Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3 4
A tak właściwie to jaki program do blokowania polecacie? sam mam uBlock.
Ja mam dwie apki: AdBlock i Ublock. I blokuje jak powinno.
Zależy, do czego konkretnie tego potrzebujesz. Na jakie wchodzisz strony, takie filtry se wrzuć. Ja mam w firefoksie wtyczkę Adblock Plus i Disable AntiAdblock. W Adblocku mam filtry:
Ostatnio edytowany przez vegeta391 (2017-02-27 19:31:37)
wikia o smoczych kulach - chcesz pomóc rozwijać polską encyklopedię Dragon Balla - wpadnij i zostaw po sobie ślad
MAL, YT, Eien no toku sentai
Pozwolę sobie zacytować swój post.
Chciałbym zrobić następne filtry, ale ta strona nawet nie chce mi sie załadować. Wszedłem na a-o, nie potrzebuje następnych filtrów.
Moje ustawienia,wbudowane fltry, moje dodatkowe filtry (te pole do wpisywania, pod wbudowanymi), własne filtry, własne reguły do uBlocka Origin + mam Disconnect, Privacy Badger (ale blokuje openload i vidlox) i CanvasFingerprintBlockTyle linków, że wygląda jak wiadomość od bota xD
Zależy, do czego konkretnie tego potrzebujesz. Na jakie wchodzisz strony, takie filtry se wrzuć.
To jakie filtry polecasz na nhentai, gelbooru, hentai animestigma itp.?
@up, na szybko przewertowałem, ale pod hentaje chyba nie ma. Sam byś se musiał coś złożyć i wrzucić dla potomnych. Rzuć okiem na to, to i to, a nuż coś ci się przyda.
wikia o smoczych kulach - chcesz pomóc rozwijać polską encyklopedię Dragon Balla - wpadnij i zostaw po sobie ślad
MAL, YT, Eien no toku sentai
Mam ciekawy problem z MAL-em – nie mogę zamieścić posta bez wyłączania uBlocka, chociaż strona sugeruje, że jest to możliwe. Ot, po prostu pokazuje się znajome z Jutuba kółeczko. Na początku myślałem, że to strona ma laga (albo moje superszybkie LTE), ale okazało się, że po wyłączeniu adblocka na stronie mogę od razu normalnie postować.
Spotkał się ktoś z tym problemem?
Mala się nie blokuje
@up, na szybko przewertowałem, ale pod hentaje chyba nie ma. Sam byś se musiał coś złożyć i wrzucić dla potomnych. Rzuć okiem na to, to i to, a nuż coś ci się przyda.
Pokaż spoiler
Przy „stronach” miałem na myśli regiony, np.: Polska, Unia Europejska, USA, Japonia, Niemcy itp. Często podstawowy pakiet z filtrami na Polskę kompletnie się nie sprawdza na zagramanicznych stronkach.
Nie no, nie pisałem tego na poważnie Ja jadę na domyślnych listach + PL.
Tak przy okazji to jak ktoś ma roota w telefonie, to polecam program Adaway. Nie wyobrażam sobie teraz przeglądać neta w fonie bez niego.
Ostatnio edytowany przez Dennoss (2017-02-28 00:09:37)
Strona ożyła, jak coś. Forum też w końcu działa (już myślałem, że się nie doproszę).
Ostatnio edytowany przez Kamiyan3991 (2018-08-12 21:19:58)
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Oraz niech naprawią wsparcie dla apek stacjonarnych typu Taiga
Ostatnio edytowany przez max-kun (2018-08-12 21:40:22)
@Hunter Killer
Importy i eksporty normalnie działają.
#edyta
POmyliłem imoprt z eksportem.
Ostatnio edytowany przez Eftar (2018-08-12 22:23:00)
Kamiyan3991 napisał:Strona ożyła, jak coś. Forum też w końcu działa (już myślałem, że się nie doproszę).
Żyje od środy (choć jeszcze nie wszystko działa)
Niby tak, ale już są na finiszu.
Ostatnio edytowany przez KieR (2018-08-12 22:23:59)
A ja wole używać anilist, które wygląda bardziej nowocześnie, a minimalizm strony ułatwia poruszanie się po niej, a do tego ma fajne statystki o preferencjach. A rozpiska sezonu jest lepsza na anichart. Piszę o tym w temacie o MAL, że odpływ użytkowników by im się przydał dla ulepszeń na stronie. Świat się zmienia i nie powinni stać w miejscu jak anidb.
Ostatnio edytowany przez Nesbro (2018-08-13 15:38:38)
Świat się zmienia i nie powinni stać w miejscu jak anidb.
I ja właśnie nie lubię takich zmian, jak coś daję radę to po co to zmieniać, dla nowych użytkowników? dla większej ilości odwiedzin?, tylko po co to komu, bo komuś się nie podoba?, nie ma szans aby każdego zadowolić, to niemożliwe i tyle. A po drugie zawsze człowiek ma inną alternatywę, nie ta strona to inna dlatego to takie proste, nie ma sensu szukać dziury w całym.
A ja wole używać anilist, które wygląda bardziej nowocześnie, a minimalizm strony ułatwia poruszanie się po niej, a do tego ma fajne statystki o preferencjach. A rozpiska sezonu jest lepsza na anichart. Piszę o tym w temacie o MAL, że odpływ użytkowników by im się przydał dla ulepszeń na stronie. Świat się zmienia i nie powinni stać w miejscu jak anidb.
Popieram w 100%, tho z przyzwyczajenia i nowych funkcji korzystam z MAL-a.
Wiele do naprawy w MAL-u im nie zostało: klik.
Ostatnio edytowany przez senami (2018-08-13 16:08:54)
Szczególnie, gdy nowa wersja nie ma nawet połowy funkcjonalności co poprzednia?
Dobitnie to widać w appkach na smartfony, kiedy przychodzi moda na nowy wygląd i wychodzi taki "cacko", co później miesiącami odzyskuje funkcjonalność...
Szczególnie, gdy nowa wersja nie ma nawet połowy funkcjonalności co poprzednia?
Dobitnie to widać w appkach na smartfony, kiedy przychodzi moda na nowy wygląd i wychodzi taki "cacko", co później miesiącami odzyskuje funkcjonalność...
Niestety, często, gdy chce się coś polepszyć, coś musi się . Ważne, że w ostateczności będzie lepiej, a moim zdaniem będzie.
Poczekajcie jak wyjdzie ANSI 2.0 tam będzie tylko opcja banowania
Strony Poprzednia 1 2 3 4