Nie jesteś zalogowany.
Dwudziesty drugi odcinek Re:Creators nareszcie dodany. I tak oto kolejny projekt na mojej liście dobiega końca. Jedyne co zostało to poprawić resztę błędów i ewentualnie czekać na wersję BD z lepszymi angielskimi subami, żeby poprawić tłumaczenie. No ale to już w późniejszym terminie.
Ogromne dzięki dla Askary, która niejako była moją mentorką i nieocenioną pomocą przy tym projekcie przez ostatnie parę miesięcy. Wielkie dzięki, Asiu Oczywiście dziękuję też wszystkim, którzy postanowili wytrwać przy moich napisach do samego końca
Co do samego Re:Creators, to muszę powiedzieć, że bardzo dobrze się przy nim bawiłem, aczkolwiek czuję się trochę rozczarowany, bo jednak serią nie do końca spełniła wszystkie moje oczekiwania i miała sporo niedociągnięć. U mnie to anime ma takie mocne 7/10 za ciekawy koncept i fajne postaci oraz świetną stronę audiowizualną, ale już nie do końca fajne wykonanie i połączenie tego w jedną całość.
To tak słowem podsumowania. Z ogłoszeń parafialnych to dzisiaj wieczorem bądź jutro po południu powinien się pojawić 12 epek Apocryphy no i już wkrótce startuję z nowym projektem, czyli Dies irae, także stay tuned
Ostatnio edytowany przez _Crimson_Red_ (2017-09-22 17:50:17)
Dziękuje za możliwość oglądania Re:Creators z Twoimi napisami, i podziękowania również dla Askary, iż dzięki niej były lepsze. A co się stało w anime z Magane?
Nie trzeba mi dziękować, bo praca z tobą, Crim, była dla mnie czystą przyjemnością
A co do Magane, to zapewne została w naszym świecie i jak Meteora straciła swoje moce. Ostatecznie zabiła swojego twórcę i wiele razy dawała do zrozumienia, że nie zależało jej na powrocie.
Wielkie dzięki za tłumaczenie Re:Creators. Bardzo przyjemnie mi się oglądało z twoim napisami. Czekam na dalsze twoje prace.
I jeszcze podziękowania dla Askary.
Dwunasty odcinek Apocryphy dodany. Z dużą obsuwą, ale w końcu jest. Przepraszam oraz dziękuje wszystkim cierpliwym za wytrwałość, bądź też wytrwałym za cierpliwość xD No i życzę miłego oglądania.
W oczekiwaniu na Apocryphę i Dies Irae przetłumaczyłem pierwszy odcinek Gamers!. Z góry uprzedzam, że nie wiem czy pociągnę tę serię. Jesienią priorytet będzie u mnie miała Apocrypha i Dies Irae. Gamers można uznać za taki mój poboczny projekt przy którym będę sobie dłubał, kiedy akurat nie będę miał nic lepszego do roboty. W każdym razie enjoy :p
Mam pytanie, a czy planujecie napisy do Re:Creators z Blu-ray, gdyż tam są wersję dodatkowe sceny.
O to fajnie. Tak są dodatkowe sceny, gdyż odcinek drugi oglądałem i parę scen nie było w tv.
Trzynasty odcinek Apocryphy dodany. Miał być trochę wcześniej, ale wyjątkowo wybredny dzisiaj byłem na punkcie własnego tłumaczenia i długo się bawiłem z nim xD Zmieniłem też czcionkę w openingu, także polecam zaktualizować. Miłego oglądania życzę
Czternasty odcinek Apocryphy dodany. Miał być już wczoraj wieczorem, ale strasznie padnięty byłem, a na siłę nie lubię tłumaczyć Poprawiłem za to nieco tłumaczenie openingu, jest teraz trafniejsze i brzmi o wiele lepiej moim zdaniem. Miłego oglądania życzę w każdym razie
Ostatnio edytowany przez _Crimson_Red_ (2017-10-11 18:12:55)
Piętnasty odcinek Apocryphy dodany. W tym tygodniu nawet nieźle się sprężyłem :p
Miłego oglądania życzę
A oto i pierwszy odcinek UQ Holder!, czyli kolejny po Gamers projekt w stylu "nie wiem, czy coś dalej z tego będzie". Miłego oglądania życzę
Szesnasty odcinek Apocryphy dodany. Wybaczcie obsuwę, no ale życie :p Miłego oglądania
Ostatnio edytowany przez _Crimson_Red_ (2017-10-27 20:18:01)
Dziewiętnasty odcinek Apocryphy dodany. Sry za spóźnienie w tym tygodniu, ale leń mnie straszny złapał. Miłego oglądania życzę :p
Ostatnio edytowany przez _Crimson_Red_ (2017-11-18 16:51:18)
Dwudziesty odcinek Apcryphy dodany. W końcu po dłuższej przerwie spowodowanej obsuwami u UTW wracam z Fejtami. Odcinek dwudziesty pierwszy dzisiaj późnym wieczorem, bądź jutro po południu :p Miłego oglądania życzę.
Dwudziesty pierwszy odcinek Apocryphy dodany. No i tym sposobem znów jesteśmy na bieżąco z Fejtami. Miłego oglądania życzę
Dwudziesty drugi odcinek Apocryphy dodany. Ze względu na nieprzewidziane problemy techniczne musiałem prosić kolegę Tempesta o wrzucenie napisów, ale wszystko dobrze się skończyło :p Co do samego odcinka muszę powiedzieć: WOW, animacja naprawdę niszczy system. Miłego oglądania życzę