Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
https://www.youtube.com/watch?v=Df0YG3qfZ8E
Masakra japonce wiedza jak zrobic remake, nie to co gowniane firmy pokroju blizzarda ktore malymi kosztami podbija tekstury/grafike, dodadza obsluge nowych systemow, a gra dalej wyglada jak
ara ara...
A słyszałeś kiedyś, czym jest remaster?
"Nie wiem o co w tym chodzi bo to nie ma najmniejszego sensu." - Ken-chan
A słyszałeś kiedyś, czym jest remaster?
W przypadku gier tak, wyciegnieciem kasy od januszy bazujac na sentymencie tak wlasnie napisalem tylko nie napisalem ze to remaster
Chociarz blizzard poszedl po rozum do glowy i z W3 robia pozadnia gre, to samo powinni z SC zrobic, czyli regorged, a nie serwowac
za ciezki hajs
Ostatnio edytowany przez Kilgur (2019-05-10 21:46:26)
ara ara...
Kolega ma rację, porównujesz remaster do remake, a to nie jest to samo.
Kolega ma rację, porównujesz remaster do remake, a to nie jest to samo.
Porownywalem podejscie do odswiezania starych tytulow. Poprostu zle to ujolem w pierwszym poscie i nie chce mi sie tego poprawiac
Ostatnio edytowany przez Kilgur (2019-05-11 12:39:45)
ara ara...
Z racji tego na jakim forum piszemy to tak zapytam czy te ortografy to celowe?
Z racji tego na jakim forum piszemy to tak zapytam czy te ortografy to celowe?
Tak jak niektorzy nie sa zdolni do opanowania na dluzszy czas podstaw matematyki, ja mam problem z pisaniem po polsku Szczegolnie jak napisze cos na szybko i nie sprawdze co napisalem
Ostatnio edytowany przez Kilgur (2019-05-11 12:41:52)
ara ara...
Dopóki wydawcy gier remastery nazywają remasterami, a remake - remakami, to osobiście nie widzę problemu. Przecież nikt nikomu nie każe kupować takiej gry.
Obie formy pozwalają zagrać w stary tytuł na nowej konsoli... oczywiście remake jest bardziej pożądany, ale w sumie lepszy ten remaster niż brak możliwości zagrania w grę (oczywiście mówię o legalnych sposobach) .
Nie tylko na nowej konsoli. Np. remaster Tales of Vesperia poszedł na Steam.
Można się spierać odnośnie do jakości portu na PC, ale przynajmniej można w gierkę zagrać.
Nie tylko na nowej konsoli. Np. remaster Tales of Vesperia poszedł na Steam.
Można się spierać odnośnie do jakości portu na PC, ale przynajmniej można w gierkę zagrać.
Eee... nie napisałem, że tylko na konsoli. Premiera gry się pokryje z premierą nowej konsoli. Stawiam, że wersja PC pojawi się jakiś czas później (jak w przypadku ostatniej części). Ostatnio "port" był wręcz epicki, więc o to bym się nie martwił (wręcz określali, że na PC wygląda i działa, jak powinno od samego początku).
Ostatnio edytowany przez Hunter Killer (2019-05-11 19:41:38)
Mysle ze na pc tez sie pokaze wszak FF XV tez jest
ara ara...
Strony 1