Nie jesteś zalogowany.
Morał na wczoraj i dziś – czasem warto umrzeć.
Kappa.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Nie wiem czy osoby, które oglądały tylko anime, w ogóle zrozumiały o co tam w ogóle chodziło...
Zostały nam trzy odcinki - jestem ciekaw co tam pokażą, bo to trochę za dużo na pominięty miniarc z pierwszego tomu.
No, przedstawienie tej sceny było trochę dziwne. Dialogi też bez sensu pozmieniali (LN/manga mają czasem w ogóle co innego w tekście).
Zostały nam trzy odcinki - jestem ciekaw co tam pokażą, bo to trochę za dużo na pominięty miniarc z pierwszego tomu.
Zawsze można jakieś poboczne historie powciskać.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
FAiM napisał:Zostały nam trzy odcinki - jestem ciekaw co tam pokażą, bo to trochę za dużo na pominięty miniarc z pierwszego tomu.
Zawsze można jakieś poboczne historie powciskać.
Ano, jeszcze trochę zostało side-story z 4 tomu.
A tytuł następnego odcinka (まどろみの中で) jest dokładnie taki sam jak tytuł 10 rozdziału pierwszego tomu.
A tytuł następnego odcinka (まどろみの中で) jest dokładnie taki sam jak tytuł 10 rozdziału pierwszego tomu.
Faktycha, tak jest w YP.
Tylko coś mało tych stron jak na 3 odcinki. Może znów połowa odcinka będzie z 4 tomu? Ostatnio też wmieszali poboczną historię w główną fabułę.
Ostatnio edytowany przez Kamiyan3991 (2018-12-02 14:44:15)
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
10 epek tak jakby o niczym?
Czuję się, jakbym tylko zmarnował czas.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Bo tu naprawdę chodzi jedynie o zabijanie goblinów... to co się dzieje "w świecie" jest jedynie gdzieś tam wspomniane, że czasem można niektóre rzeczy przegapić.
No i zgodnie z przewidywaniami adaptacja wróciła do 1 tomu, oczywiście niektóre rzeczy zostały odpowiednio dopasowane - ze względu na to, że akcja dzieje się po wydarzeniach z 2 tomu - a nawet dostaliśmy list z 5 tomu (oczywiście również odpowiednio zmodyfikowany) oraz nawiązanie do festiwalu z 3 tomu.
A tytuł następnego odcinka to "Adventure Sheet" (冒険記録用紙(アドベンチャーシート)) - nie wiem czemu został pominięty na streamie...
Bo tu naprawdę chodzi jedynie o zabijanie goblinów... to co się dzieje "w świecie" jest jedynie gdzieś tam wspomniane, że czasem można niektóre rzeczy przegapić.
No i zgodnie z przewidywaniami adaptacja wróciła do 1 tomu, oczywiście niektóre rzeczy zostały odpowiednio dopasowane - ze względu na to, że akcja dzieje się po wydarzeniach z 2 tomu - a nawet dostaliśmy list z 5 tomu (oczywiście również odpowiednio zmodyfikowany) oraz nawiązanie do festiwalu z 3 tomu.
A tytuł następnego odcinka to "Adventure Sheet" (冒険記録用紙(アドベンチャーシート)) - nie wiem czemu został pominięty na streamie...
Pewnie dlatego, że będzie to recap.
https://www.animenewsnetwork.com/daily- … ek/.140583
recap na dwa odcinki przed końcem...
Ludzie próbowali rozszyfrować te dźwięki pod koniec... a okazuje się, że oni sami sobie wymyślili język (start w 1:07).
https://www.youtube.com/watch?v=yFDfkJST2To
Zasadniczo to nam wychodzi Goblin X Tolkien.
Ostatnio edytowany przez Kamiyan3991 (2018-12-16 14:46:12)
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
W samej powieści mamy kilka odniesień do świata Tolkiena . Chociażby Orcbolg...
Nie no, ten jeden odcinek to miał zasadniczo bezczelny plagiat z Hobbita.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Będzie tłumaczony recapik, czy nie ma tam nawet minuty nowej treści?
Będzie tłumaczony recapik, czy nie ma tam nawet minuty nowej treści?
Chyba cię Bóg opuścił.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
odcinek 11
Nawet dorzucili tego kolesia z Year One, co zarejestrował się tego samego dnia co GS.
Taki miły smaczek .
Odcinek mega dobry, aż nie mogę wytrzymać do finału. Gdyby cała seria trzymała taki poziom...