Nie jesteś zalogowany.
Uroczyście oświadczam, że w momencie zakończenia produkcji napisów do Seto no Hanayome made by seba609, zakupię mu legendarnego skina w LoLu
Przypominam i oczywiście nic nie sugeruję
Mam wrażenie, że w tym wypadku pw będzie lepszym rozwiązaniem.
Szkoda, że nie tłumaczyłeś tych bonusowych epków do Space Dandy. Przynajmniej jeden był tego warty (chociaż nawet tymi picture dramami nie pogardziłem). Fajnie się oglądało, mimo że często mijałeś się z tym, co mówili bohaterowie, ale bawiło mnie to. Dzięki.
W sumie dawno temu to oglądałem ,ale mi się przypomniało, ze nie skomentowałem tego faktu
Ostatnio edytowany przez Hunter Killer (2017-12-22 12:22:39)
Witam.
Jako iż swojego tematu nie posiadam (i nie zamierzam), skorzystam z tematu mojego wspaniałego korektora.
Jak nie każdy wie [HorribleSubs] trochę skopało z Beatlessem i numerację odcinków będą się one różniły z numerami wydania od [HorribleSubs].
Takie tam małe info.
Pozdro,
Abyss
Ostatnio edytowany przez Abyss (2018-03-17 12:26:31)
"Late jest nasz"
Taki jednorazowy sub czy będziesz kontynuował?
Znając Sebę, przez jakiś czas będzie, aż mu się znudzi, kappa :V
Zapowiada się coś dłuższego niż 26 epków ,więc na razie poczekam, czy tłumacz się nie wyłamie
Mam go pilnować, więc może pójdzie mu lepiej niż z niesławną serią :V
"Late jest nasz"
Ledwo mineła doba ,a łonaljny nie próżnują z podpier.... :V
Któraż to strona "ukradła" moją twórczość?
Lupin, he's a nice man. Why he's cool, you know, he uses his walther. Yeah, the machine cries, bang bang.
Któraż to strona "ukradła" moją twórczość?
Shinden?
https://shinden.pl/series/53038-gegege-no-kitarou-2018
A jak tam się ogląda odcinki, bo widzę tylko opis anime :E
Klikasz na zakładkę "odcinki", wybierasz odcinek, który cię interesuje a potem player
Ostatnio edytowany przez max-kun (2018-04-02 14:13:56)
To ciekawe który szybszy złodziej xd
http://www.animezone.pl/odcinki/gegege-no-kitarou-2018
Jeden kradnie od drugiego
Captain Tsubasa (2018) 01
Polecam wersję od [Puto+luna0099] w 1080p. O wiele lepsza jakość. Dodałem ending, który to jest coverem openingu oryginalnej serii z 1983.
Lupin, he's a nice man. Why he's cool, you know, he uses his walther. Yeah, the machine cries, bang bang.
Dzięki za napisy! Cieszę się, że ktoś będzie to tłumaczył. Oby do końca