Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
https://www.youtube.com/watch?v=Df0YG3qfZ8E
Masakra japonce wiedza jak zrobic remake, nie to co gowniane firmy pokroju blizzarda ktore malymi kosztami podbija tekstury/grafike, dodadza obsluge nowych systemow, a gra dalej wyglada jak
ara ara...
A słyszałeś kiedyś, czym jest remaster?
"Nie wiem o co w tym chodzi bo to nie ma najmniejszego sensu." - Ken-chan
A słyszałeś kiedyś, czym jest remaster?
W przypadku gier tak, wyciegnieciem kasy od januszy bazujac na sentymencie tak wlasnie napisalem tylko nie napisalem ze to remaster Chociarz blizzard poszedl po rozum do glowy i z W3 robia pozadnia gre, to samo powinni z SC zrobic, czyli regorged, a nie serwowac za ciezki hajs
Ostatnio edytowany przez Kilgur (2019-05-10 21:46:26)
ara ara...
Kolega ma rację, porównujesz remaster do remake, a to nie jest to samo.
Kolega ma rację, porównujesz remaster do remake, a to nie jest to samo.
Porownywalem podejscie do odswiezania starych tytulow. Poprostu zle to ujolem w pierwszym poscie i nie chce mi sie tego poprawiac
Ostatnio edytowany przez Kilgur (2019-05-11 12:39:45)
ara ara...
Z racji tego na jakim forum piszemy to tak zapytam czy te ortografy to celowe?
Z racji tego na jakim forum piszemy to tak zapytam czy te ortografy to celowe?
Tak jak niektorzy nie sa zdolni do opanowania na dluzszy czas podstaw matematyki, ja mam problem z pisaniem po polsku Szczegolnie jak napisze cos na szybko i nie sprawdze co napisalem
Ostatnio edytowany przez Kilgur (2019-05-11 12:41:52)
ara ara...
Dopóki wydawcy gier remastery nazywają remasterami, a remake - remakami, to osobiście nie widzę problemu. Przecież nikt nikomu nie każe kupować takiej gry.
Obie formy pozwalają zagrać w stary tytuł na nowej konsoli... oczywiście remake jest bardziej pożądany, ale w sumie lepszy ten remaster niż brak możliwości zagrania w grę (oczywiście mówię o legalnych sposobach) .
Nie tylko na nowej konsoli. Np. remaster Tales of Vesperia poszedł na Steam.
Można się spierać odnośnie do jakości portu na PC, ale przynajmniej można w gierkę zagrać.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Nie tylko na nowej konsoli. Np. remaster Tales of Vesperia poszedł na Steam.
Można się spierać odnośnie do jakości portu na PC, ale przynajmniej można w gierkę zagrać.
Eee... nie napisałem, że tylko na konsoli. Premiera gry się pokryje z premierą nowej konsoli. Stawiam, że wersja PC pojawi się jakiś czas później (jak w przypadku ostatniej części). Ostatnio "port" był wręcz epicki, więc o to bym się nie martwił (wręcz określali, że na PC wygląda i działa, jak powinno od samego początku).
Ostatnio edytowany przez Hunter Killer (2019-05-11 19:41:38)
Mysle ze na pc tez sie pokaze wszak FF XV tez jest
ara ara...
Strony 1