Nie jesteś zalogowany.
To tak, żebyście nie musieli męczyć się z onlajnami, skopanymi czasówkami i innym dziadostwem.
Podziękowania dla Alana i Takto za pomoc przy projekcie.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
To tak, żebyście nie musieli męczyć się z onlajnami, skopanymi czasówkami i innym dziadostwem.
Podziękowania dla Alana i Takto za pomoc przy projekcie.
Dzięki, a skoro już patrzysz na nas przychylnym wzrokiem to może dokończysz niedokończone tłumaczenia.
Kamiyan3991 napisał:To tak, żebyście nie musieli męczyć się z onlajnami, skopanymi czasówkami i innym dziadostwem.
Podziękowania dla Alana i Takto za pomoc przy projekcie.Dzięki, a skoro już patrzysz na nas przychylnym wzrokiem to może dokończysz niedokończone tłumaczenia.
Jako że zostałem upoważniony, udzielam odpowiedzi:
Nie stanie się tak, gdyż nie postawiłeś przecinka przed "to" i nie dałeś pytajnika na końcu.
Gdyby ktoś miał wątpliwości – czekamy na FFF. A czy się doczekamy, to już zupełnie inna kwestia. Planuję też v2 do tego odcinka zero, ale to przy okazji z kolejnym. Tak, wersja Horribla nie nadaje się nawet do oglądania, a co dopiero, żeby coś z tym robić. Jakie życie, taki rap.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Jakie życie, taki rap.
Ostatnio edytowany przez Dennoss (2017-04-17 02:08:17)
Da się jeszcze gdzieś w sieci dokopać do choćby ostatniego odcinka?
https://www.youtube.com/watch?v=NHilRFc9cTs
Ostatnio edytowany przez Dennoss (2018-02-10 21:29:39)
Chyba tłumaczenie zakończyło się na pierwszym odcinku...
HentaiDymon napisał:Da się jeszcze gdzieś w sieci dokopać do choćby ostatniego odcinka?
Na ansi do przedostatniego jest. Pisalłem kiedyś do ~BAKA;SHOW o ostatni, ale nie dostałem odpowiedzi.
HentaiDymon napisał:Da się jeszcze gdzieś w sieci dokopać do choćby ostatniego odcinka?
Na ovce czy tam specjału epek 00
Nesbro napisał:HentaiDymon napisał:Da się jeszcze gdzieś w sieci dokopać do choćby ostatniego odcinka?
Na ansi do przedostatniego jest. Pisalłem kiedyś do ~BAKA;SHOW o ostatni, ale nie dostałem odpowiedzi.
Nie ma i nie będzie.
Ostatnio edytowany przez XxBhaalxX (2018-02-11 11:08:12)
Nesbro napisał:HentaiDymon napisał:Da się jeszcze gdzieś w sieci dokopać do choćby ostatniego odcinka?
Na ovce czy tam specjału epek 00
Yaku4991 napisał:Nesbro napisał:Chyba tłumaczenie zakończyło się na pierwszym odcinku...
Nie ma i nie będzie.
Pisałem do nich, i powiem tak. Wywnioskowałem że może za 10 lat zrobią ostatni odcinek jak się zdecydują w końcu. Bo teraz brak tłumacza. To albo męczyć ich dalej albo ktoś innych niech skończy. Może ktoś jest w stanie dokończyć ten jeden odcinek?
Ostatnio edytowany przez XxBhaalxX (2018-02-27 23:35:53)
Można jeszcze gdzieś pobrać odcinek 0?
Sub jest w bazie ansi. Hardka nie posiadam.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Można jeszcze gdzieś pobrać odcinek 0?
tu: https://nyaa.si/?f=0&c=0_0&q=%5BStinx%5 … F9F4569%5D - od czasu do czasu włączam.
Kto po roku nadal czeka?
nice meme
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
To rozumiem drop, czy powrót przy filmie kinowym?
Jakim filmie? Nie zostałem wtajemniczony.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Hunter Killer napisał:To rozumiem drop, czy powrót przy filmie kinowym?
Jakim filmie? Nie zostałem wtajemniczony.