tym sam bym sobie po 10 latach odświeżył tę serię. Czy, któraś grupa wykonała hardsuby z tłumaczeniem na poziomie Pawła Dybały JPF?
Grupa AG lata temu zrobiła, klik. Niestety nie jest na bazie BD