Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Chyba jakaś gruba biba była.
ipos napisał:Chyba jakaś gruba biba była.
Raczej wieczna biba.
Nie może być wieczna bo czasem coś wydaje.
wtas napisał:ipos napisał:Chyba jakaś gruba biba była.
Raczej wieczna biba.
Ostatnio częściej prowadzi libacje niż wrzuca suby do bajek, także
ipos napisał:wtas napisał:Raczej wieczna biba.
Ostatnio częściej prowadzi libacje niż wrzuca suby do bajek, także
Od miesiąca nie udzielał się na forum, ciekawe od jakiego czasu bibe można uważać za wieczną.
Słuchajcie (ogólnie witam na forum) bo ja w sumie przetłumaczyłam "dla siebie" 7 odcinek Moba i chciałam wrzucić tutaj, ale nie chcę się wcinać?
Co robić?
To dodałam, mam nadzieję, że nie popełniłam dużego faux pas Jeśli się spodobają, to mogę wrzucać dalej (8 odc mam prawie skończony).
Dawno nic nie było... Wybaczcie, porwało mnie życie. Już trochę stary jestem i taki powrót po porwaniu trwa dłużej niż zwykle.
Wracamy: Princess Principal 09 jest już dostępne.
To dodałam, mam nadzieję, że nie popełniłam dużego faux pas Jeśli się spodobają, to mogę wrzucać dalej (8 odc mam prawie skończony).
Ja też tłumaczę tę serię i podawane informacje o odcinkach zamieszczam u siebie w temacie, a nie u konkurencji. Czy to dlatego, że jesteś nowa i masz prawo zgubić się na forum, czy też jest to próba małego trollingu, żebym skończył suby jak najszybciej, straciło na znaczeniu, bo jest już dawno po 12 i nic mnie już nie rusza.
Tłumaczenia kolejnych odcinków i serii będą pojawiać się znacznie częściej, a to oznacza, że co tydzień zawsze coś wyjdzie.
Synchra to ty na trzeźwo na pewno nie wybierałeś.
Na Nyaa jest ładny fansub z BD, zero hardsuba, timing i wszystko elegancko zrobione.
https://nyaa.si/view/1014979
+ kilka innych
Ostatnio edytowany przez Kamiyan3991 (2019-05-01 15:56:41)
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Synchra to ty na trzeźwo na pewno nie wybierałeś.
Na Nyaa jest ładny fansub z BD, zero hardsuba, timing i wszystko elegancko zrobione.https://nyaa.si/view/1014979
+ kilka innych
Dziękować, skuszę się.
Tak Pij dalej
Mob mnie nie interesuje, ale jeśli Raziz nie skończy Agentek, to ja to zrobię.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
No dzień dobry, właśnie chciałem się dowiedzieć co z projektem? Nie jedna osoba by tak chciała się doczekać ostatnich trzech subków. Chyba że umarło w butach, to może kolega Kamiyan się tym zaopiekuje, skoro wyraził chęć? Chociaż to było dawno i pewnie się odechciało.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna