Nie jesteś zalogowany.
To znowu ja. Znowu z odcinkiem Indexa. Znowu o tydzień spóźnionego.
Yyy... miłego oglądania.
Index III ep 21 - Gwiazda Betlejemska
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Ech, jednak nie dałem rady wczoraj skończyć, po filmie Non Non Biyori miałem lekki Loli Overload :V
Ale dziś nadrabiam zaległości, z samego rana ruszyłem z pełną parą i oto jest! Dziewiąty odcinek aniołków!
Wataten! EP09 - Zostań przy mnie, póki nie zasnę
I coraz bliżej końca sezonu :C
Nowy ep Manarii gotowy do oglądania!
Manaria Friends EP08 - Sekrety zza kulis
I znowu ja, bo Oromis wpadł w kolejny cykl alkoholowy.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
No, pora wrócić zza grobu, ile można mieć kaca :V
W sumie to nawet nie miałem, ale 18 brata trzeba było oblać, i to podwójnie, bo musiałem pić też za młodego, który na własnej imprezie nie mógł, bo na lekach jest :C
Ale mniejsza o to. Grunt, że wyrobiłem się z aniołkami na czas, zanim wyszedł następny odcinek. To moja pierwsza od dłuższego czasu seria, przy której nie zdublowały mi się jeszcze odcinki, a głupio byłoby to zepsuć praktycznie pod koniec.
No, to miłego seansu!
Wataten! EP10 - Znowu za dużo wygadałam
Emm, tak więc to znowu ja.
Przepraszam, za opóźnienia, korektor jak i ja musieliśmy podładować baterie w typowym polskim stylu.
Tak więc zapraszam na:
Manaria Friends EP09 - Pewnego dnia...
Synchro do GJM odcinek 8 na dniach.
Ostatnio edytowany przez Abyss (2019-03-20 22:19:47)
"Late jest nasz"
No więc znowu wrzucam posta, bo Piotromis musi bardzo wcześnie wstać na holenderskie roboty niewolnicze.
Aha, coś tam jeszcze wspominał, że te Aniołki robi, ale już dziś nie urobi.
Index III ep 23 - Fuze Kazakiri
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Ech, koniec urlopu, sezonu też zaraz koniec... Depression mode ON
No, ale póki co Aniołka odcinek przedostatni, zrobiony last minute przed emisją ostatniego :V
Wataten! EP11 - Krótko mówiąc, to twoja wina, siostro
Ostatnio edytowany przez OromisMasta (2019-03-26 20:14:01)
Ech, koniec malarii, sezonu też już koniec... Malaria mode OFF :V
A już tak na serio, przed nami ostatni odcinek Manarii jak i pierwszy ukończony w całości przeze mnie projekt.
Wielki podziękowania kieruję do Oromisa Wiem, że jeszcze długa droga przede mną, ale dałeś radę propsy xD
Dziękuję za obejrzenie z moimi napisami, seria dość ciekawa wizualnie, ale ogólnie o niczym.
Tak więc zapraszam na:
Manaria Friends EP10 - Nasza przysięga
Do zobaczenia w następnym projekcie. O ile EU pozwoli xD
Ostatnio edytowany przez Abyss (2019-03-26 20:12:40)
"Late jest nasz"
Tej, a Oromis to już nauczył się pór roku i wie, kiedy DanMachi wychodzi?
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
No, to tego...
24 epek Indexa wydany, zostały jeszcze 2, po jednym na łebka, damy radę :V
A na aniołka jeszcze poczekacie przynajmniej do jutra, musze się jeszcze psychicznie przygotować do męczarni, które mnie czekają podczas tłumaczenia.
Yyyy, to tego...
Mam dla was niespodziankę, niestety nie jest to ostatni odcinek Aniołków (ale będzie jeszcze w tym tygodniu, przysięgam!)
Otóż znając mnie wiecie zapewne, że raczej nie tykam serii, które robi już ktoś inny, ale ta jedna baja spodobała się mnie i Abyssowi tak bardzo, że postanowiliśmy zrobić wyjątek.
