Nie jesteś zalogowany.
Recenzja. Ciekawe, czy lepiej wypada od tych live-action z JAP, którę wyłączałem po 5-10min, bo nie potrafiłem zdzierżyć tej beznadziejnej gry aktorskiej. Wymuszonych emocji i... Ryouka, który wyglądał jak z filmu klasy C.
Recenzja. Ciekawe, czy lepiej wypada od tych live-action z JAP, którę wyłączałem po 5-10min, bo nie potrafiłem zdzierżyć tej beznadziejnej gry aktorskiej. Wymuszonych emocji i... Ryouka, który wyglądał jak z filmu klasy C.
Zapewniam cię Hunter, jeśli wyłączyłeś japońską wersję po 5 minutach, to tą wyłączysz po minucie. Chociaż na końcu jest niezły smaczek
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
W rogi głównej dwóch murzynów.
wiecie-ze-amerykanie-robia-serial-aktorski-na-podstawie-sword-art-online
Takie cuś dostałem. Dla fanów serii.
Na podstawie czego oni nie robią filmów... jeszcze trochę to będą na podstawie instrukcji obsługi do pralek kręcić "hity"...
Tak, fani mają powód do załamki teraz. Na pewno nic dobrego z tego nie będzie.
Yaku4991 napisał:wiecie-ze-amerykanie-robia-serial-aktorski-na-podstawie-sword-art-online
Takie cuś dostałem. Dla fanów serii.Tak, fani mają powód do załamki teraz. Na pewno nic dobrego z tego nie będzie.
Czarny szermierz może nabrać całkiem nowego znaczenia
XxBhaalxX napisał:Yaku4991 napisał:wiecie-ze-amerykanie-robia-serial-aktorski-na-podstawie-sword-art-online
Takie cuś dostałem. Dla fanów serii.Tak, fani mają powód do załamki teraz. Na pewno nic dobrego z tego nie będzie.
Czarny szermierz może nabrać całkiem nowego znaczenia
Tak może. Będzie z tego... no nie wiem nawet czy parodia, trudno to ubrać w słowa.
Ostatnio edytowany przez XxBhaalxX (2017-10-01 14:52:16)
Ostatnio edytowany przez KieR (2017-12-08 23:35:33)
O ludzie.
~Shounen . DBNao.net . Grupa Mirai . Cytaty z anime
wtf z tymi oczami bede mial koszmary
Ostatnio edytowany przez Kilgur (2017-12-09 03:58:26)
ara ara...
Oni nigdy się nie nauczą...
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Z tym reżyserem film będzie słaby jak zrobią PG-13.
Ale ogólnie mi się nawet podobało po tym urywku i wolę tego Golluma, niż Scarlett z GitS. Przewiduję klapę, film na siebie nie zarobi, bo w obsadzie nie ma popularnej aktorki, a widać dużo CGI.
Ale ogólnie mi się nawet podobało po tym urywku i wolę tego Golluma, niż Scarlett z GitS. Przewiduję klapę, film na siebie nie zarobi, bo w obsadzie nie ma popularnej aktorki, a widać dużo CGI.
Nigdy nie było i nie zrobią, nawet miernej adaptacji na podstawie anime/mangi, trailer do kitu, efekty spoko. A co do aktorki to jest ona taka sama jak Shrek, 100% animowana, jedyne co to podłożony ma głos, ale to nawet nie zachęciło żeby sprawdzić z nudów kto go udzielił. Cóż to tylko moje zdanie.
Ostatnio edytowany przez XxBhaalxX (2017-12-09 12:05:48)
Mam podobne odczucia. Ido fajnie wygląda (no i gra go Christoph Waltz), jak w anime/mandze właściwie. Cieszy mnie motyw, który został totalnie zaprzepaszczony w adaptacji Dragon Ball. Chodzi mi tu o odgrywanie scen znany z oryginalnej historii, widzę je na tym trailerze, co mnie cieszy. Ciekawe, co pokażą w tym filmie. Ten OAV anime był fajny, ale po prawdzie nie pokazywał najlepszej części tej historii. Tu może być podobnie.
Te oczy to miał być ukłon w stronę fanów anime, którzy uważają, że bez wielkich oczu postaci tracą na autentyczności
Ostatnio edytowany przez Hunter Killer (2017-12-09 12:56:21)
Rosa ładna, ale o cholerę chodzi z tymi wielkimi gałami?
Wygląda na zapowiedź fajnego filmu aktorskiego, ale te oczy to zapewne jakiś żart.
Taka sobie kpina z ludzi.
Ostatnio edytowany przez Kenshiro (2017-12-10 06:04:30)