Nie jesteś zalogowany.
Witam, może i się powtarzam. Ale zrobiłem tu małą listę anime do których nie ma napisów lub są pojedyncze odcinki i nie pojawiło się nic nowego już w ho ho czasu
Będę wdzięczny za każdą informacje.
Pozdrawiam i dziękuję za uwagę.
Ostatnio edytowany przez XxBhaalxX (2019-07-22 15:04:35)
Oratoria i GBF będą przed kolejnymi sezonami. ^^
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Do Garo: Divine Flame są przecież napisy.
Do Strike the Blood III czekam na lepszej jakości angielskie napisy [Hatsuyuki lub inne]... o ile takowe, kiedyś powstaną.
3-gatsu no Lion - prosiłbym o zrobienie napisów.
Czy Show by Rock!! zostało przetłumaczone? Napisów nie widzę, ale gdzieś w odmętach forum znalazłam że niby pierwsza seria przetłumaczona...
Czy ktos moglby przetlumaczc ostatna czwarta OVA, ktora wyszla niedawno Hori-san to Miyamura-kun? Trzy wczesniejsze sa przetlumaczone, bo wyszly pare lat temu
Ostatnio edytowany przez Kilgur (2019-05-01 21:58:51)
ara ara...
Tak mnie zastanawia, chińskie animacje 3d na podstawie novelek to już nie anime więc na tej stronie takich napisów nie znajdę?
Witam. Za dziecka oglądałam anime Ace wo Nerae. Bardzo fajne anime o dziewczynie która grała w tenisa. Mam dwie części tego anime. Ace wo Nerae 2 i Ace wo Nerae Final stage. Ale niestety nie mogę znaleźć żadnych napisów. Czy ktoś podjął by się przetłumaczyć to anime?
Czy ktoś mógłby przetłumaczyć Boku no Hero Academia the Movie: Futari no Hero?
Czy ktoś mógłby przetłumaczyć Boku no Hero Academia the Movie: Futari no Hero?
A jak z tłumaczeniem na wbijam?
na wbijam nie można pobrać napisów
napisów może nie, ale cały film chyba można
Witam. Za dziecka oglądałam anime Ace wo Nerae. Bardzo fajne anime o dziewczynie która grała w tenisa. Mam dwie części tego anime. Ace wo Nerae 2 i Ace wo Nerae Final stage. Ale niestety nie mogę znaleźć żadnych napisów. Czy ktoś podjął by się przetłumaczyć to anime?
Stare, mało popularne i dużo odcinków. Także raczej nikt się nie pokusi.
Jacyś chętni na Grisaia: Phantom Trigger - The Animation?
Na razie to się nawet obejrzeć nie da, bo pierwszy film został przetłumaczony w japońsko-angielskim translatorze (co onlajny już zdążyły przemielić polskim translatorem), a ze Steama zripowali tylko drugi. Jest jakiś rip, który ma oba, ale bez timingu (lol).
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Hunter Killer napisał:Jacyś chętni na Grisaia: Phantom Trigger - The Animation?
Na razie to się nawet obejrzeć nie da, bo pierwszy film został przetłumaczony w japońsko-angielskim translatorze (co onlajny już zdążyły przemielić polskim translatorem), a ze Steama zripowali tylko drugi. Jest jakiś rip, który ma oba, ale bez timingu (lol).
Nie no, wiadomo, że o wersje ze Steam myślałem, tamtego badziewia się czytać nie da. Wydawało mi się, że juz dwa odcinki zripowali (suby w znaczeniu).
Kamiyan3991 napisał:Hunter Killer napisał:Jacyś chętni na Grisaia: Phantom Trigger - The Animation?
Nie no, wiadomo, że o wersje ze Steam myślałem, tamtego badziewia się czytać nie da. Wydawało mi się, że juz dwa odcinki zripowali (suby w znaczeniu).
W sumie są już napisy:
https://nyaa.si/view/1144260
Tylko najpierw trzeba obczaić, czy jest to warte zachodu.
Red mi coś pisał, że to niepotrzebny szajs, ale nie pamiętam już dobrze.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Tylko najpierw trzeba obczaić, czy jest to warte zachodu.
Red mi coś pisał, że to niepotrzebny szajs, ale nie pamiętam już dobrze.
Jechanie na sentymentach, czyli znanej marce? Owszem. Jednak moim zdaniem (VN przynajmniej, bo dopiero dzisiaj oblukam na Steam tę adaptację) seria ta się broni. Jednak w moim odczuciu nabrała rozpędu dopiero przy trzeciej części. Początek był bardziej wstępem - rozpoznaniem (chociaż i tak mi się podobał). Te dwa odcinki adaptują pierwsze dwie części (nie były długie, więc ma to sens). Podobno KS dla kolejnej (lub dwóch?) ma ruszyć w czerwcu - tak info gdzieś tam dostałem