Nie jesteś zalogowany.
Zapytam tu, bo ostatnio aktywnie się zrobiło ;P
Czy ktoś tu kiedyś podejmował się tych serii, jeśli tak to czy ma ktoś udostępnić polskie suby?
https://myanimelist.net/anime/1425/Lupin_III__Part_II
https://myanimelist.net/anime/1426/Lupin_III__Part_III
Niestety, nikt tego nie wziął na warsztat. W całości wydane zostały napisy do pierwszej serii TV oraz spin-offu o Mine Fujiko.
Lupin, he's a nice man. Why he's cool, you know, he uses his walther. Yeah, the machine cries, bang bang.
W sumie to mogli po prostu dla samego klimatu zostawić stary opening, ale nagrany na nowo z pewnymi ulepszeniami Bo co jak co, ale stary opening był klimatyczny
Dzięki za napisy.
Lupin III: Part V 03. Tsubasa będzie dziś w nocy/jutro o podobnej godzinie, gdyż praca.
Ostatnio edytowany przez seba609 (2018-04-18 10:38:23)
Lupin, he's a nice man. Why he's cool, you know, he uses his walther. Yeah, the machine cries, bang bang.
Gegege no Kitarou (2018) 04. Zmniejszyłem rozmiar czcionki. Tłumaczyć wszystkie nazwy yokai na polski? :v
Ktoś tutaj z ANSI coś tłumaczył, że było trochę yokai i o ile pamiętam, to tłumaczył te nazwy. IMO, słabo to wyszło. Także oprócz tych najbardziej oczywistych nie tłumacz, bo po co?
Ostatnio edytowany przez Pitbull01 (2018-04-23 00:19:11)
Jest, już chcialem to dawno zrobić, ale nie mam dostępu do wersji z bakabt. To znaczy - mam tam konto, ale moje ratio jest niskie i boję się bana :^ a to niestety najlepsze wydanie pod względem jakości obrazu. Jeśli ktoś ma to na mega/innym ogólnodostępnym trackerze, to jeszcze do maja wydałbym całość zapewne. Szczególnie, że podczaa tlunaczenia piątego partu nabrałem ochoty na rewatch pierwszego właśnie.
Jest, już chcialem to dawno zrobić, ale nie mam dostępu do wersji z bakabt. To znaczy - mam tam konto, ale moje ratio jest niskie i boję się bana :^ a to niestety najlepsze wydanie pod względem jakości obrazu. Jeśli ktoś ma to na mega/innym ogólnodostępnym trackerze, to jeszcze do maja wydałbym całość zapewne. Szczególnie, że podczaa tlunaczenia piątego partu nabrałem ochoty na rewatch pierwszego właśnie.
Ile waży ta seria? Mam ratio sporo na + na bakabt, więc może coś poradzę