Nie jesteś zalogowany.
Bokutachi wa Benkyou ga Dekinai
Ekipa:
Tłumaczenie: Demonis Angel
Opis:
Kiedyś...
Bokutachi wa Benkyou ga Dekinai: Nagisa ni Usemono Arite Senjin wa Enzen to [X] Suru
Ekipa:
Opis:
Kiedyś...
Bokutachi wa Benkyou ga Dekinai!
Ekipa:
Opis:
Kiedyś...
Bokutachi wa Benkyou ga Dekinai!: Chapel no Kane wa [X] wo Shukufuku Suru
Ekipa:
Opis:
Kiedyś...
Proszę o niewykorzystywanie tych odcinków do uploadu na strony z anime online i inne chomiki.
Proszę wszystkich użytkowników o przesyłanie mi nieudostępnionych synchronizacji.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
2. odcinek.
Proszę wszystkich użytkowników o przesyłanie mi nieudostępnionych synchronizacji.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
W pierwszym obrazku równie dobrze mógłbyś wpisać "saitei".
Takie kalki to przesada.
A co do bajki, to słaba. Dziwię się, że aż dwóm osobom się chciało.
Raczki były 20 razy lepsze niż to coś.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Takie kalki to przesada.
^ To.
Takie kalki to przesada.A co do bajki, to słaba. Dziwię się, że aż dwóm osobom się chciało.
Raczki były 20 razy lepsze niż to coś.
Pomyślę nad tym przy kolejnym odcinku (mnie akurat pasowało idealnie do sceny).
Bajka ani oryginalna, ani wybitna nie jest, ale jak haremówek nie lubię, tę wyjątkowo dobrze mi się czytało. Przesadzanie przy projektach postaci bardzo mi się spodobało.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
3. odcinek.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
4. odcinek.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
W kwestii "potworków dużych i tych malutkich":
ep.4
Dialogue: 0,0:02:35.96,0:02:38.88,Myśli,NTP,0,0,0,,{\an8}Ale dlaczego do tego doszło?
- może to regionalizm, ale dotychczas najczęściej spotykałem zwroty: "Dlaczego tak się stało?", "Jak do tego doszło?"
Dialogue: 0,0:03:16.30,0:03:20.34,Dialogi,NTP,0,0,0,,Jecie więcej ode mnie,
Dialogue: 0,0:03:20.34,0:03:24.14,Dialogi,NTP,0,0,0,,jako dziewczyny powinnyście ostrożne.
- Gdzie tu sens i logika? Kalka? Jeśli "ostrożne" zamienić na "uważać", to jeszcze idzie to uratować.
Dialogue: 0,0:04:29.54,0:04:34.33,Dialogi,NTP,0,0,0,,Skupiając się na nauce\Nnie ulegnę kuszeniu!
- następny regionalizm, czy kalka? Słyszałem/czytałem o uleganiu pokusie, ale o uleganiu kuszeniu, to poraz pierwszy.
Dialogue: 0,0:23:22.63,0:23:25.46,Dialogi,NTP,0,0,0,,Mizuki, dziś go nosisz?
- A nie brzmi Ci to jakoś sztucznie? Z ciągu przyczynowo-skutkowego bardziej by mi tu pasowało "założyłaś" zamiast "nosisz".
W kwestii "potworków dużych i tych malutkich":
ep.4
Dialogue: 0,0:02:35.96,0:02:38.88,Myśli,NTP,0,0,0,,{\an8}Ale dlaczego do tego doszło?
- może to regionalizm, ale dotychczas najczęściej spotykałem zwroty: "Dlaczego tak się stało?", "Jak do tego doszło?"Dialogue: 0,0:03:16.30,0:03:20.34,Dialogi,NTP,0,0,0,,Jecie więcej ode mnie,
Dialogue: 0,0:03:20.34,0:03:24.14,Dialogi,NTP,0,0,0,,jako dziewczyny powinnyście ostrożne.
- Gdzie tu sens i logika? Kalka? Jeśli "ostrożne" zamienić na "uważać", to jeszcze idzie to uratować.Dialogue: 0,0:04:29.54,0:04:34.33,Dialogi,NTP,0,0,0,,Skupiając się na nauce\Nnie ulegnę kuszeniu!
- następny regionalizm, czy kalka? Słyszałem/czytałem o uleganiu pokusie, ale o uleganiu kuszeniu, to poraz pierwszy.Dialogue: 0,0:23:22.63,0:23:25.46,Dialogi,NTP,0,0,0,,Mizuki, dziś go nosisz?
- A nie brzmi Ci to jakoś sztucznie? Z ciągu przyczynowo-skutkowego bardziej by mi tu pasowało "założyłaś" zamiast "nosisz".
1. Często taką formę słyszę.
2. Namieszałem przy poprawianiu pod koniec (tak wnioskuję po braku "być").
3. Słowo "pokusa" wypadło mi z głowy.
4. Nie zwróciłem uwagi, moja wina.
Dzięki za wytknięcie błędów.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
5. odcinek.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
6. odcinek.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Błąd sobie popraw:
https://twitter.com/shit_simulcasts/sta … 9721565184
Przydatna stronka.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Błąd sobie popraw:
https://twitter.com/shit_simulcasts/sta … 9721565184Przydatna stronka.
Poprawię kiedyś przy okazji. Stronka się przyda.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
7. odcinek.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Hmm https://i.imgur.com/Hw0mCDM.png powili zaczyna się z tego hentajec robić.
Też chciałem wrzucić ten błąd (i wspomnieć o obiór zamiast ubiór w 8:11), ale chyba bardziej podobał mi się poniższy screen
Hmm https://i.imgur.com/Hw0mCDM.png powili zaczyna się z tego hentajec robić.
Tam miała być jeszcze wzmianka o mieszkaniu...
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
8. odcinek.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
9. odcinek.
To był dobry odcinek.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
10. odcinek.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.