Tak więc przed wami pierwszy odcinek krótkoodcinkowej ecchi komedii:
Midara na Ao-chan wa Benkyou ga Dekinai EP01 - Ao nie może cieszyć się młodością
Zapraszamy do oglądania, jeśli ktoś jeszcze nie widział wersji napisów od kolegi Bufallo albo chce sobie porównać.
Oczywiście nie ma to wpływu na nasze dotychczasowe plany i zapowiedzi, czyli Nande Koko ni Sensei ga?! również będziemy robić.
Ostatnio edytowany przez OromisMasta (2019-04-06 22:34:16)
No, bo już tu zaczęliśmy rozkręcać nowy sezon, a został jeszcze poprzedni do zamknięcia...
Zatem nadszedł czas, by pożegnać się z aniołkami, po dwutygodniowej obsuwie wreszcie ukończyłem ostatni odcinek, zgodnie z wczorajszą obietnicą.
(Czyli Abyss, szmato, wygrywam zakład! #TeamRui forever! )
Epek ten jest dobitnym dowodem na twierdzenie, że ilość linijek ≠ nakład pracy, bo miał on najmniej z całej serii, ledwie 350, podczas gdy pozostałe przeszło 400-450, a namęczyłem się przy nim najbardziej.
Twórcy postanowili na koniec zaserwować nam musical na pół odcinka, z częściowo rymującymi się piosnkami.
Podczas oglądania zauważyć będziecie zapewne mogli, że im dalej w las tym coraz lepiej się te rymy kleją, proporcjonalnie do ilości promili we mnie podczas tworzenia, bo na trzeźwo nie dało się tego za chiny ogarnąć :V
Dobra, koniec wywodu, bierzcie i oglądajcie!
Watashi ni Tenshi ga Maiorita! EP12 - Spojrzenie Anioła
PS. Z tym odcinkiem stuknęło mi równo 400 wydanych napisów
Oby starczyło mi czasu, sił i chęci na co najmniej kolejne 400!
Ostatnio edytowany przez OromisMasta (2019-04-07 17:04:34)
A że tak spytam, na kiedy można się spodziewać Indexa? Bo mam ochotę już to zamknąć w cholerę i nie wiem czy czekać na wasze suby czy zmęczyć po angielsku i mieć spokój z tą serią już XD
Kamiyan ma mi wkrótce przysłać 25 odcinek do korekty, to powinien wyjść jeszcze dziś, aczkolwiek raczej późną porą, tak po 22. Z 26 będziemy musieli znowu czekać na wydanie GJM, więc pewnie będzie taka sama obsuwa jak zwykle.
Kamiyan ma mi wkrótce przysłać 25 odcinek do korekty.
Przed chwilą go dostałeś, ptysiu. ^^
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Oke, dobrze wiedzieć
Moja kolej na zapowiedź.
Jak już zapowiadaliśmy oprócz Ao-chan, w planach mieliśmy Senseikę, więc oto i ona
Nande Koko ni Sensei ga!? EP01 Lekcja pierwsza
Niestety cenzura dopadła to anime w swoje łapska, ale ponoć 11.04 ma wyjść wersja bez cenzury, więc dla chcących "wrażeń" zalecam poczekać.
Wierną adaptacją mangi póki co nazwać nie można, bo już trochę zmienili, ale nie rażąco w oczy więc się zobaczy co dalej.
Tak więc zapraszam do oglądania i komentowania, jak coś wyłapiecie lub się wam subki spodobają
Ostatnio edytowany przez Abyss (2019-04-08 16:54:47)
"Late jest nasz"
Oromis tłumaczy ostatni odcinek, więc do zobaczenia w przyszłym roku.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
W razie pytań, czy warto ściągać synchro do Ohys-raws, to tak i nie.
Tak, bo zdjęli cenzurę tam, gdzie nie była od początku potrzebna.
Nie, bo cenzura wciąż jest. Jak się wam nie pali z tym animu polecam poczekać na BD.
Pozdrawiam.
Ostatnio edytowany przez Abyss (2019-04-11 17:18:42)
"Late jest nasz"