Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Bardzo ładne anime, zarówno wizualnie, jak i fabularnie - o ile pominie się parę niedociągnięć "dla dobra fabuły".
Jednak po obejrzeniu filmu nadal pozostało kilka pytań, na które jednak chciałbym znać odpowiedź:
Bardzo mi się spodobało, że jednak zrezygnowano z plansz "x lat później", naprawdę fajnie to przeniosło perspektywę mijanego czasu z punktu widzenia Iorpha - jak komuś tego brakowało podczas seansu, to na oficjalnej stronie można podejrzeć ile czasu minęło pomiędzy poszczególnymi przeskokami.
edit - poprawiona literówka
Goście nie mogą przeglądać wyników ankiety.
Ostatnio edytowany przez FAiM (2018-11-05 19:53:26)
Na wiki te przeskoki też są nawet ładnie rozpisane, ale spoilują całą fabułę.
Ja bym strzelał, że po prostu...
Co do reszty tych panienek...
Wydaje mi się też, że sama Starsza była nieco wyjątkowa.
Kupy się to trzyma, ale nadal – przydałoby się te 20-30 minut więcej.
Tak to zostają tylko domysły... ale może właśnie taki był zamiar Okady Mari? W końcu to ona pisała skrypt.
Ostatnio edytowany przez Kamiyan3991 (2018-11-05 19:38:27)
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
To nie są żadne zarzuty, zresztą nawet sam napisałem, że dla fabuły nie miały żadnego znaczenia - ale imo i tak by było lepiej jakby dodali takie drobne szczegóły.
Nie dali trudno, a po zastanowieniu, to nawet 1. pasuje do ideologii Iorpha - w końcu przeszłość zostawiali za sobą (a raczej w tkaninie).
A co do 2., to tam w pałacu była ciągle ta sama 3 (z Krimem na czele) co chciała wcześniej uwolnić Leilię podczas parady.
Natomiast nowej dziewczyny szukali w niedobitkach, którzy uciekli podczas ataku na wioskę. Dlatego szukali Maquii, bo ten dowódca sobie o niej przypomniał, jak Leilia wspomniała jej imię.
3. - też miałem takie odczucie.
Strony 1