Nie jesteś zalogowany.
Jako osoba, która jest na bieżąco z mangą "TG:re" oraz kolekcjonuje serię na swojej półce, powiem jedno.
Spaprali włosy Touki.
Mam pytanie. Otóż w fandomie panuje olbrzymi hype na TG, a ja tego nie oglądałem. Kieruję je do bardziej zaawansowanych użytkowników - czy warto? Czy jest to słabe anime, które po prostu świetnie się ogląda (przykład AoT), czy faktycznie jest takie dobre.
Ostatnio edytowany przez Mammoth (2018-04-26 22:34:34)
Czy jest to słabe anime, które po prostu świetnie się ogląda (przykład AoT), czy faktycznie jest takie dobre.
Ja bym powiedział, że ani nie jest dobre, ani nie ogląda się go świetnie. A przynajmniej pierwsza seria.
~Shounen . DBNao.net . Grupa Mirai . Cytaty z anime
S2 jest meh, ale ogląda się spocznie.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Cały ten TG jest jak Deadman Wonderland. Liczysz że coś zacznie się dziać...
Nie no, Deadman Wonderland to był straszny crap. Z wielkim trudem to dokończyłem.
TG ma całkiem spoczny 1. sezon. Sporo się dzieje, graficznie jest niezły i treściowo. Ta przemiana bohatera jest dobrze pokazana. Ale kontynuacja się strasznie ciągnie (miałem wrażenie, że, ucinając z 4 odcinki, by na tym zyskała). Proponuję więc zobaczyć 1 sezon (długi nie jest, znane jest, więc warto mieć swoją opinie na jego temat). Jeśli nie będziesz zadowolony, daruj sobie kontynuację
Animu będzie miało nie 12 a 24 odcinki. [split cour]
https://twitter.com/YonkouProd/status/9 … 1689169920
Ostatnio edytowany przez max-kun (2018-04-27 14:51:04)
Ostatnio edytowany przez Gerard (2018-06-19 19:48:40)
Pokaż spoiler odnośnie 12odc :reNa końcu Kanek vs Arima to jest wspomnienie, które nie było pokazane w s2 czy round 2?
A idź pan w...
Adaptacja od samego początku jest nastawiona na osoby, które czytały mangę.
Adaptacja od samego początku jest nastawiona na osoby, które czytały mangę.
Zacytuję wpis z forum MAL-a, z którym się zgadzam w stu procentach:
Are they even making this season for anybody? Those who only watch anime won't understand a thing, and those who read the manga most likely won't enjoy a butchered story.
Nowy OP w wykonaniu TK:
https://www.youtube.com/watch?v=yjvLPaTuBgM
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Nowy OP w wykonaniu TK:
https://www.youtube.com/watch?v=yjvLPaTuBgM
Trochę jak jeden wielki chaos ta piosenka brzmi dla mnie.
Początek openinga jest zajebisty, ale ostatnie 10 sekund nie pasują do całości. Ogólnie to wszystkie openingi TG mi się podobały z wyjątkiem Root A, bo tamten to było mega rozczarowanie po Unravelu
Początek openinga jest zajebisty, ale ostatnie 10 sekund nie pasują do całości. Ogólnie to wszystkie openingi TG mi się podobały z wyjątkiem Root A, bo tamten to było mega rozczarowanie po Unravelu
No to teraz masz OP od tego samego gościa, który śpiewał Unravela. W sumie TK ma trochę takich fajnych kawałków. Pamiętasz np. opening do 91 Days?
Tak czy srak, fajną animację zrobili nawet. Podoba mi się ten fragment: 00:53 – 1:00.
Ostatnio edytowany przez Kamiyan3991 (2018-10-09 20:22:42)
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
A jednak pokażą arc na wyspie
A dlaczego mieliby go nie pokazać skoro to następne rozdziały w mandze?