Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Właśnie ktoś przekazał mi smutną wiadomość. Mam nadzieję, że wszystko okaże się głupim, posranym żartem...
Witax dzisiaj w nocy zmarł.
Się nie zapowiada, by to był żart.
Witax chorował na zanik mięśni. Nie jestem w stanie podać dokładnej przyczyny, przez którą już go z nami nie ma, pewnie tylko jego rodzina i najbliżsi wiedzą. Ostatni kontakt miałem z nim na Discordzie dziś po północy.
Smutna nowina, sam mam nadzieje że to żart mimo wszystko. A jeżeli tak nie jest, to oby miał teraz lepiej.
To nie żart. Potwierdzone info.
Młody chłopak... Cale życie przed nim i tyle ciekawych anime... I nie tylko.
Aihara Mei is not human.
Citrus OST - To fear love is to fear life
Wiadomość o młodej osobie, którą znało się jedynie z forumkowych postów i odeszła w takich okolicznościach jest bardzo przygnębiająca. Nawet nie wyobrażam sobie co musiał przechodzić na co dzień z taką chorobą, a mimo to oglądał razem z nami te poryte animacje. Rodzice zmuszeni chować własne dziecko, które w tym wieku przeważnie samo zakłada rodzinę, to po prostu zbyt smutne.
Szkoda chłopaka, jestem tylko rok starszy i to jest smutna wiadomość, niech spoczywa w pokoju.
Nie znałem go, kojarzę go tylko z forum, lecz w jakiś sposób mnie to dotknęło
Niech spoczywa w pokoju, może po drugiej stronie ma jakieś lolity.
Youtube - to moja pasja!
Nie znałem go, kojarzę go tylko z forum, lecz w jakiś sposób mnie to dotknęło
To samo mógłbym napisać. Dotknęły mnie teraz refleksje nad przemijaniem, w końcu każdego z nas to czeka prędzej czy później, ale jak kogoś kojarzysz, a w dodatku był młodszy (jestem dwa lata starszy), to się to mocniej odczuwa.
Masakra... Dawno mnie tu już nie było, wchodzę, a tu taka wiadomość.
http://gamesub.pl/ -> Nie gadamy, tłumaczymy
Strony 1