Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Hej, jak coś nie jestem botem Chciałbym zaprosić wszystkich do wspólnej gry w przeglądarce. gram-online.pl
Mamy takie gry jak
Naruto Flash Battle - Walka Naruto
2048 City
Minecraft Classic - Buduj Jak Chcesz
Czołgi Mulitiplayer
W sumie mamy 8 tysięcy gier przeglądarkach, co dzień dochodzi kilka nowych dla fanów anime!
Jak jakiś moderator post będzie kasował może przekazać pomysł wyżej by przy publikacji linków backend sprawdzał dnsy. Domeny z obu postów utworzone dzisiaj
Jak jakiś moderator post będzie kasował może przekazać pomysł wyżej by przy publikacji linków backend sprawdzał dnsy. Domeny z obu postów utworzone dzisiaj
Domeny? chociaż udawaj, że wiesz o czym piszesz jeśli ci chodziło i nick to dzisiaj, ale co to za różnica? Chciałem akurat dzisiaj (wczoraj) bo nie rok temu -_- Jeśli ci chodziło o domenę strony to ma z 2 lata
Post napisałem chyba w odpowiednim dziale, a że mam tam gry z anime to chciałem się pochwalić Nie bądźmy Januszami
Co za debil....
Ostatnio edytowany przez Yagami_Raito8920 (2019-10-02 14:10:36)
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Też was kocham kochani i dziękuję za rejestrację Ja wiem, ze tu każdy coś hejci, ale dziękujecie mi w statystykach
Naprawdę jestem wdzięczny, dawno nie miałem takiego ruchu ^^
Też was kocham kochani i dziękuję za rejestrację Ja wiem, ze tu każdy coś hejci, ale dziękujecie mi w statystykach
Naprawdę jestem wdzięczny, dawno nie miałem takiego ruchu ^^
Haha dobry żart, jak cały ten temat.
Strony 1