Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Nie przeszkadzają mi te gejowskie wstawki, a raczej porównywanie Asha i innych postaci do "tygrysków, kłapouszków" i innych zwierzaczków.
Lupin, he's a nice man. Why he's cool, you know, he uses his walther. Yeah, the machine cries, bang bang.
No mi też szczerze nie. W porównaniu do niektórych dzieł, tutaj przynajmniej mamy w miarę naturalny rozwój uczuć. (Chyba, bo ekspertem w sprawach miłości męsko-męskiej nie jestem.)
No ale hejterzy będą hejtować.
Nie mam tu na myśli relacji, raczej zbędną "poetyckość" wypowiedź.
Lupin, he's a nice man. Why he's cool, you know, he uses his walther. Yeah, the machine cries, bang bang.
Dla grzecznych dzieci... Chociaż nie, grzeczne nie oglądają chińskich bajek.
Dla grzesznych dzieci, z okazji świąt 9 odcinek Karakuri Circus.
Ostatnio edytowany przez wtas (2018-12-24 03:44:24)
Jak tam Banana Fish? Coś przystopowało z wydaniem tych ostatnich odcinków, w sumie ciekawi mnie, jak to się wszystko skończy. Pal licho ten męczący yaoizm.
Jak tam Banana Fish? Coś przystopowało z wydaniem tych ostatnich odcinków, w sumie ciekawi mnie, jak to się wszystko skończy. Pal licho ten męczący yaoizm.
Wszystkie 3 leżą w korekcie. Seba ostatnio zbytnio czasu nie ma.
Gdzie tego szukać?
https://nyaa.si/view/916000 odcinek 00 albo to https://nyaa.si/view/916903
Cyrk ma nowe songi.
Pozdro 600.
Cyrk ma nowe songi.
Pozdro 600.
Wiem, że ma. Jakoś w połowie grudnia to ogłaszali.
Trza będzie w trans się wprowadzić i tłumaczyć.
Ostatnio edytowany przez wtas (2019-01-10 20:35:46)
22, 23 i ostatni, 24 odcinek Banana Fish.
Nieczęsto zdarza mi się płakać na chińskiej bajce, a tu jednak do tego doszło. Seba zresztą też uronił łezkę przy końcu.
Jak już kiedyś pisałem, spodziewałem się po tej bajce dużo akcji i mało do tłumaczenia. Okazało się jednak, że kwestii do tłumaczenia było tu sporo, ale jednak przy bajce pracowało się bardzo przyjemnie. W zasadzie głównie do zarzucenia mam jej tylko to, że w stosunku do mangi została uwspółcześniona, co czasami wywoływało niewielkie zgrzyty.
No i standardowo, muszę podziękować korektorowi, czyli sebie609. Do tego podziękowania należą się tym którzy oglądali z naszymi napisami, wytykali w nich błędy i motywowali do dalszej pracy nad nimi na różne sposoby.
Ostatnio edytowany przez wtas (2019-01-15 22:53:35)
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna