Nie jesteś zalogowany.
42 odcinek Go! Princess Precure oraz 46 odcinek Hug tto! Precure już dostępne na ansi.
Obie serie zbliżają się powoli do końca.
A Pripary dalej nie ma
A Pripary dalej nie ma
Spokojnie, nie porzuciłem, czy coś. Po prostu ostatnio nie miałem weny na tą serię, to samo dotyczy Kiratto Prichan, ale obiecuję, że wkrótce wznowię tłumaczenie. Być może po skończeniu Go Princess Precure, a jak będzie mi się chciało, to nawet przed.
Dzięki, że czekasz, bo jesteś jedną z nielicznych osób, które tę serię pobierają
Ostatnio edytowany przez redincall (2019-01-07 21:23:59)
Nakamuraa napisał:A Pripary dalej nie ma
Spokojnie, nie porzuciłem, czy coś. Po prostu ostatnio nie miałem weny na tą serię, to samo dotyczy Kiratto Prichan, ale obiecuję, że wkrótce wznowię tłumaczenie. Być może po skończeniu Go Princess Precure, a jak będzie mi się chciało, to nawet przed.
Dzięki, że czekasz, bo jesteś jedną z nielicznych osób, które tę serię pobierają
Cieszę się bardzo, że starasz się dla tych paru osób i dzięki za ciężką pracę. Będę czekał z cierpliwością, bo to seria, która bardzo trafia w moje klimaty
I jeszcze tak z innej beczki, planujesz może idol time po priparze?
I jeszcze tak z innej beczki, planujesz może idol time po priparze?
Oczywiście. Staram się wydawać wszystko z serii, które tłumaczę
<3
Sądząc po komentarzach, to niektórym napisom przydałyby się aktualizacje.
http://animesub.info/komentarze/tresc.php?id=61843
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Sądząc po komentarzach, to niektórym napisom przydałyby się aktualizacje.
http://animesub.info/komentarze/tresc.php?id=61843
To była druga seria jaką kiedykolwiek tłumaczyłem i od tamtej pory o wiele się poprawiłem (a przynajmniej tak mi się wydaje)
Jednak naszła mnie chęć na zrobienie tego odcinka, a więc łapcie 80 odcinek PriPary. Do odcinka potrzebna jest nowa czcionka: Harrington Bold PL - link w profilu
Miłego oglądania
Wleciał 44 odcinek Go! Princess Precure
I pierwszy odc serii Date A Live III, do której założyłem osobny temat
Miłego ogladania
19 odcinek Kiratto Pri☆chan i 47 odcinek HUGtto! Precure są juzdostępne na ansi
13 odcinek Futari wa Precure: Splash Star i 48 odcinek Hug tto! Precure dostępne już na nasi
14 odcinek Futari wa Precure: Splash Star i 81 odcinek PriPary już dostępne na nasi
Po Księżniczkach czas zacząć nową serię Precure, a oto ona: Mahoutsukai Precure! z odcinkiem nr 1
Jak od pierwszego epka to może spróbuje tak po jednym mahoutsukai oglądać na bieżąco. Dzięki za subki
Na ansi właśnie wleciały subki do 2 odcinka Mahoutsukai Precure!
i do ostatniego HUGtto! Precure
Za tydzień premiera nowej serii Star☆Twinkle Precure. Tak wiec miłego oglądania i mam nadzieję, że również oczekujecie nowej serii
Kolejne odcinki już na nasi, a są to:
82 odcinek PriPary oraz
odcinki 15 i 16 Futari wa Precure: Splash Star