Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Ryuuou no Oshigoto!
Ekipa:
Tłumaczenie: Demonis Angel
Opis:
Kiedyś...
Proszę o niewykorzystywanie tych odcinków do uploadu na strony z anime online i inne chomiki.
Proszę wszystkich użytkowników o przesyłanie mi nieudostępnionych synchronizacji.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Odcinek 2. i 3. wydane. Kolejny w czwartek. Pojawiło się kilka poprawek w pierwszym odcinku, ale v2 wrzucę po zakończeniu, by nie robić ewentualnego v3.
Proszę wszystkich użytkowników o przesyłanie mi nieudostępnionych synchronizacji.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Czwarty odcinek.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Piąty gotowy.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Mam pytanie, czy shogi się odmienia? np: u ciebie często występuję odmieniona wersja szogów, i z jakiegoś powodu razi mnie to w oczy, czy się mylę? Niech ktoś mi to wyjaśni czy poprawnie jest zostawić shogi czy odmienić na szogów.
Zdecydowanie nie powinno się odmieniać.
~Shounen . DBNao.net . Grupa Mirai . Cytaty z anime
Mam pytanie, czy shogi się odmienia? np: u ciebie często występuję odmieniona wersja szogów, i z jakiegoś powodu razi mnie to w oczy, czy się mylę? Niech ktoś mi to wyjaśni czy poprawnie jest zostawić shogi czy odmienić na szogów.
Też się nad tym zastanawiałem, ale nie znalazłem, czy się odmienia, czy nie i ostatecznie wyszła wersja z odmianą. Skoro jest to błąd, to będę unikał od kolejnego odcinka, a te poprawię na koniec serii.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Dzięki za wyjaśnienie.
To zwracam też uwagę, że spolszczenia "szogi" nie odnotowuje żaden słownik.
~Shounen . DBNao.net . Grupa Mirai . Cytaty z anime
To zwracam też uwagę, że spolszczenia "szogi" nie odnotowuje żaden słownik.
To akurat zauważyłem i nie powinno się nigdzie w napisach pojawić, jedynie co do odmiany nie znalazłem informacji.
Ale i tak dzięki za zwrócenie uwagi, bo czasami zdarzało mi się wpisać taką formę.
Ostatnio edytowany przez Demonis Angel (2019-02-09 03:09:04)
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Szósty wydany.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Siódmy.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Ósmy odcinek gotowy.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
9. i 10. odcinek.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
11. odcinek, jutro kończymy.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
12. odcinek, seria "zakończona". v2 z poprawkami w najbliższym czasie.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Strony 1