Nie jesteś zalogowany.
4 odcinek Wikingów.
Wiadomo dlaczego wydano od razu 3 epki Vinland Sagi? Leak, czy planowana akcja?
Na pewno planowane było. W ramówce były 3 odcinki. Z tego co widziałem, to tydzień później w tym czasie leciała relacja z Wimbledonu.
4 odcinek Wikingów.
no nareszcie
wtas napisał:4 odcinek Wikingów.
no nareszcie
Nie wiem za co ta żółta kartka. Za wolno? Dobrze, od przyszłego tygodnia może być jeszcze wolniej xd
Tak poza tym.
Synchro pod wersje BD ostatnich 4 odcinków Yakusoku no Neverland. Synchro pod Moozzi2, bo parę osób o takową wersje się dopytywało. (do poprzednich odcinków też doszło).
Teraz pozostaje tylko czekać na 2 sezon.
Ostatnio edytowany przez wtas (2019-07-29 16:29:58)
Dziękuję.
【「能ある鷹爪隠す」 &「A skilled hawk hides its talons」】
Napisy do 1 i 2 odcinka serialu aktorskiego Garo.
Tym razem naszło mnie nie na bajkę, a na przedstawiciela gatunku tokusatsu. Planował człowiek obejrzeć, a zachciało się tłumaczyć.
Nie wiem tylko, na ile mi starczy zapału do tego. (Żeby nie było, że nie ostrzegałem.)
Na plus można uznać, że za dużo tu nie gadają.
Przyznam szczerze, że spodziewałem się gorszej gry aktorskiej. Za to CGI okazało się bardziej drewniane niż się spodziewałem. Jeśli czujesz, że jesteś na to gotowy, zapraszam do oglądania.
Synchro do wersji DVD, bo nigdzie nie udało mi się znaleźć czystego ripa remastera na blu-ray.
Ostatnio edytowany przez wtas (2019-08-18 14:41:20)
Nie żebym to planował, bo tak wypadło przypadkiem.
Z okazji moich urodzin, macie prezencik ode mnie.
Synchro pod blu-ray do ostatnich sześciu odcinków Banana Fish. Jak ktoś jeszcze nie widział bajki, to szczerze zachęcam.
Ostatnio edytowany przez wtas (2019-08-26 06:43:19)
Synchro do wersji blu-ray Garo: Vanishing Line. Jak ktoś nie widział jeszcze bajki, to zachęcam.
Torrek
W środę w ramach porządków na dysku wywaliłem wersje pliki wideo wersji TV, bo stwierdziłem, że blu-reja nikt nie zripuje. W sobotę jednak pojawiły się ripy...
Sagi Winlandzkiej w tym tygodniu nie ma. W związku z tajfunem Faxai 10 odcinek ma zostać wyemitowany za tydzień.
EDIT:
Na ircu znalazlem jeszcze ripy wydania blu-ray 12 pierwszych odcinków Garo: VL od Funimation, więc też dorzuciłem synchro.
Ostatnio edytowany przez wtas (2019-09-09 20:28:09)
Co to za branie Beatki do korekty bez pytania?
Oż ty bajerancie jeden!
Ostatnio edytowany przez Kamiyan3991 (2019-10-09 23:24:54)
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
1 odcinek Babilonu. Jak na razie bajka zapowiada się bardzo dobrze. 2 odcinek już jest przetłumaczony, 3 pewnie ruszę jutro.
Czytalem ze pierwsze 3 epki to taki rozbudowany wstep wiec chyba poczekam i ogladne jednym ciagiem
ara ara...
wtas napisał:1 odcinek Babilonu. Jak na razie bajka zapowiada się bardzo dobrze. 2 odcinek już jest przetłumaczony, 3 pewnie ruszę jutro.
Czytalem ze pierwsze 3 epki to taki rozbudowany wstep wiec chyba poczekam i ogladne jednym ciagiem
Tak, polecam zaczekać na całość. I nie zawiedziesz się – ta bajka jest na razie genialna.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000