Nie jesteś zalogowany.
No i było tarmoszenie króliczka...
Miodny ten isekai. Spodziewałem się jakiegoś bezpłciowego średniaka, a od paru tygodni odliczam dni do kolejnego odcinka. Shera rządzi - nie tylko cyckami i kawaii twarzyczką, również głos super dobrany Ostatnia scena z ostatniego odcinka dosłownie miażdzy
Ja jeszcze nie oglądałem, czekam aż wyjdzie BD i mam nadzieje ze to ecchy to nie hard ecchy jak w testamento co mnie obrzydzało.
Mogę ci zdradzić, że nawet sutka tam nie ujrzysz. No chyba, że w BD coś pozmieniają.
Mogę ci zdradzić, że nawet sutka tam nie ujrzysz. No chyba, że w BD coś pozmieniają.
takie coś jak było w Sekirei ujdzie a nawet jestem za, ale to co widziałem w testamencie.... chciałbym zapomnieć... drażnią mnie niektóre sceny podchodzące pod erotykę w campionie była taka scena z całowanie w ost epku tez mnie drażniło... o tym dziedzicu wampira jakoś uszło... jak nie wysysał tej krwi często...
W sumie to mało jest miejsc, gdzie mogliby by je dodać - no chyba że w kolejnym odcinku...
No i za tydzień "rytuał" - ciekawe jak bardzo go ocenzurują.
Taki stary chłop, a taki chłam czyta. Eskejpizm motzno.