Nie jesteś zalogowany.
Silver 5, 7 dni, będzie fajnie
"Late jest nasz"
Coś mi się powaliło i myślałem, że sezon kończy się za 2 tygodnie. -.-
Jestem słodki jak miód, człowiek - ciacho; genetyczny cud! xD
Raczej dam radę
Jest i pierwsze promo
Ostatnio edytowany przez Abyss (2017-11-01 04:16:02)
"Late jest nasz"
Jak się bawić to się bawić
"Late jest nasz"
Skacze co jedną ;/ Silver 4
"Late jest nasz"
Widziałem właśnie coś ty im zrobił xD
A tak na serio to muszę przestać grać tankami w dżungli, to nie dla mnie. Nimi za bardzo trzeba polegać na innych graczach przez co mam 4 gry pod rząd stracone. Zagrałem 2 gry Shaco i od razu piękne wygrane. Muszę poćwiczyć Kha'Zixem i Rengarem w razie, gdyby mi banowali lub zabierali Shaco.
Ostatnio edytowany przez kostek00 (2017-11-01 19:09:11)
Widziałem właśnie coś ty im zrobił xD
A tak na serio to muszę przestać grać tankami w dżungli, to nie dla mnie. Nimi za bardzo trzeba polegać na innych graczach przez co mam 4 gry pod rząd stracone. Zagrałem 2 gry Shaco i od razu piękne wygrane. Muszę poćwiczyć Kha'Zixem i Rengarem w razie, gdyby mi banowali lub zabierali Shaco.
Polecam Brokengara, Kozikiem łatwiej przegrać gierke.
Te flexy są nie do ugrania 3 tygodnie i dalej s1... Ale życzę wam powodzenia z tym gV.
Ja wbiłem z znajomymi, łatwiej było, ale tylko ja wbiłem .
Ostatnio edytowany przez Grucha00 (2017-11-01 21:29:14)
Wygraj 14 gier pod rząd, niedostań promocji o 2 dywizję :/
Silver 2 wita...
Plan staje się coraz bardziej realny ;D
"Late jest nasz"
Ja grałem felxy solo. Mecze rozstawiające? Prościzna. 9W-1L i dostałem G1, grałem samym Khazixem(parę miesięcy temu). Potem odpuściłem sobie i za jakiś czas próbowałem wcisnąć się do platyny, ale przegrałem 4 serie pod rząd, bez spadania z G1. Dzisiaj podjąłem kolejną próbę, zaczęło się dobrze, wygrana Syndrą, ale pewnie i tak tego nie wbije xD
Ja grałem felxy solo. Mecze rozstawiające? Prościzna. 9W-1L i dostałem G1, grałem samym Khazixem(parę miesięcy temu). Potem odpuściłem sobie i za jakiś czas próbowałem wcisnąć się do platyny, ale przegrałem 4 serie pod rząd, bez spadania z G1. Dzisiaj podjąłem kolejną próbę, zaczęło się dobrze, wygrana Syndrą, ale pewnie i tak tego nie wbije xD
Spoko, ja przerypałem ponad 10 serii do platyny. Trzeba odpalić supertryhard mode, żeby się tam dostać. ^^
Wygraj 14 gier pod rząd, niedostań promocji o 2 dywizję :/
Silver 2 wita...Plan staje się coraz bardziej realny ;D
W szóstym sezonie jak zacząłem grać Shaco na dżungli wygrałem pod rząd bodajże 26 gier i też nie miałem awansu o 2 dywizje. A przyjdzie taki gość co pierwszy raz gra rankingowe i wygra ze 3 gry rozstawiające z marnym wynikiem i od razu sreberko 1 dostaje. Nie ma to jak sprawiedliwość.
Osoby co pierwszy raz grają rankingowe nie powinny dostawać wyżej niż brąz 1.
Mamy to Gold V.
Na przyszłość proszę o szybsze wnioski xD
Ostatnio edytowany przez Abyss (2017-11-06 23:21:28)
"Late jest nasz"
Mamy to Gold V.
Na przyszłość proszę o szybsze wnioski xD
A tak swoją drogą to widziałem na op.gg, że dużo grałeś na dżungli Evelynn, a na górze Irelią. Irelia to Irelia, wiadomo jaka jest, ale Evelynn podobno wyszła słaba po reworku.
Ostatnio edytowany przez kostek00 (2017-11-06 23:30:48)
Na to elo wystarcza, mi osobiście dobrze się nią gra. Jest słaba jak ogarniają enemy lub mają hard cc
"Late jest nasz"
W sumie co ja się dziwię, to srebro, tutaj wszystko działa niezależnie jak znerfione.
Zagrałem sobie dzisiaj Zoe jedną grę na botach i muszę przyznać, że fajnie się nią gra. Chyba nawet fajniej niż Shaco. Te oneshoty