Nie jesteś zalogowany.
Genshiken
Ekipa:
Tłumaczenie: Demonis Angel
Opis:
Kiedyś...
Genshiken OVA
Ekipa:
Opis:
Kiedyś...
Kujibiki Unbalance
Ekipa:
Opis:
Kiedyś...
Kujibiki♥Unbalance
Ekipa:
Opis:
Kiedyś...
Genshiken 2
Ekipa:
Opis:
Kiedyś...
Ramen Tenshi Pretty Menma
Ekipa:
Opis:
Kiedyś...
Genshiken Nidaime OVA
Ekipa:
Opis:
Kiedyś...
Genshiken Nidaime
Ekipa:
Opis:
Kiedyś...
Genshiken Nidaime Specials
Ekipa:
Opis:
Kiedyś...
Proszę o niewykorzystywanie tych odcinków do uploadu na strony z anime online i inne chomiki.
Proszę wszystkich użytkowników o przesyłanie mi nieudostępnionych synchronizacji.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Oo, już pobieram ;:D
2. i 3. odcinek wydane.
Proszę wszystkich użytkowników o przesyłanie mi nieudostępnionych synchronizacji.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
4. i 5. odcinek wydany.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
6. odcinek.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
7. odcinek.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
8. i 9. odcinek.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
10. odcinek.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
11. odcinek.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Poprzestaniesz na jednym sezonie, czy jedziesz z koksem bez żadnych przerw w emisji? Wciągnąłem się, nie powiem, dobry towar
Poprzestaniesz na jednym sezonie, czy jedziesz z koksem bez żadnych przerw w emisji? Wciągnąłem się, nie powiem, dobry towar
Ten sezon i spin offa mam zrobione, kolejne będą latem.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
12. odcinek.
Komplet OVA w poniedziałek.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Kawał dobrej roboty! Dzięki!
OVA wydane.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Dzięki za wydanie.
Było kilka błędów. Kilka zgubionych literek, przekręconych wyrazów oraz parę koślawych zdań. Raz lub dwa zdarzyło się, że zdanie nie miało sensu, bo nie pasowało do tego co było na ekranie i toku dialogu. Ale to kilka błędów na całą serię.
Genshikena miałem oglądać lata temu, ale jakoś zapomniało mi się. Teraz pasowałoby obejrzeć resztę, więc pytam - masz w planach sequel, Nidaime oraz resztę OVA? Nie wiem czy zabierać się za ściąganie angielskiego releasu (mój net ssie do tego stopnia, że muszę planować ściąganie anime na przyszłość - dzisiaj zacznę, to za tydzień lub dwa będę oglądał...).
Wyżej jest napisane że reszta pojawi się latem ;d.
Dzięki za wydanie.
Było kilka błędów. Kilka zgubionych literek, przekręconych wyrazów oraz parę koślawych zdań. Raz lub dwa zdarzyło się, że zdanie nie miało sensu, bo nie pasowało do tego co było na ekranie i toku dialogu. Ale to kilka błędów na całą serię.Genshikena miałem oglądać lata temu, ale jakoś zapomniało mi się. Teraz pasowałoby obejrzeć resztę, więc pytam - masz w planach sequel, Nidaime oraz resztę OVA? Nie wiem czy zabierać się za ściąganie angielskiego releasu (mój net ssie do tego stopnia, że muszę planować ściąganie anime na przyszłość - dzisiaj zacznę, to za tydzień lub dwa będę oglądał...).
W razie czego możesz wypisać błędy, to zrobię v2. Same napisy angielskie też miały swoje problemy, ale taki urok starych serii.
Aktualnei plany wyglądają tak:
Spin-off pod koniec czerwca, końcem lipca drugi sezon i od razu Nidaime. Może się trochę przeciągnąć, jeśli wpadnie coś dodatkowego w międzyczasie (choć raczej nie pojawi się nic więcej ciekawego w sezonie letnim).
Zazwyczaj staram się tłumaczyć całość, są wyjątki, ale przy seriach niewartych większej uwagi.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
W razie czego możesz wypisać błędy, to zrobię v2. Same napisy angielskie też miały swoje problemy, ale taki urok starych serii.
Przecie są do tego oficjalne napisy.
[Exiled-Destiny] miało je w ripie.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Demonis Angel napisał:W razie czego możesz wypisać błędy, to zrobię v2. Same napisy angielskie też miały swoje problemy, ale taki urok starych serii.
Przecie są do tego oficjalne napisy.
[Exiled-Destiny] miało je w ripie.
Tłumaczyłem z ich wydania spin-off i sporo się nie zgadzało z oryginałem, a o samym wydaniu przypomniałem sobie po przetłumaczeniu, zresztą jak o licencji w Polsce.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.