Nie jesteś zalogowany.
seba609 napisał:Jest, już chcialem to dawno zrobić, ale nie mam dostępu do wersji z bakabt. To znaczy - mam tam konto, ale moje ratio jest niskie i boję się bana :^ a to niestety najlepsze wydanie pod względem jakości obrazu. Jeśli ktoś ma to na mega/innym ogólnodostępnym trackerze, to jeszcze do maja wydałbym całość zapewne. Szczególnie, że podczaa tlunaczenia piątego partu nabrałem ochoty na rewatch pierwszego właśnie.
Ile waży ta seria? Mam ratio sporo na + na bakabt, więc może coś poradzę
30GB, klik.
Jest, już chcialem to dawno zrobić, ale nie mam dostępu do wersji z bakabt. To znaczy - mam tam konto, ale moje ratio jest niskie i boję się bana
Lupin w 1080p jest na freeleechu na bakabt, więc można pobierać bez obaw. Chyba że koniecznie musi być w 720p.
Edit:
Tu jest, ale też w 1080p https://chauthanh.info/anime/view/lupin-iii---1.html
Ostatnio edytowany przez wtas (2018-04-23 18:03:06)
Chyba że koniecznie musi być w 720p.
Wersja 1080 jest nawet na nyaa, klik.
Sprawdzałem ten link na nyaa, leci jak krew z nosa (średnio 80 kb/s), no i to już 2GB na odcinek. I tak, nie pomyślałem o tym, że wersja 1080p jest przecież jako freeleech na bakabt, a może to będzie najlepsza opcja. Nie będę żerował na waszych łączach i kontach. Także przepraszam za zamieszanie. Będzie Lupin
Lupin, he's a nice man. Why he's cool, you know, he uses his walther. Yeah, the machine cries, bang bang.
Sprawdzałem ten link na nyaa, leci jak krew z nosa (średnio 80 kb/s), no i to już 2GB na odcinek. I tak, nie pomyślałem o tym, że wersja 1080p jest przecież jako freeleech na bakabt, a może to będzie najlepsza opcja. Nie będę żerował na waszych łączach i kontach. Także przepraszam za zamieszanie. Będzie Lupin
A już nawet na chomiku znalazłem 720
Dwa pytania przy okazji. Ten pilot Lupina - między wersją TV i kinową są duże różnice? Po drugie... Dawno temu pisałeś coś o hardkach do "Lupin III: Mine Fujiko to Iu Onna". To wyszło kiedyś? Bo w pierwszym poście widzę tylko napisy. Casshan: Robot Hunter hardek HD też gdzieś przepadł w sumie (kurczę, w sumie dałem trzy pytania, damn)
Zatem:
1. Różni się bodaj aspect ratio, niektórymi ujęciami.
2. Nie wyszło, ale wyjdzie
3. Casshan jest na bakabt i ma się tam dobrze, ale mam już w miarę dobre łącze do wysyłania, także: mega - zaktualizuję również pierwszy post.
Pytać, pytać, póki kolejny raz jestem wśród żywych :v
Ostatnio edytowany przez seba609 (2018-04-23 23:07:41)
Lupin, he's a nice man. Why he's cool, you know, he uses his walther. Yeah, the machine cries, bang bang.
Ależ proszę: Lupin III Master File Special 2012 MEGA - pierwszy post zmieniony
Mam też dla was Lupin III Part 1 - 01 [1080p]. Zrezygnowałem z ariala. Trochę się zmieniło, dodałem niektóre kwestie, pozostałe zmieniłem - w końcu mam dostęp do oficjalnego tłumaczenia. Dajcie znać, jak to się prezentuje i jedziemy dalej :v
Ostatnio edytowany przez seba609 (2018-04-24 04:30:23)
Ale tam był sam Arial, jeśli dobrze pamiętam.
Gegege no Kitarou (2018) 05. Baja jest cudna. Muzyka, kreska, Szczur. W tym odcinku pozwoliłem sobie zaszaleć z tłumaczeniem, mam nadzieję, że fajnie wyszło.
A Fujiko ma Ariala, BarmeReczny, Times New Roman oraz Nyala. Nie mam już paczki na dropboxie, dziwne :v
Lupin III: Part V 05. Pierwsza przygoda dobiegła końca.
W następnych odcinkach czeka nas różowa kamizelka.
Ostatnio edytowany przez seba609 (2018-05-02 21:51:58)