Nie jesteś zalogowany.
Chciałbym poprzeć kolegę z irca pytającego się o working (aby nie czuł się osamotniony). Możemy liczyć na dokończenie bajki?
Jak powiedział, że przetłumaczy to przetłumaczy... nie trzeba mu co pół roku przypominać.
Ale jak będziecie ładnie cisnąć, Bogusz może się ugiąć i wrzuci drugi bieg.
Jeśli będziecie naciskać zły guzik.
dulu napisał:Ale jak będziecie ładnie cisnąć, Bogusz może się ugiąć i wrzuci drugi bieg.
albo wsteczny
Bodo wrzuci na luz.
Tak, niektórzy nadal nie obejrzeli Working`!!, gdyż czekają na [bodzio], a skoro nie porzucone to...
Tak, niektórzy nadal nie obejrzeli Working`!!, gdyż czekają na [bodzio], a skoro nie porzucone to...
Coś w tym jest że większość nie oglądała jeszcze serii, poza tym w wydaniu BD jest sporo dodatkowych scen, wiec to też może być przyczyną, długiego oczekiwania w obu przypadkach.
Ostatnio edytowany przez XxBhaalxX (2018-01-29 13:15:57)
Taa, bodzio zapomniał czegoś edytować, ale ludzie odczytali to jako "znak". Pewnie jeszcze jakieś teorie spiskowe wymyślili. Czasem mnie ten fandom zadziwia.
Ja bym się prędzej śmierci spodziewał, niż tego, że Bodzio coś dokończy...
Nesbro napisał:Tak, niektórzy nadal nie obejrzeli Working`!!, gdyż czekają na [bodzio], a skoro nie porzucone to...
Taa, bodzio zapomniał czegoś edytować, ale ludzie odczytali to jako "znak". Pewnie jeszcze jakieś teorie spiskowe wymyślili. Czasem mnie ten fandom zadziwia.
Więcej luzu
~Shounen . DBNao.net . Grupa Mirai . Cytaty z anime
[bodzio] Working'!!
seria umarła ?
Jeszcze bym jej nie skreślał.
Jeszcze bym jej nie skreślał.
Seria umrze po bodziu
ara ara...
bodzio napisał:Jeszcze bym jej nie skreślał.
Seria umrze po bodziu
Dwa razy było blisko, nie wywołuj wilka z lasu.
Kilgur napisał:bodzio napisał:Jeszcze bym jej nie skreślał.
Seria umrze po bodziu
Dwa razy było blisko, nie wywołuj wilka z lasu.
Do trzech razy sztuka jak to mówią...
Już niedługo i będzie równe dwa lata od ostatniego odcinka, ale ostania wiadomość od bodzia jest optymistyczna, więc warto czekać i przypominać.
Wróciłem, trochę pomęczyć! Jak sytuacja wygląda? Coś się dzieje? Coś się zmienia? Hardki? BD? Męczyć dalej?