Nie jesteś zalogowany.
Trzynasty odcinek Black Clover TV już na ansi. Może mi ktoś wyjaśnić, czemu tego jeszcze nie porzuciłem?
Pokaż spoiler
Walczysz z konkurencją na online. Przyznaj się. Gdyby nie oni, dawno byś to porzucił
Ostatnio edytowany przez Hunter Killer (2017-12-27 12:11:12)
max-kun napisał:Trzynasty odcinek Black Clover TV już na ansi. Może mi ktoś wyjaśnić, czemu tego jeszcze nie porzuciłem?
Pokaż spoilerWalczysz z konkurencją na online. Przyznaj się. Gdyby nie oni, dawno byś to porzucił
Coś w tym jest. Co odcinek zadaje sobie pytanie, po jakiego ja się za to zabrałem. Mangę czytam i mi się podoba, więc myślałem iż bajka też będzie niezła, no ale coraz częściej myślę iż się srogo pomyliłem
Może potrzebuje się rozkręcić jak op?
Może potrzebuje się rozkręcić jak op?
Nie. Raczej to zasługa samego studio Rak - Pierrot. Co z tego że częściowo te fillery zapełniają luki fabularne, jak jest ich więcej niż samej akcji z mangu. Obecne z fillerami/ zapełniaczami przerobili ledwie 10 rozdziałów mangi...
Pora na noworoczne porządku w planach wydawniczych. Serię uważam za porzuconą; nie będę się rozpisywał czemu, ale na piszę tylko tyle. Srogo na Koniczynie się zawiodłem i nawet masochista jak ja, który lubi pierwowzór oraz mało co porzuca tłumaczenia jest u kresu sił. Seria miała sprawiać mi frajdę przy tłumaczeniu, a okazała wręcz dobijająca. Chociaż to cud, iż tak długo wytrzymałem. Liczę na zrozumienie.
Najpewniej zabiorę się za coś nowego z sezonu zimowego, ale w pierwszej kolejności zacznę nadrabiać wydanie Apartamentów Youkai.
Ostatnio edytowany przez max-kun (2017-12-31 20:36:19)
No sam sie dziwilem ze to tak dlugo ciagniesz bajka to niezly crap i jeszcze glos glownego bohatera wtf.
ara ara...
Na początku mi się to podobało, teraz obejrzenie 1 odcinka zajmuje mi połowę tego czasu co na odcinek OP. Strasznie to rozwlekają, w tamtym tygodniu zekranizowali chyba pół czapka...
Na początku mi się to podobało, teraz obejrzenie 1 odcinka zajmuje mi połowę tego czasu co na odcinek OP. Strasznie to rozwlekają, w tamtym tygodniu zekranizowali chyba pół czapka...
Bo to seria na raz, kolejny raz można obejrzeć za pare lat.
Boże... co tu sie odwaliło tera :V
Ogląda ktoś jeszcze stąd black clover 63... odcinek to totalne dno, wygląda gorzej niż sh..t
Jestem na bieżąco z Bc. Odcinek 63 wyglądał jakby dawali go z uniwersum One Punch mana. Są wzloty i upadki tego anime, nie ma co owijać w bawełnę. Skoro zwiększyli ilość odcinków to musiało się "sprzedawać". Ja osobiście myślałem że odcinek 63 pokaże coś co mnie zaskoczy no, ale jestem trochę zawiedziony tym stanem rzeczy, który się wydarzył. Osobiście mi się wydaję, że z odcinka na odcinek główny bohater, mniej "krzyczy".
A no mniej krzyczy, a odcinek mi się osobiście podobał ^^
Moja lista anime: klik
Mnie zabolało to że to nie wyglądało jak z Bc tylko tyle, nie mówię że jest zły, oglądam to anime. Mnie osobiście anime się podoba, więc nie narzekam ;d
Boże... co tu sie odwaliło tera :V
Ogląda ktoś jeszcze stąd black clover 63... odcinek to totalne dno, wygląda gorzej niż sh..t
Mówienie czegoś takiego to całkowita głupota. Odcinek 63 BC stał na bardzo wysokim poziomie animacji. Był to najlepiej animowany odcinek jaki do tej pory dostała bajka. Jako że lubię ogl BC, chociaż nie jest jakąś super bajką to cieszę się że dostał tak płynne animacje, a nie tak jak do tej pory ruchy kartonowe. Oby więcej takich odcinków, bo to przyszłość dobrej animacji.
Ostatnio edytowany przez Nakamuraa (2018-12-19 01:05:02)
Aż mi się przypomniała walka naruto z painem.
Osobiście uważam, że początek i sama walka było lepiej pokazane w mandze. Szybki i sprawny nokaut świadczący o op nowej mocy.