Nie jesteś zalogowany.
Witam, szukałem napisów do Armed Girl's Machiavellism Grupa (Maneki Neko) która zrobiła napisy, zostaje zamknięta, a same suby wysłali ponoć tu na ansi(Tak samo jak do 2 innych serii które robili). Ma ktoś może? Bo ja nie jestem w stanie ich znaleźć, a pisałem z nimi na fb, kopi projektów nie posiadają już.
Tutaj są suby tej grupy, ale poszukiwanych nie ma. Więc pewnie ciebie wkręcili
XxBhaalxX napisał:Witam, szukałem napisów do Armed Girl's Machiavellism Grupa (Maneki Neko) która zrobiła napisy, zostaje zamknięta, a same suby wysłali ponoć tu na ansi(Tak samo jak do 2 innych serii które robili). Ma ktoś może? Bo ja nie jestem w stanie ich znaleźć, a pisałem z nimi na fb, kopi projektów nie posiadają już.
Tutaj są suby tej grupy, ale poszukiwanych nie ma. Więc pewnie ciebie wkręcili
Dzięki za pomoc.
PS. Też może wyjść na to, że chodzi o przetłumaczoną mange, a nie anime :/ szkoda, może kiedyś ktoś zrobi.
Ostatnio edytowany przez XxBhaalxX (2018-04-14 21:01:46)
Ma ktoś może Working'!! bodzia i mógłby podesłać? Pytałem bodzia, ale nie zachowuje własnych wydań i Workinga już nie ma.
Ma ktoś może Working'!! bodzia i mógłby podesłać? Pytałem bodzia, ale nie zachowuje własnych wydań i Workinga już nie ma.
Mam 6 odcinków. Jeśli autor nie ma nic przeciwko, mogę jutro wrzucić.
Czy posiada ktoś Ookami Shoujo to Kuro Ouji od bodzia?
Czy posiada ktoś Ookami Shoujo to Kuro Ouji od bodzia?
Mam na dysku, jeśli bodzio się zgodzi na udostępnienie, to wrzucę na weekendzie na mega.
Proszę wszystkich użytkowników o przesyłanie mi nieudostępnionych synchronizacji.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Byłbym bardzo wdzięczny
Witam wszystkich, poszukuję [Henshin] Tenkuu no Escaflowne 01-26 HD Remastered, najlepiej w wersji 720x480. Niestety torrent, jakiego używam powstał w 2008 roku i raczej mam małe szanse, że ktoś to udostępni (próbuję już tydzień). Gdyby jakaś dobra dusza podesłała mi stosowny link, byłbym bardzo wdzięczny
Witam wszystkich, poszukuję [Henshin] Tenkuu no Escaflowne 01-26 HD Remastered, najlepiej w wersji 720x480. Niestety torrent, jakiego używam powstał w 2008 roku i raczej mam małe szanse, że ktoś to udostępni (próbuję już tydzień). Gdyby jakaś dobra dusza podesłała mi stosowny link, byłbym bardzo wdzięczny
Trzymaj:
https://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=1160230
U mnie leci całkiem szybko.
Proszę wszystkich użytkowników o przesyłanie mi nieudostępnionych synchronizacji.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Dziękuję bardzo i za link, i za szybką odpowiedź
U mnie jeszcze się ściąga, ale dam znać jak sprawdzę.
Co do moich wydań: można udostępniać większość (poza Ranmą).
A jak z napisami do tej wersji??? Pasują te co są na ansi od wersji Zhentarim???
Przelotnie sprawdziłem parę odcinków: 1, 5, 10 oraz 18 i wszystko pasuje idealnie.
Edit. sprawdziłem jeszcze dla pewności, o które tłumaczenie Ci chodzi i pasujące napisy są od ~bk201. Napisy są na ANSI i były robione do tej wersji.
Ostatnio edytowany przez Viriconium (2018-04-19 22:46:48)
witam
poszukuje Boku dake ga Inai Machi
witam
poszukuje Boku dake ga Inai Machi
http://animesub.info/szukaj_old.php?pTi … Inai+Machi
Następnym razem na stronie oprócz wyników z "Szukaj", przejrzyj również "Katalog alfabetyczny".
【「能ある鷹爪隠す」 &「A skilled hawk hides its talons」】
Working'!! 01
Working'!! 02
Working'!! 03
Working'!! 04
Working'!! 05
Working'!! 06
Reszty nie mam, bo zgubiłem/nie dostałem/wywaliłem
Lewa napisał:Ma ktoś może Working'!! bodzia i mógłby podesłać? Pytałem bodzia, ale nie zachowuje własnych wydań i Workinga już nie ma.
<linkilinkilinki>
Reszty nie mam, bo zgubiłem/nie dostałem/wywaliłem
Dzięki wielkie . Co do reszty to chyba 6 epizodów właśnie wyszło. Przynajmniej tak wynika z tematu bodzia .
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.